local-stats-pixel fb-conv-api

vista vai ola??29

22 9

muuzhsenais jautaajums, kursh mani tracina.. vai tieshaam cilveeki ir tik neizgliitoti, nezinot, ka ola bija pirms vistas?? padomaajiet loogjiski.. dinozauri, citi putni, kukainji.. lai gan kukainju olu struktuura neliidzinaas vistu olu struktuurai  .. wel nesaprataat??

 

tad laikam jaapaskaidro tuvaak..

taatad par visu peec kaartas-

pashas pirmaas olas, vai olaam liidziigas struktuuras paraadijaas vienlaikus ar pirmajiem daudzshuunu dziivniekiem, aptuveni pirms viena miljarda gada..

agriinie putni pirmaas olas izdeeja veelaak- pierms 150-155 miljooniem gadu, bet vistas paraadijaas veel weelaak!

 

bioloogi nespeej noteikt preciizu laiku, kad radusies vistu dzimta, tomeer valda uzskats, ka pirmaas vistas attiistijaas pirms 70 miljooniem gadu, respektiivi neilgi pirms tam , kad izmira dinozauri, un kaa mums zinaams arii dinozauri deeja olas!

putni, cik zinaams ir ceelushies no raapuljiem.. taatad arii vistas,, kuras olu deeshanu ir mantojushas tieshi no raapuljiem- kjirzakaam un tamliidziigiem radiijumiem..

 

taatad stulabais jautaajums- kas bija pirmais vista, vai ola ir skaidrs- ola!!!!!!

22 9 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

atbildot uz shtekers komentāru " tu laikam neizprati rakstu.. ola, bij pirms... " KAA VAR OLA BUUT PIRMS PUTNA?! :D:D:D:D:D:D tad ludzu definiciju virtuvee:ka rodas ola? kas taja atrodas,un kas notiek lidz auglja,ta saucama calja pilnigai attistibai? palasi par tadu lietu ka evolucijas teorija,vairak gan minets par cilveku bet apmeram sapratisi. shita tukshi muldet tu nevari ja nespej apgazt pretargumentu.  

3 0 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " Un ka tad tu izskaidrosi to mistisko lietu,KU... " Es ta4u zināju, ka šeit būs arī tavs komentārs :D

3 0 atbildēt

Un ka tad tu izskaidrosi to mistisko lietu,KUR radas ola no kuras radas vista? gribi teikta ka paris olas tuusktoshiem gadu laika staveja un muteejas,un beigaas vuala izcelas vista? padoma ko runaa ^^ tadu lietu sauc par EVOLUCIJU,vistu priekshtechi bija rapulji,un gadu laika rapulji mainja savu kjermenja izmeru,audzeja spalvas,utt,un tas notika paaudzu paaudzes,nevis no Olas pekshni izliida vista,reali skatoties jau kkadu 2 skjiras priekshteci vareja nosaukt par vistu lidz ta pilniba pilnveidojas,un ja jau vista ir crlusies no rapuljiem tad kada hera pec var but ta ka pienjemsim nj*t vera pashu jautajumu vista vai ola,Normali skatoties ola nevar rasties NENOKURIENEs,tai jabut avotam,avots ir vista kas radusiesno citas olas,tas ir nebeidzams un mulkjiigs cikls kas domats lai cilvekiem pratam ar ko nodarboties

3 1 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " izlasi wispirs, pirms piekasies- kaa zinaam... " tas teikums visp nerad nekadu logjisku teoriju :D VISTU DZIMTA,dzimta nozime laika gaita evolucijas iespaidota suga,kas attistijusies citadaka augshanas,organisma un citu fizisku izmainju rezultata,priekshte4u priekste4i un ta talak,taka nevar reali spriest to ka pirma bija ola jo pirms vistas bija tas sen4i kas parupejas par to ka vista tiktu izdeeta. var redzet ka ar tevi runat ir tas pats kas ieiet kutii,bljaut bljauj bet jeegu nerada ^^  

2 0 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " Un ka tad tu izskaidrosi to mistisko lietu,KU... " tu laikam neizprati rakstu.. ola, bij pirms putniem! taatad te naw nekas diskuteejams! tas ir fakts! kuru tu, kaa parasts mietpilsonis nevari apgaazt un nekad nevareesi!

2 0 atbildēt

nesaprotu, kamdēļ vsp te bazarējat... 

2 0 atbildēt

Vai nav vienalga?Galvenais,ka ir-gan vista,gan ola.

1 0 atbildēt

atbildot uz Jonsjanka komentāru " ko tu tur murgo ja runa kas bij pirmais vista... " uz vistas ilu?? kas tas taads?? es sho konspekteeju no zinaatnieku teiktaa.. taatad piekasiities tu nevari! pirmaa bij ola!

2 1 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " tu esi idioots, wai tikai pieteelo?? te run... " vo, vo. Kur tam renāmam ir prāts?

1 0 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " Teoriju izlasi es tev teicu^^ praktiski ola ... " tu esi idioots, wai tikai pieteelo?? te runa ir par olu un wistu, newis par olu, no kuras izshkjiilaas wista!

0 0 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " Teoriju izlasi es tev teicu^^ praktiski ola ... " Tu pats atbildēju uz jautājumu, kas bija pirmais, kad ola, evolūcijas gaitā teiksim "vistas hibrīds" izdēja olu, no kuras radās Vista, bet tas nenotika vienas dienas laikā, bet gan miljonos gadu, kad no kāda rāpuļa sugas, kas dēj olas, miljonos gadu lēnām sāk veidoties vistas.

0 0 atbildēt

atbildot uz 2lati komentāru " Tu pats atbildēju uz jautājumu, kas bija pi... " Praktiski ja bet tas vien nespej veidot atbildi uz to ka ola bija pirms vistas.  

0 0 atbildēt

atbildot uz iCare komentāru " vo, vo. Kur tam renāmam ir prāts? " es ar tewi nerunaaju!

0 0 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " Praktiski ja bet tas vien nespej veidot atbil... " tu tak esi idiots!

0 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " tu tak esi idiots! " Vienigais idiots diemzel esi tu :/  

0 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " es ar tewi nerunaaju! " Bet es ar tevi gan runāju. emotion

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz shtekers komentāru " labi teiksim taa- pirms dinozauriem bij kuk... " jūūūū, visi dēja olas un pēkšņi vienā olā bija vistas embrijs, rēcīgi :))

1 1 atbildēt

atbildot uz Miegamicis komentāru " uztaisiet vēl kādus pāris rakstus, kuros varē... " emm.. par to, kas bij pirmais, ciisinjsh, wai sardele?>? :D

0 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " labi teiksim taa- pirms dinozauriem bij kuk... " Teoriju izlasi es tev teicu^^ praktiski ola nav pirma bet gan otraa un tad tikai vista,jo Olu kas rada vistu izdeja ta saucamais vistas hibriids,kas nebija ne pilniba vista ne rapulis,so screw You asswipe >_< Un kas tev ir par apsetibu ar to vienu faktu ka deej? tas ka deej,neko nenozime,det var kmer dirsa saap bet no tas diemzel vista neizcelsies.  

0 0 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " KAA VAR OLA BUUT PIRMS PUTNA?! :D:D:D:D:D:D... " izlasi wispirs, pirms piekasies- kaa zinaams raapulji bija pirms vistaam,, tie deeja olas,, kaa zinaams kukainji bija pirms vistaam, kukainji deeja olas,, taatad pirms vistaam..

0 0 atbildēt