local-stats-pixel fb-conv-api

Aktiera Eštona Kačera ikdienas auto1

165 2

To, ka lielām zvaigznēm lieli auto, pierādījis dzelzs Ārnijs, mainot “hammerus” pret “unimogiem” un otrādi. Un ne jau tikai viņš vien. Kam milzu garš limuzīns, kam liels džips. Pats par sevi saprotams, ka visi šie auto nav standarta komplektācijā un nemaksā tik, cik ierindas braucamrīks. Arī slavenais aktieris Eštons Kačers nav izņēmums. Varētu teikt – viņš ir visu izņēmumu izņēmums…:)

Ja kāds neseko līdzi Holivudas jaunumiem, tad Kačers ir 37 gadus vecs puisis no Amerikas, kurš 1978. gada 7. februārī dzimis Aiovas pavalstī. Aktiera karjeras laikā Eštons paspējis piedalīties 22 filmās, iejusties Stīva Džoba tēlā un viena no filmām pat saucās “Kur ir mans autiņš, vecīt?”.

Lai nu ko, bet savu “autiņu” kačeram pazaudēt grūti! Tas ir pats lielākais automobilis, kādu koplietošanas ceļos pieļauj amerikāņu likumdošana! NaviStar CXT – milzu pikaps, kura kravnesība ir 20 tonnas. Pieticīgais V12 dzinējs uz katriem 100 nobrauktiem kilometriem pieprasa vien 25 litrus degvielas. Tas, protams, Kačeru nebiedē jo automobiļa bāka ir ar 256 litru ietilpību, kas ļauj ar vienu uzpildi nostūrēt 1000 kilometrus. Arī degvielas cena Amerikā nav nemaz tik biedējoša! Un, visbeidzot, 37 gadus vecais čalis sen jau ir multimiljonārs, tāpēc, kā saka vācieši – warum nicht?

165 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Kā sacīt jāsaka - sorry for your penis, bro. emotion

10 0 atbildēt