local-stats-pixel fb-conv-api

skaidrs, par ko balsot!11

38 14

Aicinu jūs kopā ar manīm izveidot dieva partiju, jo es zinu īstos dieva likumus. Bez likumiem nav vērts turpināt, Latvijā nekad nebū labāk, jo Latvijā valdīs tā saucamie kas sevi dēvē par kreisajiem un labajiem. Tas ir kā bērnudārzs kurš spēlē spēli Kurš vairāk nozags.". Par labajiem cilvēkiem domāts netiek, un daba vispār nevienu neintersē, visu piesārņo un nicina, jo visiem pirmajā vietā ir nauda. Visi kas tiek pie nabadzīgo sūri grūti pelnīto naudu, bagāto elite bezjēdzīgi to izcieš. Tā turpināt nevar tas Latviju pazudinās. Jāglābj latviešu valoda - dievu valoda. Dievam ir tikai viena valoda - latviešu valoda. Ja mani atbalstīsiet mēs izglābsim Latviju, bet jums jāsarosas un jānāk manā partijā. Būšu priecīgs par ikvienu morālo atbalstītāju. Būtu labi ja arī pieteiktos kāds dieva partijas sponsors. ja nepieteiksies kāds sponsors tad ar nožēlu būs jāsaka ka partija neizveidosies. :( Latvijā nekas nemainīsies , jo latvijā bērnudārzs tālāk apzags labos cilvēkus. Atsaucās tikai tie kas grib nākt partijā vai sponsorēt. Skeptiskos oponentus netraucēt, jo skeptiči bojā dienas gaitu. Ja lasi un esi kopā ar manīm tad raksti un veidosim labāku Latviju kopā. :)

38 14 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Dieva partija! emotion

5 0 atbildēt

nu ejiet kārties ar savu dievu :D tas pazudinās ātrāk nekā tad, ja pie valsts prezidenta amata tiktu ušakovs :D

4 0 atbildēt

šis bija ss.lv un pēc tam arī miljons.com :D

1 0 atbildēt

hahah kopš kura laika Latvija ir baigā baznīca ;D

2 2 atbildēt

jebal

0 0 atbildēt

Slider esmu tavs fans.

0 0 atbildēt

Bah būtu ta vismaz bildi no miljonsiemesliem ielicis nevis "tjip" netīši ideju nospēris :P

0 0 atbildēt

Balsoshu par u6akovu krievs vien ir bet vismaz zina ko dara,a to v padlu visi tur seez sviist un gudri muld

0 1 atbildēt

Pēc tāda raksta viennozīmīgi es ne par kādu naudu nebalsošu par tādu partiju. Slimie dievticīgie, jā dievs uzlipināja Ādamu un Ievu, draiskojās ar dinozauriem un stādīja visus zaļumus, ne Tu izlem, ka vajag padirst vai pamīzt, bet tā ir dieva griba!!! ĀMEN  emotion

0 8 atbildēt

Visi tie dievticīgie, pačolējat kādās mājās un ar kādām mašīnām braukā tie, tā saucamie "Dieva kalpi" Ticība ir un paliek lielākā naudas zagšana ar visām tām sektām un morāli vājiem cilvēkiem ;)

 

Cerams, ka drīz pienāks pasaules gals, jo visa cilvēce ir SAPISTA!! :D

0 8 atbildēt