local-stats-pixel fb-conv-api

redaktoru izveele..75

100 12

uztaisiishu kaarteejo rakstu, lai pakristu uz nerviem adminiem .. ar kuru galu juus domaajat, kad kaadu ieceljat par redaktooru?? ar pakaljas caurumu??

palasot wiena iipasha radaktoora komentus, un wel jowairaak- rakstus, secinu,,.. ka admini ir.. es pat nezinu, wai waru taa teikt.. -idiooti?!?!?! (te nu es atkal nerunaaju par visiem,, bet atsevishkjiem indiviidiem..

 

wai tieshaam kaadu ieceljot par redaktooru juus izweerteejat vinja darbus un nedarbus??

 

uunn cik taalu redaktoors war iet atbildot citiem uz jautaajumiem un uzbraucieniem??

 

es saprotu, ka katram ir saws izturiibas meers, bet nuu,.., komentaars no redaktora- http://www.spoki.lv/profils/chesterfields" style="color:rgb(175,128,128);">chesterfields 

man likaas nepienjemams no vinjam pieshkjirtaa statusa..

 

 

http://www.spoki.lv/profils/chesterfields" style="color:rgb(175,128,128);"> chesterfields 2010-02-07 14:59:34

atbildot uz jst2fly komentāru " Naakamreiz kad nesaproti ko dari un ko liec l... "

tad kāpēc Tu mani māci, loh?
 

 

 

lai arii nekas traks,, bet ja reiz esi kaut kaadaa wairaam, wai mazaak swariigaa statusaa iecelts, nebuutu iisti pareizi, un kaut wai eetiski atbildeet ar tik primitiivi regresiiviem komentaariem.. wai ne taa??

 

admini, wai juus wispaar apspriezhaties par to, ko iecelt, un kaadeelj?? wai wisu uz dullo?? lai arii te neesmu ilgu laiku (kaa regjistreejies 437 dienas) agraak tomeer taa nenotika.. vai nebiju pamanijis.. manupraat par redaktoriem buutu jaaiecelj cilveeki, kuriem nekas taads komentaaros naw bijis, un kursh naw agresiivi noskanjots pret citiem shii portaala lietotaajiem.. tas taa.. viela paardomaam..

100 12 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000
epg avatarsepg

atbildot uz de*nis komentāru " 3. Spoks ievēro principus NO ADS, NO FLOOD un... " vārds lohs ir parasts žargonisms, saskaņā ar "Preses lasītāja svešvārdu vārdnīca" (Rīga, Nordik, 2004, tas nozīmē muļķis vai nepraša. pffff, cieņu aizskatoši? ej uz tiesu :))

4 1 atbildēt

atbildot uz laurichh komentāru " Tu tagad centies kautkur ieziepēties:D, pajā... " bullshits :D es atvainojos, bet tas ir nets - mēs visi te vairāk vai mazāk, bet esam anonīmi...kāda vēl pārstāvniecība :D vienīgais, kas ir tiesīgs un var pārstāvēt spokus ir jacky, manuprāt :)

3 0 atbildēt

Pie visa vainīgs ir bubbles mazais brālis.

3 0 atbildēt

atbildot uz _kazhis_ komentāru " kas tur tik traks ir tajaa komentaaraa? " kaa jau rakstiju- it kaa nekaa traka tur naw,., bet wiss saakas ar mazuminju,, wajag tikai iesaakt, lai puika saprastu, ka wiss kaartiibaa un taa driikst..  un tad arii saaksies..un beztam tew liektos normaali, ja wisi admini te buutu taadi- blje pimpi, ko tu te komentee? jebalaa gribi nahuj?? utt.. tas buutu normaali??

4 2 atbildēt

atbildot uz Spocenite komentāru " Muļķim skaidrs, ka par redaktoriem ir kļuvuši... " Dari ko gribi jebkura gadijuma tu kadam ziepejies!

2 0 atbildēt

Muļķim skaidrs, ka par redaktoriem ir kļuvuši tie, kas ieziepējušies adminiem? Tas pats ar medaļām. Papētīju tos "jokus" un komentus, par kuriem medaļas dod.... khekhemmm - vismaz būtu pacentušies to kautkā maskēt....

Korupcija motherf... korupcija ir visur...

3 1 atbildēt

atbildot uz Ligita komentāru " shut the fuck up jūs tizleņu bars. česteram ... " cilvēktiesību pārkāpumi ir uz katra stura! Jo ka kads tev kautko uzdirs tu vinu vari tiesat par goda un cienas aizskarsanu, ka kads ar tevi flirte sudzi tiesa par uzmaksanos, kads kautko tav pasaka ka grib tevi pa jokam novakt, tu jau atkal vari sudzet tiesaa... + visam pa virsu vel klat moralo kaitejumu.. ja ta padoma tad laikam jaiet tiesaties ar katru garamgajeju kurs ne ta uz mani paskatijas!!!... :D  bet sakat ko gribat likumi to atlauj!

3 1 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz shtekers komentāru " etaloni buutu raksti, kuriem plusu wietaa b... " nez, nevienam manam rakstam tik milzīgs mīnusu birums nav bijis, derēs šis kā etalons man šķiet :)

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz shtekers komentāru " hell yeah.. :D jau skrienu.. :D " drošāk, drošāk! :))

2 0 atbildēt

Taisnība tev ir! varbūt ne tieši par chesterfields, bet nu dažreiz liekas , ka admini ieceļ kādu  par redaktoru pat neskatosties , ko viņš te spokos dara.. :/

3 1 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " P.s shteker ko tu stu4i savejos, ja nmaldos c... " LOL :D:D:D

1 0 atbildēt

Es par Shtekeru!!! Turies pareizi dari! Nau ko ziepeties adminiem un vinju kalpiem redaktoriem! :D

2 1 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " augstaaka klase?? seshtoka statuss?? " :D:D:D:D:D:D  

1 0 atbildēt

Cipa vinu tagad izdzesa no spokiem ka vairs vina profilu nevar apcolet???? :?

edit : tagad jau atkal var apcolet :)

1 0 atbildēt

atbildot uz bizonis1 komentāru " Cipa vinu tagad izdzesa no spokiem ka vairs v... " droshi wari to dariit.. ;)

1 0 atbildēt

Spriedums: Atdot visus cepumus WampW! Atnemt visas medaljas un nocirst roku! :D

2 1 atbildēt

Cik tad ir iecelti par redfaktoriem? ka tad parbaudis, ja neiecels ( ja redaktors nepildis savus pienakumus, tas tiks atskaitits)  jacky ari šad tad nolamajas, ko tad dedzinasim viņu uz sārta, ar visiem spoki.lv serveriem?

1 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " atbildot uz kickass komentāru " Tajā vietā ar... "

taisnība jau ir :)  

1 0 atbildēt

atbildot uz coldasice komentāru " paskaidrošu Tev ,jo pat čatā par šādu vārdu... " Mja, kāpēc tev tik daudz ir medaļas. kuras iedod redaktors ? 

Te kaut kas nav tīrs!

1 0 atbildēt

Labaak skataties hokkji...:P Nevis ciinaties par varas ietekmi...

Chill!!!:D

5 4 atbildēt
« 1  2  3  4 »