local-stats-pixel fb-conv-api

Alutiņa VAZ-2107 projektiņš IV daļa44

258 0

Sveiciens visiem, kas turējās līdz un atbalstīja un arī "Heiteriem"! emotion

Žikeris ir sataisīts tagad godam! Pat labāk nekā bija iepriekš un ar ierobežotu materiālu daudzumu. 6 dienas un gatavs 4 no tām tikai un vienīgi ar smilšpapīru ~12 stundas dienā, bet kā mans skolotājs teica, lai būtu odziņa, tad mēnesis kā minimums aizietu! Kā arī tad kārtīgu krāsu vajadzētu nevis lēto!

Braucot mājās, uz jūrmalenes 3. josla mierīgi var turēt ar žiku! Tiem kuriem garām aizgāju vismaz 75% bija izbrīns sejās redzams, pēc tam pa 2. joslu braucot, mani apdzina AUDI 100 garais, pirms tam aiz muguras bija, blakus sēdētājam baigie brīnumi likās, ka žigulis varēja normāli braukt pa ātrāko joslu :brauc: Protams tuvāk mājām, jau kaut kāds VW buss apdzenot sveicināja, un Burbulis ( audi 80) apdzen 3 sievietes iekšā baigi smejās, pēc 2 km esmu pie astes, jo viņas kamazam aiz muguras brauc un netiek garām, tad varēja redzēt ka sāk nervozēt, laikam jau domāja mazums, ka nedzenu garām YOLO emotion

Kopumā jā cilvēku attieksme ir dažāda!

Žikam tagad tik vajag dzelzs diskus dabūt un tos nokrāsot baltus! Tad vispār smukais būtu.

Cik tad daudz runāsim, te nedaudz bildes no smagā procesa, bet tie kas varbūt redzēs VAZu braucienu, mani jau noteikti redzēsiet!

« 1  2  3 »
258 0 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

He he he... Tev tur ceļa malā jau sava vietiņa iezīmēta emotion  Ja nebūtu pats redzējis dabā, teiktu ka tīri pieklājīgi izskatās, vismaz pēc pārkrāsošanas neprasās ;)   emotion  to pulēšanas opciju gan paveic, tad viss krāsošanas process būs iziets pa pilnai programmai ;D

13 0 atbildēt

Nesaprotu kapēc visi vienmēr grib apižot žigulistus jo domā ka tie jau neiet tie jau jāapdzen.  Savi 75 zs ir, iet tapat kā visi pārējie.. vienkārīs parasti ar žiguļiem brauc opji kas dzivo  vēl pēc psrs likumiem un brauc pa šosejam uz 75 - 80 km/h bet pēc  tādiem jau nevajag spriest par auto spējām.   Es bļa uzcelšu auģikam jaudu uz 300 lopiem bet prikolam braukāšu pulsēta 45/km/h un arpus tād 80 -90 km/h    tas citu acis skatisies uzreiz ka mašina nav jaudiga un ņihuja neiet? Par žiguļiem pašam nesen braucot no Jelgavas viens ar troiku pa priekšu mierigi stiepa 110 km/h, nemaz nebija vajadzibas apdzit.

7 1 atbildēt

labs darbs kas labi padariits.

3 0 atbildēt

Vecīt, Tev Žiguļam bamperi uz jūrmalenes tik ātri braucot kaut kur palidojuši! emotion

2 0 atbildēt

Labi pastrādātsemotion

Un par to ka Žika neiet, mēs ar čoma  7īto (1.5 vai 1.6 l ) 4 cilvēki 130 km/h vēsi. Ātrāk bij bail pa Madonas piķi vālet, ganjau kāds sapratīs kapēcemotion

1 0 atbildēt

Vari īsi paskaidrot žiguļa riepas parametrus ? 

0 0 atbildēt

YOLO - You only lifted once

0 0 atbildēt

Pag, Sašas un Tavaa rakstaa nebija piemineeta lakošana. Sekojot liidzi Sašas darbiem ir pierasts, ka viņs standartaa uzklaaj "vismaz" piecas kaartas lakas, ko peec tam arii attieciigi uzpulee liidz fantastiskam rezultaatam. Šoreiz ierobežotaa budžeta deeļ nav lakots, vai arii šai kraasai nevajag ?

0 0 atbildēt

es labi atceros laikus, kad spīdīgi septītie bija tikai lepniem onkuļiem, aiz volgas otrs spicākais autiņš padomijā. bet otrai bildei gan neticu, pie tāda ātruma viņa ir lielāki apgriezieni, pats esu braucis.

0 0 atbildēt

Ja grib pēc oriģināla būvēt, tad diskus baltus laikam. Ja ne, tad, manuprāt, vai nu alumīnija ar sarkanu malu vai visu tādā tonī. Šitiem piektajiem, septītajiem kaut kā piestāv, ja gan reste, gan bumperi ir pamatkrāsā vai melni. Bet tā ir gaumes lieta. Ne ātrumam, bet stilam ir nozīme.

0 0 atbildēt

prieks par gala rezultātu

prieks, ka Saša tik zpalīdzīgs

0 0 atbildēt

kas tev ar savirzi, riepa noēsta, vai man tikai rādās?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

priekškam celt aukšā to lūzni, lai pūst

Haters Gonna Hate

0 2 atbildēt