local-stats-pixel fb-conv-api

varoni.lv - WTF?22

17 2
vai jus kadreiz esat aizdomajies par reklamu varonis ! tur kur rigai krit meteorits bet supervaroni aiziet iedzert ?
tad kad iegaju VARONI.LV   lapa neka daudz neizlasiju lidz paradas uzraksts ''organizacija mus vero tagad kontakteties ir parak bistami ienac pec 10st un es tev uzzvanisu !''nu WTF !saku inereseties ! itka esot kautkada ieveroja reklamas kampana ! bet rokot talak atradu vispar kut kadus slima suna murgus ! par kautkadiem zinatniskiem experimentiem !WTF ?
luk dala ko uzraku tiesi par so tematu !
leja bus vel interesantak !
Sabiedriskais projekts „Varoņi” tika dibināts 1992.gadā. Tā mērķis bija apvienot cilvēkus ar unikālām dotībām, lai meklētu jauna alternatīva enerģijas veidu, kas spētu papildus stimulēt indivīda prāta un fiziskās spējas.
Projekta pirmsākums bija ļoti veiksmīgs. Projekta līderi (cilvēki, kuriem pašiem piemita superspējas) pietiekoši ātri spēja savākt ap sevi uzticamu un noderīgu komandu. Daudzi ietekmīgi ļaudis gan idejiski, gan finansiāli projektu uzturēja.
Projekta darbībai tikai iegādāta savrupmāja, kurā atradās vienlaicīgi gan skola, gan kopmītne, gan laboratorija. Skola attiecīgi tika apmācīti projekta topošie darbinieki. Izvēle krita par labu cilvēkiem, kuriem jau piemita īpašas dotības. Savukārt, laboratorijā tika veikta zinātniskā darbība un enerģijas formulas meklējumi.
Visbeidzot, 1998.gadā projekta zinātniekiem izdevās sintezēt tā saucamo S-field vai S-power. Atklājuma rezultātā projekta darbībā sākās uzplaukums. S-power pastiprināja cilvēka spējas neskaitāmas reizes. Tika vienlaicīgi iegūta ne tikai unikāla enerģija, bet arī vesela virkne profesionāļu, kuriem piemita īpašas spējas, kas ievērojami pārsniedza parasta cilvēka iespēju robežas.
Projekts savu darbību pildīja valsts un tautas labā, piedaloties unikālu programmu izstrādē gan medicīnā, izglītībā, ekonomikā, kā arī tikai izstrādātas valsts drošības programmas. Rezultātā sekoja desmitiem zinātnisku atklājumu, piemēram, fizikā, bioloģijā, seismoloģijā, parapsiholoģijā, ekoloģijā un citās nozarēs.BEIGASProjekts būtu turpinājis savu veiksmīgo darbību, ja nebūtu iejaukšanās no malas. 2005.gadā par projekta darbību interesi izrādīja Organizācija – struktūra, kas šobrīd līdz 2024.gadam ir pilnībā monopolizējusi ražošanu, tirdzniecību, veselības aprūpi, izglītību, telekomunikācijas, un tai skaitā arī S-power. Organizācija (kas 2005.gadā bija vien spēcīga komercstruktūra) tanī laikā S-power saskatīja panākumu atslēgumu pasaules pārņemšanai, un netaupīja miljonus, lai diskreditētu projektu „Varoņi” tikai ar vienu mērķi – sagrābt S-power ražošanu, likvidēt projektu, iznīcināt projekta iestrādes, iegūt ražošanas tehnoloģijas un zināšanas.
Citiem vārdiem sakot, Organizācija panāca stāvokli, ka BŪT PAR VARONI BIJA KĻUVIS PĀRĀK DĀRGI.
2008.gada decembrī projekts „Varoņi” tika slēgts. Varoņiem tika liegts turpināt savu darbību bez attiecīgās licences. Atlaistajiem un bijušajiem varoņiem Organizācija piedāvāja strādās viņu labā, taču lielākā daļa no šī priekšlikuma atteicās. Rezultātā viņi tika nolemti dzīvei nabadzībā un sabiedriskā nopēlumā visu savu atlikušo mūžu.
Diemžēl bija arī tādi varoņi, kas pieņēma Organizācijas noteikumus, un attiecīgi arī brīvu piekļuvi S-power.TAS BŪTU JĀMAINAPēdējie izšķirošie notikumi, kas noveda pie pilnīgas Organizācijas uzvaras, norisinājās 2009.gada beigās, 2010.gada sākumā. Tieši šajā laikā Organizācija realizēja virkni operāciju, lai neitralizētu projekta „Varoņi” līderus, kā arī oficiāli kļūtu par vienīgajiem S-power resursa ražotājiem un izplatītājiem. Turklāt Organizācija ievērojami palielināja savu ietekmi arī citās sociālās nozarēs valstī.
Rezultātā sākas valsts lejupslīdes ēra. Cilvēkiem ir bail atrasties uz ielas, pieaug korupcija. Un bijušiem varoņiem nav nekādu iespēju aizsargāt savu tautu un cīnīties ar Organizācijas visatļautību, kas valda visā valstī.
Vairāku gadu garumā notiek vairāki mēģinājumu projektu „Varoņi” atjaunot, taču visi tie ir neveiksmīgi, jo varoņi nav vienoti, bieži darbojas vienatnē vai nelielās grupās. Disidentus ātri noķer, liek cietumos vai piespiedu kārtā ievieto trako namos.
2015.gadā tomēr notiek kārtējā varoņu apvienošanās. Tiek formēta Atgriešanās vienība, kas pieprasa Organizācijai S-power izstrādes tehnoloģiju nodošanu atpakaļ varoņu rokās, kā arī atcelt aizliegumu projekta „Varoņi” darbībai. Organizācija, protams, ignorē šo prasību, un tieši tas kalpo par iemeslu, lai Atgriešanās vienība pieteiktu Organizācijai karu. Par nožēlu jāatzīst, ka pretošanās ilga tikai trīs dienas. Varoņu bija pārāk maz, un viņi praktiski bija bez S-power resursa. Turklāt daži no varoņiem izrādījās nodevīgi meļi, kas pārdevās Organizācijai, lai iegūtu neierobežotu piekļuvi resursiem.
Gāja laiks un pamazām par varoņiem sāka aizmirst. Atlikušie varoņi bija spiesti dzīvot nabadzībā. Praktiski visi nespēja savilkt galus, daudzi no viņiem pazuda bez pēdām un uz visiem laikiem (protams, ar Organizācijas „palīdzību”).
Stāvoklis bija bezcerīgs, taču 2024.gadā atlikušajiem varoņiem izdevās atklāt kā pārvarēt laika barjeru un ceļot laikā. Neilgi pirms šī veiksmīgā atklājuma varoņiem izdevās piekļūt Organizācijas datu bāzēm, un tāpēc tiek izstrādāts konkrēts rīcības plāns.
Un tāpēc visu varoņu vārdā, es vēršos pie ikviena no Jums! Pie tiem, kas dzīvo 2009.gadā, un piedāvāju apvienoties no jauna, lai izmainītu nākotnes vēsturi. Katram ir pienākums dot iespēju varoņiem apvienoties, lai varētu strādāt un cīnīties tautas labklājības un attīstības labā!

