local-stats-pixel fb-conv-api

stāsts, kurš liek padomāt..11

170 6

sen neesmu taisijis neko te,.. tādēļ izdomāju ko uztaisīt..

stāstu dzirdēju no kādas sievietes, kad biju pavisam maziņš, kādi 8-10 gadu vecs.. bet stāstu ļoti labi atceros, jo tas man likās gana dīvains.. tātad-

\

dzīvoja reiz meitene, kura bij skaista, daiļa un vel visādos labos vārdos saukta.. bet kādu vakaru dodoties mājās pēc sava baleta treniņa, parkā tai uzbruka kāds maniaks, kurš meiteni esot izvarojis..

protams, ka tika ziņots policijai un tā tālāk, meitene nevēlējās sev tādu bērnu un sāka dzert pretapaugļošanās tabletes, ja nemaldos sāka ar avārijas kontracepciju..

bet meitenes puncis palika lielāks un lielāks, līdz viņa izdomāja, ka taisīs abortu..

aizgāja pie ārsta, bet meitene nezināja, ka abortu taisa līdz trešajam mēnesim.. meitenei bērniņš puncī bij jau 4-5 mēnešus..

no visas sirds negribēdama šo bērnu meitene turpināja dzert pretapaugļošanās tabl;etes, ar cerību, ka bērns piedzims nedzīvs.. bet tad pēc pāris mēnešiem sākās dzemdības..

bērniņš piedzima.. vesels-dzīvs.. bet bij kas tāds, kas ārstus piesaistija- bērniņa rociņa bij savilkta dūrītē..

ārstus pārsteidza kas tāds, tāpēc gribēja dūrīti ataisīt.. kad viņi aattaisija dūrīti, tiko piedzimušajam bērniņam, tie bij vel pārsteigtāki, jo dūrītē atrada pretapaugļošanās tableti..

ar to arī stāsts beidzās,, patiešām negribu spriest-feiks, vai īstanība, bet stāsts ir patiešām dīvains..

ceru, ka patika..

170 6 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

hmm.. loģiski domājot, šī tablete nemaz nevarēja nonākt pie viņa. bērns jau pirms dzimšanas nav kuņģī..

27 0 atbildēt

Bērns tak ir dzemdē- tablete kunģī.. + pretapaugļošanās tabletes dzer tad kad vēl no augļa praktiski nekas nav izveidojies..

Bet nu stāsta morāle vienalga ir skumīga..

16 0 atbildēt

farmaceits piedzimisemotion

15 0 atbildēt

Pretapaugļošanās tabletes dzer, lai neiestātos grūtniecība, grūtniecības laikā nav jēgas dzert, jo sieviete jau ir apaugļota. Vienīgais glābiņš ir avārijas kontracepcija 72h laikā pēc seksuālā kontakta un jo ātrāk, jo labāk. Bet par tableti tiešām interesanti, jo tās tak nonāk kuņģī un izšķīstot asinīs.

11 0 atbildēt

Šitāds gadījums, ka bērnam piedzimstot bij dūrē tabletīte, ļoooti sen ir kādreiz dzirdēts pa tv :)

10 0 atbildēt

1. tablete vēderā izsķīstu vai arī ko ēd māte tas viss nonāk caur nabassaiti uz bērna vēderu..un no mātes kuņģa vai bērna kuņģa tablete nevarēja nonākt ārā. tas bezmazvai tu apēd banānu un tu to pašu banānu pēc tam turi rokā.

1 0 atbildēt

bija tāda anekdote, ka piedzima meitenīte, kas vispār neraudāja, tikai ķiķināja un nelaida vaļā tabletīti

1 0 atbildēt

Iespaidu atstāj, bet piekrītu, ka tablete nu nekādīgi nevar nonākt līdz mazulim. Kad biju ļoti maza domāju, ka  visu ko ēd mamma, arī mazulis var paņemt un apēst :D

1 0 atbildēt

Dzreot kontraceptīvās tabletes, grūtniecības laikā var gadīties, ka bērns, ja piedzimst, tad ar dažādām pataloģijām, ari nedzīvs, gadās arī, ka hormonālā deva, mazulim puncī ir tik liela, ka tā augšana apstājas un notiek spontāns aborts. Bet tablete mazuļa rokāš, nekādi nevar nonākt..

0 0 atbildēt

NOTEIKTI FEIKS.

0 0 atbildēt

neticami,bet visādi brīnumi mēdz gadītiesemotion

0 9 atbildēt