local-stats-pixel fb-conv-api

spoku degradācija104

457 38

Tātad ceru ka Jacky neapvainosies par šo rakstu. Zinu, ka nav nekas spožs. Bet manuprāt te spokos viss iet ļoti uz leju. Itkā jau protams slava un gods tādiem kā Jacky un pārējiem, kas strādā pie spoku pilneidošanas. Bet nu... atceros kā te pirms gada bija - ienāc ---> atver kādus 10 secīgus rakstus ----> plusu ielieku 9iem no 10. Viss ok. Interesanti raksti un tā. Tagad atverot jaunumu lapu izbraucam caur visu un atveram pāris rakstus, kas tāvaitā ir diezgan viduvēji. Pārējie ir vainu pilnīgi nekam nederīgi vai arī kārtējais ielinkotais video, kas te redzēts reizes 50 vai arī kāds jauki nokopēts vai nošpikots raksts kuru varam apskatīties arī trīs slejas zemāk.

Divas sadaļas kas vispār liekas noslīdējušas tik zemu, ka vairs anv kur ir "šoks" un "tīņiem +"

šokā tiek liktas kautkādas bildes kas tur atkārtojas neskaitāmas reizes un nekā īsti jauna vai interesnata nav. Tikai par retam kautkas palasāms.

Tīņiem + vispār liekas kā kautkāds gandrīz vai pornosaits priekš stiprā dzimuma, jo praktiski viss, kas tur ir - pupi pupi pupi, dažas pusplikas meitenes un again pupi pupi pupi. Super.

Pie jokiem arī nav diži labāk, jo jaunu joku ir maz.

Tas protams ir tikai un vienīgi mans viedoklis un jūs varat tam nepiekrist, bet man liekas, ka te vajadzētu kautko nebūt mainīt. piem stingrākus noteikumus rakstu pievienošanai.

Un arī tāda iespēja kā pacelt rakstu neko diži daudz nedod. Jo tāpat tas raksts pēc 5 min atradīsies jau dažas lapas tālāk. Varētu ieviest kautko kas piem maksā kādus 1500 cepumus un dod iespēju pacelt rakstu tā lai visu dienu stāv augšā.

So tās ir manas domas. Bet labprāt komentāros dzirdēšu pārējo domas.

p.s.: attēlus nelieku tāpēc, ka tiem kam interesēs var apskatīties paši. Nejau tāpēc, ka būtu slinkums.

457 38 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

oi ;D kad sapņo aizver acis ;D "Varētu ieviest kautko kas piem maksā kādus 1500 cepumus un dod iespēju pacelt rakstu tā lai visu dienu stāv augšā." - es tā 10 savus rakstus paceltu...

 

un par šo tēmu ur daudz daudz runāts.. bet cerībā, ka tevi tiešām satrauc kas notiek ar spokiem nevis tā ir plika plusu pelnīšana, es tev ielieku ++. čau.

5 2 atbildēt

Manuprāt, spoki nav vairs tādi kā pirms gada.. Orģinālo rakstu daudzums pamazām sarūk, tā vietā rodas pakaļdarinājumi ar dažādiem video, jo lielākajai daļai (manuprāt vairāk attiecas uz jauniņajiem) ir vienkārši slinkums pameklēt 'meklētājā' ... Uzskatu, ka nevis spoki ir degradējušies, bet gan paši lietotāji!

P.S. ja kādus aizvainoju tad sorry - tādi esat!

3 0 atbildēt

Es uzskatu, ka šis spam rakstu pieplūdums ir līmeņu tobiš cepumu, punktu dēļ. Cepumu krāšana ir kā spēle un sacensība, tāpēc par raksta kvalitāti īpaši neaizdomajas. Tas varētu būt diezgan stulbi bēēt - par + rakstam viens cepums klāt par mīnusu 3 nost vai kaut kas tamlīdzīgs. :)

2 0 atbildēt

Izvēlies mīļāko autoru un nospied pogu "Es sekoju" un tad seko viņiem, ir tāda funkcija šeit

2 0 atbildēt

Uzskatu ka spokos ir parāk daudz rakstu un sadaļu, kurās nemaz nevar orientēties, tad jau labāk uzlikt stingrāku kontroli rakstu izveidei, kā arī nahranizēt VISUS tos rakstus, kas ir nekvalitatīvi un paslidējuši garām šai ''kontrolei''

Savādāk sežot spokos, atsevišķās sadaļās katrs 2rais raksts ir nekvalitatīvs, stulbs, bērnišķigs, vai kkas tāds, kas jau ir 100x pārkopēts un  nokopēts.

Rakstu autor - pirms liec rakstu, padomā !

4 2 atbildēt

taapeec es skatos TIKAI TOP 50!!!!

nav jeegas paareejos skatiities...piekriitu autoram

3 1 atbildēt

Viens variants, kā aizliegt tupus rakstus kā prosta video. proti video likt, kā avota linku... Tas tiktiešām liktu veidot rakstus, nevis tupa ielikt video un priecaties! Saprotu, daudzos rakstos ir ljooti labs apraksts, un video ir ielikts, kā papildus materials. Bet šādu rakstu, salīdzinājumā ar tiem patupajiem ir maz... Tāka zaudētāji no tā nebūs...

A to spoki atgādina pok*nu dienasgrāmatas... tur ar vieni vienīgi video no yobtubes sagrūsti..

2 0 atbildēt

...kā mēdz sacīt - par gaumi nestrīdas...par gaumi smejas emotion

4 3 atbildēt

par tiem pupiem piekrītu , visur tik pupi pupi pupi. emotion

emotion meičas saņemās un ieliek kko normāluemotion , jo čaļi jau tikai pupus saliek emotion

2 1 atbildēt

Tad acīmredzot ir samazinājies vidējais lietotāju vecums. Ko tu gribi sagaidīt no čalīša kam ir apmēram 12-14 gadi. Tādam tik kko mazliet palamāties,ka viss pofig kā sacīt teikt un ielikt bildi ar pedolāci vai fuuuuu ! Un tur neko nepadarīsi, nevar noteikumus izstrādāt tā, lai tādu rakstu nebūtu. vienkārši samierinies un piemiedz aci uz tiem rakstiem, būs kam tie raksti patīk tapat!

1 0 atbildēt

Piekrītu Tev!emotion

2 1 atbildēt

aizpis muti :d nafig vispār jāliek plusi vai mīnusi, tev kāds liek? :D

2 1 atbildēt

un to daudzo sūdu rakstu ators pašlaik esi tuemotion

4 3 atbildēt

Itkā jau protams slava un gods tādiem kā Jacky un pārējiem, kas strādā pie spoku pilneidošanas LOL? lielākoties šie paši tipiņi veicina degradāciju.

0 0 atbildēt

kārtējais ielinkotais video, kas te redzēts reizes 50 vai arī kāds jauki nokopēts vai nošpikots raksts kuru varam apskatīties arī trīs slejas zemāk. pilnīgi piekrītu! Šodien vien redzejus 2 tādus rakstus... Video vecs, apraksta nekāda... Nu kuda naher...

0 0 atbildēt

Cilvēkiem pie kārtības ruļļiem ir vienkārši jāizdomā, kā vēl vairāk atbalstīt kvalitatīvu rakstu licējus. Ņemam par piemēru izsoles - mantas ir, tātad var sākt dalīt arī bez tām izsolēm. Mēneša labāko rakstu autoriem balvas, rakstus izvēlas pēc redaktoru/adminu ieteikumiem, nevis pēc cepumu apjomiem (zajebal celt augšā utt, lai neviens neapvainojas (: ) un pēc tam publiski balso. Eureka. Netiešā konkurence kļust sīvāka (un kā zināms konkurence=uzlabošanās), līmenis arī ceļās. Jo lielākā sūdu bedrē peldies, jo vieglāk ir izcelties uz tās fona. Ja cilvēkam būs motivācija censties, viņš arī centīsies.

0 0 atbildēt

par tiem špikotajiem un jēlajiem rakstiem piekrītu bet par tiep paceltajiem rakstiem pimēram ja tu pacel rakstu iistajā laikā viņš var noturēties pirmajā lapā kautvai stundu vai pat vairāk spriežu no personīgās pieredzes un jā par to rakstu pacelšanu nedomāju ka vajadzētu tam maksāt 1500 cepumus bet nu 200-500 cepumus bet nu tās ir tikai manas domas

0 0 atbildēt

Neuzskatu sevi par dižo rakstnieku, bet ja reiz šeit ar 10 rakstiem var gandrīz iekļūt labāko autoru topā... Nez, nedaudz vajag pacelt līmeni un neļaut sīkajiem likt visu, kas pagadās..

0 0 atbildēt

domāju ka mans vecums ir mana darīšana so tev var likties vai nelikties bet man tas ir vienalga :)

0 0 atbildēt

Es piekrītu...

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »