local-stats-pixel fb-conv-api

Audi Typee 44 3. daļa24

142 1


142 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Tik tālu pa skaisto emotion  Es laikam tomēr labāk nošautos ne kā pēc tās tehnoloģijas kas redzma video krāsotu, drausmīgs čakars un laika patēriņš. Ja būšu vēl dzīvs kad nonāksi līdz krāsošanai, padod ziņu, ja kamera būs brīva Tev to cigāru nopūtīšu par sviestmaizi, nervi neturēs skatīties to čakaru kas notiks kad sāksi ar rullīti rullēt, labāk pasargā mani, sevi un citus spokus no tāda pasākuma.

23 0 atbildēt

Nu riktīgi labi nošansēji, prieks par tevi + Tā tik turpināt emotion

7 0 atbildēt

Taka esmu slims ar sitajiem vecajiem c3 cigariem varu dot dažus labus padomus. Atmet domu par sarkano krasu-vina necilvcīgi saule izbalē, ja gribi krasot tadu kadi vini naca taja orginali sarkanajā. Un par video redzamo tehnologiju pat man kas pec profesijas galigi nav krasotajs ir skaidrs, ka tas nav ta laika verts. Par visiem plastmasa pasparniem necakarejies ar krasosanu tapatas, kad visu sakomplektesi neko tur neredzes. ideja tev ir pareiza bet pieeja nepareiza uz dažam lietam. Ja vajag man ir daudz lieku detaļu tiesam atdosu pa sviestmaizi

1 0 atbildēt

super

0 0 atbildēt

Eu Teu tur  6taja bilde nestav pannonijas motors? A pats mocis ari ira?

0 0 atbildēt

ir tā jo mazāku cenu dosi jo vairāk viņus tas neapmierinās, vajadzēs vēl mazāk un mazāku, pat par cigāru tā tik turpinātemotion

0 0 atbildēt

Tajā video, rezultāts idēls, skatoties no tā punkta, kad krāsots ar rullīti, bet izskatās baigais čakars un diezgan laikietilpīgi.

0 0 atbildēt

ja tā ir RLKR Uretop krāsa, viņai nāk cietinātājs, uz litru pudelīte, uz 3litriem bundžiņa,  žūst gan 4 stundas, pucējama nākamajā dienā.

0 0 atbildēt

paredzēju, ka partaisītu mopēdu neviens nepirks, nenovērtēs.

es ar ar tadu pašu mastiku visu smērēju. man nevisai patīk

0 0 atbildēt

nevaru vien sagaidīt ka ķirsis izskatīsiesemotion

0 0 atbildēt

cik maksā tā krāsošanas pistole?? Un vai viņa ir profesionāla?

0 0 atbildēt

Ja gribi oriģinālo sarkano krāsu kas nāca cigāriem, tad krāsas kods ir LY3D nosaukums "Tornado red" ,pašam ir oriģināli no rūpnīcas sarkani krāsots cigārs kurš tiek gatavots pārkrāsošanai,litru akrila krāsas iepirku par 15 ls,vienkārši ja ņem rūpnīcā pēc koda jauktu krāsu iznāk krietni lētāk nekā individuāli piejaukt toni uz vietas krāsu veikalā,ir interese par tiem priekšas miglas lukturiem kurus noņēmi, kā viņiem sastāv ar reflektoriem nav galīgi aplupuši,stikliņi varbūt ar plaisām, vajag vienu perfektu reflektoru.par to to RILAK krāsu,nav tā ka viņas balē,varbūt labāk kaut ko no tieši auto paredzētām krāsām lietot.

0 0 atbildēt

tas ir vis kas irpalicis no tava projekta ? 

0 0 atbildēt