local-stats-pixel fb-conv-api

spoku degradācija104

457 38

Tātad ceru ka Jacky neapvainosies par šo rakstu. Zinu, ka nav nekas spožs. Bet manuprāt te spokos viss iet ļoti uz leju. Itkā jau protams slava un gods tādiem kā Jacky un pārējiem, kas strādā pie spoku pilneidošanas. Bet nu... atceros kā te pirms gada bija - ienāc ---> atver kādus 10 secīgus rakstus ----> plusu ielieku 9iem no 10. Viss ok. Interesanti raksti un tā. Tagad atverot jaunumu lapu izbraucam caur visu un atveram pāris rakstus, kas tāvaitā ir diezgan viduvēji. Pārējie ir vainu pilnīgi nekam nederīgi vai arī kārtējais ielinkotais video, kas te redzēts reizes 50 vai arī kāds jauki nokopēts vai nošpikots raksts kuru varam apskatīties arī trīs slejas zemāk.

Divas sadaļas kas vispār liekas noslīdējušas tik zemu, ka vairs anv kur ir "šoks" un "tīņiem +"

šokā tiek liktas kautkādas bildes kas tur atkārtojas neskaitāmas reizes un nekā īsti jauna vai interesnata nav. Tikai par retam kautkas palasāms.

Tīņiem + vispār liekas kā kautkāds gandrīz vai pornosaits priekš stiprā dzimuma, jo praktiski viss, kas tur ir - pupi pupi pupi, dažas pusplikas meitenes un again pupi pupi pupi. Super.

Pie jokiem arī nav diži labāk, jo jaunu joku ir maz.

Tas protams ir tikai un vienīgi mans viedoklis un jūs varat tam nepiekrist, bet man liekas, ka te vajadzētu kautko nebūt mainīt. piem stingrākus noteikumus rakstu pievienošanai.

Un arī tāda iespēja kā pacelt rakstu neko diži daudz nedod. Jo tāpat tas raksts pēc 5 min atradīsies jau dažas lapas tālāk. Varētu ieviest kautko kas piem maksā kādus 1500 cepumus un dod iespēju pacelt rakstu tā lai visu dienu stāv augšā.

So tās ir manas domas. Bet labprāt komentāros dzirdēšu pārējo domas.

p.s.: attēlus nelieku tāpēc, ka tiem kam interesēs var apskatīties paši. Nejau tāpēc, ka būtu slinkums.

457 38 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

A ko tad citu tajā tīņiem + likt? Pusplikus večus?

0 2 atbildēt

beidz! cilvēki bez pupiem nevarētu dzīvot!

0 2 atbildēt

Vispār vajadzētu adminiem DAUDZ stingrāk vērtēt jaunos rakstus. Pie kājas, ka tādi raksti kā http://www.spoki.lv/foto-izlases/Forsakas-meicas-ciema/317401 kļūst populārs un uzlabo Spoki.lv reitingu. Tak padomājiet par cilvēcīgumu! Tīri teorētiski tas raksts ir viena liela "Goda un cieņas aizskaršana" Es domāju, ka tas ir apvainojums gan sievietēm, gan arī tiem, kas nav topmodeļi...

0 2 atbildēt

Dēļ stingrajiem noteikumiem, arī  viss ir aizgājis pa reni.. 

0 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »