local-stats-pixel fb-conv-api

Audi coupe!15

184 3

ne tikai sveshas zemes ir maja taisiti nezveerii!

kliist baumas ka 700Hp un 700Nm!cik taisniba cik meli sprieziet pashi!

pirmaja video ir istaisnezveers zveers par kuru vairak nekadu info un video nevareju atrast!bet tas isteniiba ir tas kuru tieshi gribeju paradi!

redzeet vinu dzivaja izdodas tikai izredzeetajiem!bet parejos video redzeeto zveru ari nevar zemee sviest!un bilde arii nav istaa!











184 3 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

I LOVE AUDI COUPE!

12 0 atbildēt

spēks atrodas iekš Quattro

9 0 atbildēt

Zem haubes gan jau pilnībā pārbūvēts S2/4 vai RS2 20VT iekrauts :) AAN pēc idejas pie noteikta šmeļa daudzuma var diezgan vienkārši līdz 800 lopiem uzskrūvēt.

3 0 atbildēt

ideaals auto!

3 0 atbildēt

labi pastastishu ko par pirmo zinu!!pedejo reizi kad dzivee redzeju bija ap 700hp un 700nm!ieksha stav ja nemaldos audi 2.2 turbo motors ar turbini no IVECO fuures!ci mekleju neta atradu tikai 2 bildes un 1 video!!bet dzivee redzeet vinu ir taaa veerts!!

2 0 atbildēt

emotion Ideāls AUTO !

2 0 atbildēt

ņemot vērā, ka NA-89 audi nav 1.roba, tad draga un tas burnouts pa smuko ;)

1 0 atbildēt

kautkādā forumā lasīju, ka šitam ir volvo 2.5 bloks un gt 42 turbīna.

0 0 atbildēt

tas AUDI Coupe ir viens no līderiem vienīgais nenormāli lielas riepas

0 0 atbildēt

Mana sapņu mašīna, iedomājos sewi jau pēc nepilna gada  tādā sēžam, ar pravām kabatā.!!!

emotion 

0 0 atbildēt

interesanti būtu papētīt 1/4 jūdzes rezultātus, jo tādu aparātu sniegumus var salīdzināt tikai dragreisa laikos, neaceros kur lasīju bet bija 1 forš citāts:

"What is the difference between 300bhb and 500bhp Honda? Nothing the bouth done at 12+"emotion

0 0 atbildēt

dzive redzet ir nacies ne vienu reizi vien, pats esmu neskaitamas reizes devis vinam startus ar subaru un tada gara...

Reiz saliku vinu ar otru kupeju, sarkanu... rezultats tads ka saliku parak tuvu un kad vins iesprauda 2 robu, uguns izmetas tik talu ka nosvilinaja man visas spalvas uz kajas, no ta laika vairs nedevu viniem startu, esmu pats ari sedejis lidzas kad vins brauc, godigi sakot, es to nevaru izskaidrot, kaut ko tadu ir jasajut, savadak mani neviens seit nesapratis... Motors sim lopam ir 2.2 turbo, bet turbina ir nevis no iveco, bet gan no scania 2.5bar spiedien, un otram sarkanajam ari bija 2.2 turbo bet turbina no kamaza 3.0bar spiediens. vini ir piedalijusies ofic dragos, un no dzeka pasa teikta vina laiks 400m bija 9.6 sek vai pat mazak neatceros jau vairs. zinu ka zem 10 sek.

Vinu vairs nav rumbula ir izmirusi, startus dod kaut kada baiga dzuse, kura izmeta tadu frazi ka es te jau 4 gadus esmu galvena un dodu startus no ka mes ar dzeku ar kuru 2 gadus tur tusejam katras brivdienas un devam startus 2 sezonas bijam vienkarsi, soka. Rumbula R.I.P, Tec 2 R.I.P,Trubas R.I.P, Spilva R.I.P- vairs nav kur paskrieties, un ja ari bija kas neskrienas tad vismaz bija uz ko paskatities, tagad nesen tur biju aizbraucis, pastaveju 15 minutes un aizbraucu...

Tur nav ko  darit ticiet man....

0 0 atbildēt

Ja starp citu, pirmaja video Startu dod Vinii

0 0 atbildēt

audi cope nop just Chuck Testa

1 6 atbildēt