local-stats-pixel fb-conv-api

Astranomiskais projekts60

285 3

Sveiki! Mani sauc Ilvars, man ir 24 gadi un šis ir mans projekts! Tā kā 24 gados nav īpaši daudz brīvā laika jo vēl ir jāstrādā un japelna nauda iztikai vairāk ar projektu nodarbojos pēc darba vai arī pa brīvdienām! Visus remontdarbus veicu pats, jo pēc izglītības esmu auto mehāniķis un arī laikam tāpēc ka patīk ņemties ar dzelžiem.

Par pašu projektu!
Tas ir Opel Astra 1992.gada ražojums! 1.6l dzinējs ar monošprici, pagaidām automāšīnai ir tikai 75 zirgaspēki kas veiksmīgi mani nogādā no punkta A lidz punktam B! Pārbūvi esmu sadalījis vairākās daļās!

1.Ritošā daļa un balstiekārtas

2. Motors elektronika un Kuzavs

3. Salons

Esmu gandrīz pabeidzis ar 1 daļu vēl tikai jasagaida siltāks laiks lai varētu izvirpot un uzstādit automašīnai poliularetāna bukses.

Motors tiks instalēts no Opel calibra 2.0 8v kā arī tiks pārlikta visa automāšīnas elektronika! Kuzavs ir ļoti sapīgs jautājums Opeļiem jo ja viņu neskatas ātri var iebraukt rūsas problēmās protams man Opelis nav izņēmums tāpēc tika pārmetināti sliekšņi un aizmugurējās arkas! Pa vasaru ir doma izveidot savus bamperus jo vēl patīk nemties ar stiklašķiedru un kompozītmaterjāliem! Pēc motora parlikšans tiks iegūti apmēram 115 Zs ja vēl sanaks paķīmiķot ar motora galvu un izplūdes sistēma tiks pārveidota uz 4.2.1 tad varētu cerēt ka jauda vel palileinātos lidz kadiem 120-125Zs

Salonā pagaidām ir ielikti tikai ielas rekaro beņķi, Sony xplod magnetola, pioneer skandas Sony xplod pastiptinātājs un JBL Sabufers. Salonā nekāda leilā parbūve nav iecerēta tikai parvilkt salona elementus ar zamšādu un uzstādit pāris papildus mēraparātus ka piemēram eļļas t u.c

LIeki piebilst ka pagaidām nekas nenotiek jo āra ir nerēāls aukstums un garāžā ir 2x aukstāks projekta tuprinājums domājams atsāksies ar siltāka laika iestāšanos

P.S Paldies ka veltījāt pāris minūtes manam rakstam!

285 3 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

Man tīk - uzreiz var pamanīt , ka šī ir sirds lieta ) ceram uz siltāku laiku un turpinājumu ! Lai labi viss iecerētais izdodas!

9 0 atbildēt

man tie diski traki iet pie sirds 

9 0 atbildēt

Liels darbs ieguldīts. Lai labi ripo!emotion

8 2 atbildēt

forsi taas zaljaas atsperes izskataas :)

6 1 atbildēt

Vecīt, labais. Ja sirdslieta ķīlēt, tad nav svarīgi ko. Galvenais ir galā - gandarījums par paveikto.Pats esmu cēlis augšā no žiguļa līdz corvetei, kaut gan pats arī braucu ar opeli. Man piemēram pilnīgi vienalga ar ko kurš brauc, galvenais lai labs cilvēks, kaut gan no pieredzes bieži ir - jo krutāka tačka jo lielāks gnīda. Varbūt arī daļēji tādēļ neņemu sev ne kādu S- klasi ne Brabusu, kaut gan varētu to atļauties.

4 0 atbildēt

tā turpināt ! emotion

4 0 atbildēt

Ir labi! Prieks par tevīm! emotion

 

P.S. Ievēroju, ka daudzi sāk opeļus uzlabot! Un tas mani, kā OPEL fanu priecē emotion

3 0 atbildēt

tas ir labi ka tu kko dari nemies ,bet es ari parasti vasara ar to nodarbojos un nesu seit nevienu ielicis unn ja shis skaitaas liels tad manuprat te daudziem ir daudz lielaki :)

2 0 atbildēt

gaidu turpinājumu:)

1 0 atbildēt

Nu ko , te jau kads domubiedrs atrodas emotion , es tapat ka tu kemerejos pa druskai pa veco vagiemotion , man ir audi 80 1987gads , bet ja godigi pirms vinu pirkt bij doma pirkt tadu pasu Astru 1.6 monukuemotion . Vel gribeju teikt ka liela lieta ir sakt to darit , jo man biezi vien ir ta ka domaju "Aj masina veca nu ko nu vina likt , ietaupit un nopirkt labaku jaunaku " bet nu tomer mani stumj uz prieksu mana autina virsbuves labais stavoklis un etuziasms , un vel kada lidziba , man ari nau siltas garazas pa ko kemereties un es ar gaidu siltumu , toties pa to laiku var atrast daudz ideju interneta plasumos , lai tas silta laika varetu istenot .

Nu ko lai jau veicas , gaidisu vel kadu rakstu jeb procesa turpinajumu , un veiksmi uz celiem.emotion

1 0 atbildēt

nu nezinu par tiem R16.... astrai jau R15 diezgan liels izmērs... plus ja tev vēl viņa sēdināta.

1 0 atbildēt

C20NE ies iekshaa? man arii, tikai 2 paaudzes vecaakaa mashiinaa :D cerams, arii tur viss derees labi un jauki emotion

1 0 atbildēt

Vēlu veiksmi, bet kādēļ tieši Opelis? Un pietam Astra? Kādēļ nevarēji vismaz to Calibru ņemt? Nu nezinu gan, man takā vairāk uz Hondu un Audi velk :/

1 0 atbildēt

nu vecīt respect tev, būs tev OPC astra :D zinu ko tas gemorojs nozīmē. Tavā vietā es meiģinātu uzmeklēt 16vārstīgo calibras motoru, vai vel labāk awd calibras.

1 0 atbildēt

Es nez diez uz toyota starlet ietu? 

1 0 atbildēt

Labs darbs! ;)

Bet 40mm baigi maz priekš sēdinājuma :D  Zinu vienu Astra G ar 80mm sēdinājumu :D

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

es netaisos te strideties!kaa jau dzaudzi saka malacis ka nemies!bet nu nevajag jau ari uztaisit taa taka tas butu super mega projekts!un savu projektu es nelikshu jo nepatik publiceet sevi netaa!varat mierigi ieiet www.e30.lv un tur atradisiet loti daudz projektu kur tiek nevis ritoshaa taisita bet pilnibaa viss!un neapvainojies bet bet nafig opelim ar kautkadu 1.6 dzineju un priekshu velkosho vajadziga stabilitate??

0 0 atbildēt

novirpoti bremžu diski? opelim tak viņi pa kapeikām, labāk būtu pircis jaunus!

monroe amortiņi? lielākus sūdus jau nevarēji nopirkt?

0 0 atbildēt

Drizak jau pedeja bilde fotografeta ar KARTUPELI nevis telefonu.......

0 1 atbildēt