http://www.varoni.lv/media/file/s-atskaite.jpg


17 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000
Šlesers, kurš gan cits
3 0 atbildēt
Autors interneta laikmetā nav dzirdējis par virālo reklāmu? Ārzemēs šitādas huiņas notiek ik pa laikam. Nine Inch Nails vienam albūmam ar šitādu līdzīgu jampadraci netā sataisīja. un Halo 3 spēlei taisīja viltus protestus tur kautkādai huiņai no spēles.
2 0 atbildēt
šitas jau kaut kur dzirdēts... apmēram tā pat it kā pēķšņi kāds dāvinātu visiem apkārt portatīvos utml mēsli... get real!
2 0 atbildēt
es ar savu nr ievadiju un pazvanija :D jaacer ka tas kkaa nedod viniem iespeeju manu tel. operatoru nomainiit uz tele2 :D
2 0 atbildēt
itka tam esot sakars ar meteoritu kas nogazies latvija pie igaunijas robezas ! un neaizmirstam ka apaksa ir links !
1 0 atbildēt
WTF?! Pirmā dzirdēšana par kautkādu S-Power un varoņiem o.0 kautkādas čista pasakas. Bet interesanti palasīt :D un ja tā aizdomājas tāda ceļošana laikā ir iespējams, tikai kāda jēga kautkādu stulu tulkotu reklāmu taisīt? o.0 un nezinat kas tā tāda ir īsti par filmu jo itkā fonā runā angliski - tādat pārtulkots! un tāda organizācija ''varoņi'' or whatever pastāvējusi? un viņa bija latviešu taisīta vai kādas citas valsts?
1 0 atbildēt
Serioussly - WTF? :D
1 0 atbildēt
tā vsp agrāk bija kkāda kustība.. bet tgd zem šitā nosaukuma VARONI tele2 uztaisija reklāmu.. thats all
1 0 atbildēt
ble es ahujel ka ievadiju savu numuru :D
1 0 atbildēt
omfg.... lielaaku BullShit neesmu lasiijis!
2 1 atbildēt
nujaa jums pilniga taisniba bet es tikai radu kadu info sitie mums pagaidam dod !
1 0 atbildēt
:D nu tak jāgaida ko tele2 teiks tālāk - tas ir tele2 pasākums. no sākuma meteorīts, tad tie supervaroņi. tjip tur kkāda saistība esot ;)
2 1 atbildēt
jaa reklama ta ir tikai par ko un kad saku raknaties atrodu kautko tik WTF balvas cienigu ! ja jau baltmaizit tu mums tik gudrs tad pasaki par ko te iet runa ?????
1 0 atbildēt
Tā ir reklāma, un jau vien par to, ka tu par to domā un vel pietam kko raksti te, viņiem WIN tev brainwash :)
2 1 atbildēt
pasa apaksa ir links ludzu nokopejiet un ieejiet palasiet ! vispar psc !
0 0 atbildēt
beidzot kads uztver par ko es domaju ! ka tas ir totals WTF ! ;)
0 0 atbildēt
blin jus galvas pakala esat iespiedusi es protams tam meslam neticu tikai gribu lai visi to redz ko tie lohi taisa ! vnk bullshits ko tie lohi sataisija ! blin es esmu tik pat realistisks ka jus !
0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
noreikt tele2 !!!
0 0 atbildēt
TAS IR TELE2.!. JAU IR ATRASTI PIERADIJUMI. NAV DIVU DOMU. GAIDAM, KAD šIE ATKLāSIES. Un cepties par šo reklāmas kampaņu, kā vecai ciema bābai nevajag. No malas liekas tizli.
1 1 atbildēt