local-stats-pixel fb-conv-api

Allas Borisovnas lepnie limuzīni1

Šodien noskaidrosim ar ko brauc dziedātāja, kuras dziesmas par aisbergu un veco pulksteni es atceros no agras bērnības.

Toreiz bija tāds raidījums Centrālajā televīzijā, ar nosaukumu ‘’Rīta pasts’’ un tajā rādīja PSRS popmūzikas aktualitātes. Allas Pugačovas ziedu laikos lepns braucamais bija luksa Žigulis. Savu pirmo, nopietno honorāru Alla Borisovna iztērēja, VAZ 2103 iegādei.

Savukārt auto kolekcijas veidošanai Pugačova pievērsās, kad saņēma kā dāvanu no trešā vīra Filipa Kirkorova sarkanu AUDI TT. Dziedātāja iemīlējās AUDI markas automobiļos un nolēma iegādāties 30. gadu kolekcijas modeli. Veco kabrioletu viņa sauc par auto dvēselei.

Te uzreiz atcerējos, ko kolēģis Gints rakstīja jaunā AUDI A3 SPORTBACK testa brauciena rakstā.

Ļoti iespējams, ka kādai šodien uzlecošajai zvaigznei, kas vēl tup ieslēgta realitātes šova dzīvoklī, dāvināts jaunais AUDI būs pamats pievērsties šai markai. Par to tad es pēc gadiem 15 ziņošu.

Atgriežoties pop dīvas garāžā tur ieraudzīsim vienu no greznākajiem limuzīniem zeltaino MERCEDES –BENZ PULLMAN. Kādreizējā Maskavas mēra Jurija Lužkova dāvana. Pēdējos gados zvaigzne braukāja ar to un uzskata šo spēkratu par pašu skaistāko un ērtāko.

Nekas gan šajā saulē nav mūžīgs un MERCEDES sācis bieži maitāties. Tāpēc dāvanu plānots pārdot, bet tā vietā dziedātāja esot noskatījusi sniegbaltu HUMMER. Ar to būšot ērti doties uz vasarnīcu.

Atzīmējot 11. kopdzīves gadskārtu Pugačova saņēma dāvanā no Kirkorova BENTLEY ARNAGE.

Es pamazām sāku apšaubīt dziesmas par nabaga vijolnieku vārdu patiesumu. Redzams, ka talantīgam dziedātājam nauda turas ne sliktāk, kā citas nozares bagātniekam.

Borisovnas mašīnu vāca kopā ar rokām, gandrīz, vesela gada garumā. Dāvana izmaksāja 780 tūkstošus dolāru. Ultramarīna krāsas limuzīnam ir ādas un koka salona apdare. Pati jaunākā audio un video tehnika. Taisni tas, ko dakteris parakstījis estrādes karalienei.

Taču saimniece nolēma dāvanu pārdot, jo, kamēr ikdienā brauca ar Mercedes, BENTLEY rūsēja garāžā. Tāpat pārdots tika arī draugu dāvinātais ROLLS ROYCE. Spēkrats tapa pēc īpaša pasūtījuma. Draugi lika salonu izveidot plašāku, lai būtu vieta skatuves tērpiem. ROLLS ROYCE iekšienē ir divi bāri un divi televizori. Zinu, ka lidmašīnās visu dublē , lai nenokristu, bet divi bāri laikam ir, lai vieglāk nokrist guļus uz mīkstajiem ādas dīvāniem.

Tā nu iznāca, ka draugu ambīcijas un izdomas trūkums licis Allai apgūt jaunu profesiju. Lietotu auto pārdevēja.

16 6 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv