local-stats-pixel fb-conv-api

spoku degradācija104

457 38

Tātad ceru ka Jacky neapvainosies par šo rakstu. Zinu, ka nav nekas spožs. Bet manuprāt te spokos viss iet ļoti uz leju. Itkā jau protams slava un gods tādiem kā Jacky un pārējiem, kas strādā pie spoku pilneidošanas. Bet nu... atceros kā te pirms gada bija - ienāc ---> atver kādus 10 secīgus rakstus ----> plusu ielieku 9iem no 10. Viss ok. Interesanti raksti un tā. Tagad atverot jaunumu lapu izbraucam caur visu un atveram pāris rakstus, kas tāvaitā ir diezgan viduvēji. Pārējie ir vainu pilnīgi nekam nederīgi vai arī kārtējais ielinkotais video, kas te redzēts reizes 50 vai arī kāds jauki nokopēts vai nošpikots raksts kuru varam apskatīties arī trīs slejas zemāk.

Divas sadaļas kas vispār liekas noslīdējušas tik zemu, ka vairs anv kur ir "šoks" un "tīņiem +"

šokā tiek liktas kautkādas bildes kas tur atkārtojas neskaitāmas reizes un nekā īsti jauna vai interesnata nav. Tikai par retam kautkas palasāms.

Tīņiem + vispār liekas kā kautkāds gandrīz vai pornosaits priekš stiprā dzimuma, jo praktiski viss, kas tur ir - pupi pupi pupi, dažas pusplikas meitenes un again pupi pupi pupi. Super.

Pie jokiem arī nav diži labāk, jo jaunu joku ir maz.

Tas protams ir tikai un vienīgi mans viedoklis un jūs varat tam nepiekrist, bet man liekas, ka te vajadzētu kautko nebūt mainīt. piem stingrākus noteikumus rakstu pievienošanai.

Un arī tāda iespēja kā pacelt rakstu neko diži daudz nedod. Jo tāpat tas raksts pēc 5 min atradīsies jau dažas lapas tālāk. Varētu ieviest kautko kas piem maksā kādus 1500 cepumus un dod iespēju pacelt rakstu tā lai visu dienu stāv augšā.

So tās ir manas domas. Bet labprāt komentāros dzirdēšu pārējo domas.

p.s.: attēlus nelieku tāpēc, ka tiem kam interesēs var apskatīties paši. Nejau tāpēc, ka būtu slinkums.

457 38 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

Paclt raksti uz dienu? :DDD Come on te lielākajai daļai ir pāri tukstošam cepumu un ja visi paceļ tad gribi negribi tavs raksts noslīdēs.

0 0 atbildēt

tā nu viņš ir 

0 0 atbildēt

Get a life !!!

Who cearzz !!! 

VISS IR OK !!!  Ja neskaita šoka atmiekšķēšanos emotion  !

1 1 atbildēt

Tausnība!

0 0 atbildēt

Es piekrītu...

0 0 atbildēt

domāju ka mans vecums ir mana darīšana so tev var likties vai nelikties bet man tas ir vienalga :)

0 0 atbildēt

Itkā jau protams slava un gods tādiem kā Jacky un pārējiem, kas strādā pie spoku pilneidošanas LOL? lielākoties šie paši tipiņi veicina degradāciju.

0 0 atbildēt

kārtējais ielinkotais video, kas te redzēts reizes 50 vai arī kāds jauki nokopēts vai nošpikots raksts kuru varam apskatīties arī trīs slejas zemāk. pilnīgi piekrītu! Šodien vien redzejus 2 tādus rakstus... Video vecs, apraksta nekāda... Nu kuda naher...

0 0 atbildēt

Cilvēkiem pie kārtības ruļļiem ir vienkārši jāizdomā, kā vēl vairāk atbalstīt kvalitatīvu rakstu licējus. Ņemam par piemēru izsoles - mantas ir, tātad var sākt dalīt arī bez tām izsolēm. Mēneša labāko rakstu autoriem balvas, rakstus izvēlas pēc redaktoru/adminu ieteikumiem, nevis pēc cepumu apjomiem (zajebal celt augšā utt, lai neviens neapvainojas (: ) un pēc tam publiski balso. Eureka. Netiešā konkurence kļust sīvāka (un kā zināms konkurence=uzlabošanās), līmenis arī ceļās. Jo lielākā sūdu bedrē peldies, jo vieglāk ir izcelties uz tās fona. Ja cilvēkam būs motivācija censties, viņš arī centīsies.

0 0 atbildēt

Neuzskatu sevi par dižo rakstnieku, bet ja reiz šeit ar 10 rakstiem var gandrīz iekļūt labāko autoru topā... Nez, nedaudz vajag pacelt līmeni un neļaut sīkajiem likt visu, kas pagadās..

0 0 atbildēt

Šis rakts arī ir nekam nederīgs ^^

2 3 atbildēt

Ir tiešam pat citreiz kaitinoši raksti, bet vienalga sadaļas mistika un joki ir labākie.

0 1 atbildēt

Pupu licēji saliks mīnusus XD

1 2 atbildēt

piekriitu pilniibaa !!

1 2 atbildēt

Autor - Ja kautkas nepatī,nenāc spokos.

4 5 atbildēt

piekritu, lai gan esmu mazais spoks, eju spokos jau vairāk ka gadu un limenis kritas, klust parak lidzigi raksti emotion

0 1 atbildēt

Ta tiešām varētu darīt - 1500 cepumu, un tavs raksts visu dienu stāv augšpusē. Atliek vien uztaisīt, ka, atverot jaunākos rakstus, tev automātiski rāda 5. lpp, jo pirmās 4 būs aizsistas ar 1500 cepumus vērtiem rakstiem :D

1 2 atbildēt

Spams, ir vārds ar ko šo te raksturo.

0 1 atbildēt

Man gan nav problēmu!!Ar šoku viss kārtībā!!!A patavu Tīņiem + nezinu ne reizi neesmu apskatijis par ko tu tā pārdzīvo!!

Un visbeidzot Nepatīk - Nenāc!!

0 1 atbildēt

iedomājies, cik rakstu spokos tiek ielikti dienā. jau tāpat paceļot rakstu viņš ir augšā vai pat pirmajā lapā dažas minūtes.

1 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »