local-stats-pixel fb-conv-api

spoku degradācija104

457 38

Tātad ceru ka Jacky neapvainosies par šo rakstu. Zinu, ka nav nekas spožs. Bet manuprāt te spokos viss iet ļoti uz leju. Itkā jau protams slava un gods tādiem kā Jacky un pārējiem, kas strādā pie spoku pilneidošanas. Bet nu... atceros kā te pirms gada bija - ienāc ---> atver kādus 10 secīgus rakstus ----> plusu ielieku 9iem no 10. Viss ok. Interesanti raksti un tā. Tagad atverot jaunumu lapu izbraucam caur visu un atveram pāris rakstus, kas tāvaitā ir diezgan viduvēji. Pārējie ir vainu pilnīgi nekam nederīgi vai arī kārtējais ielinkotais video, kas te redzēts reizes 50 vai arī kāds jauki nokopēts vai nošpikots raksts kuru varam apskatīties arī trīs slejas zemāk.

Divas sadaļas kas vispār liekas noslīdējušas tik zemu, ka vairs anv kur ir "šoks" un "tīņiem +"

šokā tiek liktas kautkādas bildes kas tur atkārtojas neskaitāmas reizes un nekā īsti jauna vai interesnata nav. Tikai par retam kautkas palasāms.

Tīņiem + vispār liekas kā kautkāds gandrīz vai pornosaits priekš stiprā dzimuma, jo praktiski viss, kas tur ir - pupi pupi pupi, dažas pusplikas meitenes un again pupi pupi pupi. Super.

Pie jokiem arī nav diži labāk, jo jaunu joku ir maz.

Tas protams ir tikai un vienīgi mans viedoklis un jūs varat tam nepiekrist, bet man liekas, ka te vajadzētu kautko nebūt mainīt. piem stingrākus noteikumus rakstu pievienošanai.

Un arī tāda iespēja kā pacelt rakstu neko diži daudz nedod. Jo tāpat tas raksts pēc 5 min atradīsies jau dažas lapas tālāk. Varētu ieviest kautko kas piem maksā kādus 1500 cepumus un dod iespēju pacelt rakstu tā lai visu dienu stāv augšā.

So tās ir manas domas. Bet labprāt komentāros dzirdēšu pārējo domas.

p.s.: attēlus nelieku tāpēc, ka tiem kam interesēs var apskatīties paši. Nejau tāpēc, ka būtu slinkums.

457 38 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

Uzzini visu sūdrakstu autoru ip, ar atrasto ip palīdzību uzzini, kur viņi dzīvo, iegādājies Rambo nazīti un ej.. pārgriez viņiem.. interneta vadus.

103 6 atbildēt

Es par stingrāku kontroli jaunu rakstu pievienošanai.emotion

44 1 atbildēt

Vairāk spoku,vairāk mazu līmeņu,vairāk stulbu rakstu,nu,kā šis.

60 25 atbildēt

atkal sākas. tikai nez kāpēc paši lietotāji tos stingrākos noteikumus nevēlas ievērot...

32 0 atbildēt

Kāds vecs opis ne tikai 1500 cepumus vien maksātu, lai visu dienu stāv augšā emotion

32 2 atbildēt

Izej ārā!!!!!! tur ir pavasaris!

24 0 atbildēt
Zin avatarsZin

atklaajeej!  taa ir geometriska progresija - vairak spoku vecumaa no 13-16 gadu vairaak "kick ass" raxtu.... :D :D veelviena sadalja kur ir redzamas copy-paste ir  "receptes"..

ja godiig ko tu citu tiinjeim + gribeeji redzeet? ne velti taa sadalja taa saucas?

taatad mana mazaa doma - ja sheit driiz netix ieviesti kkaadi filtri, stingraaka moderacija vai bargi sodi par rakstu kopeeshanu, nekvalitatiivu google translate tulkojumu, bezsakaru utt., kljus veel trakaak... spoku popularitaate sliidees uz leju, jo kaadreiz bija interessantak ienakt spokos, bet tagad es un vel daudzi mani pazinjas to dara aizvien retaak un retaaak deelj degradacijas, kas te notiek.... spoku pamatideja buuutu sevi izsmeelusi?

21 0 atbildēt

spoki paši ieteica, jacky uztaisija, spoki paši sūdzas. 

tāpēc jātaisa revolūcija - es iesaku uztaisīt rakstu ''jaunie spoki, ko saki tu'' vai kko tādu.

manuprāt spoki ir baigi foršā štelle, bet ja spokus izmainītu par 50 procentiem, un gluži vai sāktu no jauna, tad būtu gan panākumi. mazāk spoku sūdzētos. pievienot vairāk vai savādākus noteikumus, mainīt cenas ja nepieciešams utt. 

nu?

12 1 atbildēt

Ja patika spoki agrāk, tad sēdi tur kur bija agrāk - pēdējā lapā  http://www.spoki.lv/jaunakais/12400 ;:)

10 0 atbildēt

Kaut kā vajadzētu izdomāt mehānismu lai katrs muļķis tomēr nevar likt rakstus. Ir tiešām pāris cilvēki kas kaut ko cenšas radīt, bet tas parasti beidzās ar to, ka viņa raksts jau pēc minūtes ir trešajā lapā, bet priekšā atkal Bībers vai tests par sarkano āmuru... Piekrītu, ka spoki ir degradējušies. Vajadzētu tomēr atļaut publicēties tikai tiem, kas kaut ko rada, tulko kvalitatīvus rakstus, spēj izveidot neatkārtojušas galerijas, nu tā... Kā to panākt- nezinu. Arī vidējais lasītājs, piedodiet par tiešumu- ir idiots, kas nevar izlasīt vairāk par vienu rindkopu normāla teksta. Tas viss kopā diemžēl ir padarījis spokus par zemas kvalitātes lapeli. Tomēr man joprojām tie patīk, jo starp mēsliem, citreiz var atrast īstus dimantus. Diemžēl, šie gadījumi kļūst aizvien retāki.

 Paldies autoram , ka vērsa uzmanību šai problēmai

9 1 atbildēt

viss raksts sastāv no viena vienīga negatīvisma...... emotion

un pie tam, šīs visas sūdzības un visu pārējo, ko ierakstīji, ver mierīgi salikt ''Pieprasu'', nevis tādēl cept augša rakstu

 

p.s. - manas domas :|

7 0 atbildēt

25 cilvēkiem nepatika, ka tu aiztiec pupus! :D

8 1 atbildēt

Spokos jau sen viss iet uz leju... :D

7 0 atbildēt

daudziem lielajiem pidariem ir sakāpis galvā! (man šodien sūdīgs garīgais)

6 0 atbildēt

Mēs katrs šeit varētu pateikt pa kādam teikumam, kas mums šeit nepatīk, kas te ir nepareizs, kā būtu labāk blā blā blā...BET, tad sāc ražot rakstus, kas atbilst taviem kritērijiem. Parādi mums, kādam tad jābūt labam rakstam! Izkonkurē pupus un šoka sadaļu. Es saprotu, ka daļai, ko saki var piekrist, bet tad ir jārīkojas. Par šoku - jā. paliek ar laiku jēlāks. sūds vien tur ir. Kādreiz gāju, tagad reti!

5 0 atbildēt

ko, pupi, pupi, pupi.. tu piemirsi, ka rakstu saturu veido paši lietotāji un arī tu.. tāpēc uz priekšu! ņem un liec tur kaut ko, kas nav tikai pupi, pupi, pupi. xD

4 0 atbildēt

Bet mīļie, tie tak paši vien esam.......

4 0 atbildēt

Nu varētu jau izdarīt tā, ka ja tiešām tāds rakts ir bijis (kādu pogu pievienot kuru vairāk kā 20 lietotāji nospieduši, kā sūdzība adminiem par bijušu rakstu) tad wnk admins apskatās un var lietotājs dabūt -cepumus nevis +

Vairāk sodus kā vieglus cepumus.. Jo admini pārāk viegli ir gājuši pretī mums lietotājiem..

5 1 atbildēt

Nu nezinu ko Tu domā ar Tīņu+ sadaļas degradāciju, bet man jau liekas, ka tur tie noteikumi ir vairāk tādā sākumskola+ līmenī. Nu to varētu dēvēt par erotiku. Tas, ka tur lielākoties ir bildes man liekas normāli. Nav te spokos baigie erotisko stāstu rakstnieki. Pāris gan ir, bet nu tas tā. Tad jājautā ko Tu cerēji tur tādu ieraudzīt?

4 1 atbildēt

oi ;D kad sapņo aizver acis ;D "Varētu ieviest kautko kas piem maksā kādus 1500 cepumus un dod iespēju pacelt rakstu tā lai visu dienu stāv augšā." - es tā 10 savus rakstus paceltu...

 

un par šo tēmu ur daudz daudz runāts.. bet cerībā, ka tevi tiešām satrauc kas notiek ar spokiem nevis tā ir plika plusu pelnīšana, es tev ielieku ++. čau.

5 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »