local-stats-pixel fb-conv-api

redaktoru izveele..75

100 12

uztaisiishu kaarteejo rakstu, lai pakristu uz nerviem adminiem .. ar kuru galu juus domaajat, kad kaadu ieceljat par redaktooru?? ar pakaljas caurumu??

palasot wiena iipasha radaktoora komentus, un wel jowairaak- rakstus, secinu,,.. ka admini ir.. es pat nezinu, wai waru taa teikt.. -idiooti?!?!?! (te nu es atkal nerunaaju par visiem,, bet atsevishkjiem indiviidiem..

 

wai tieshaam kaadu ieceljot par redaktooru juus izweerteejat vinja darbus un nedarbus??

 

uunn cik taalu redaktoors war iet atbildot citiem uz jautaajumiem un uzbraucieniem??

 

es saprotu, ka katram ir saws izturiibas meers, bet nuu,.., komentaars no redaktora- http://www.spoki.lv/profils/chesterfields" style="color:rgb(175,128,128);">chesterfields 

man likaas nepienjemams no vinjam pieshkjirtaa statusa..

 

 

http://www.spoki.lv/profils/chesterfields" style="color:rgb(175,128,128);"> chesterfields 2010-02-07 14:59:34

atbildot uz jst2fly komentāru " Naakamreiz kad nesaproti ko dari un ko liec l... "

tad kāpēc Tu mani māci, loh?
 

 

 

lai arii nekas traks,, bet ja reiz esi kaut kaadaa wairaam, wai mazaak swariigaa statusaa iecelts, nebuutu iisti pareizi, un kaut wai eetiski atbildeet ar tik primitiivi regresiiviem komentaariem.. wai ne taa??

 

admini, wai juus wispaar apspriezhaties par to, ko iecelt, un kaadeelj?? wai wisu uz dullo?? lai arii te neesmu ilgu laiku (kaa regjistreejies 437 dienas) agraak tomeer taa nenotika.. vai nebiju pamanijis.. manupraat par redaktoriem buutu jaaiecelj cilveeki, kuriem nekas taads komentaaros naw bijis, un kursh naw agresiivi noskanjots pret citiem shii portaala lietotaajiem.. tas taa.. viela paardomaam..

100 12 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

...sava veida taisnība ir džekam. Jādomā arī ko saka, jo cilvēki runā..

17 0 atbildēt

lmao, kārtībai ir jābūt, tādas izdarības nav pieļaujamas. :)

atbildot uz Stone komentāru " normals * puika drukaajis ;D "  

11 1 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru " pff... ja man ir augstāka klase, tad tas nozī... " augstaaka klase?? seshtoka statuss??

8 1 atbildēt

piekriitu

nost ar chesterfildu |:D

8 1 atbildēt

atbildot uz pok*nukaralis komentāru " ar shitaadiem izleecieniem meegini sev dabuut... " jacky man piedaawaaja.. bet es netaisos iet wergot kaadam.. ;)

8 1 atbildēt

Tas par to lohu ir siikums.

Stulbaakais ir tas ka kkaads "Redaktors" pievieno no pirksta izziistu rakstu, ar pilniigi, neapshaubaami redzamām truluma paziimeem, kuraa ir aciimredzami nepatiesi fakti. Manupraat tas grauj portaala reputaaciju un pataisa to par vienu feiku bordeli! Jacky buutu jaaizveertee shis gadiijums, jo pat 80% rakstu no lietotaajiem, kas tikko pieregistrejushies ir patiesi un daudzreiz kvalitatiivaaki. emotion

7 1 atbildēt

atbildot uz _kazhis_ komentāru " kas tur tik traks ir tajaa komentaaraa? " paskaidrošu Tev ,jo pat čatā par šādu vārdu lietošanu var dabūt banu,tepat spoki games,nekas īpaš,bet ētikas normām neatbilstošs ,cilvēkam,kurš par kaut ko atbild

6 0 atbildēt

atbildot uz chesterfields komentāru "bet vismaz paļubomu pacēli man popularitāti :D "

Es labpraat paceltu tev popularitaati izdzenot tevi no shejienes ar suudainu koku, un veel pieshkjirtu medalju - diiglis.

Paprasi Jacky prieksh kam tu vergo vinjam, lai savaaktu sev vairaak cepumus VAI veidotu kvalitatiivaaku portaala saturu!?  

6 1 atbildēt

kas tur tik traks ir tajaa komentaaraa?

7 3 atbildēt

manuprāt tam česterfildam derētu atvainoties un demisjonēt, jo palasot kautvai tikai šos komentārus kas ir šinī rakstā ir skaidrs, ka česters nevar turpināt atrasties šinī amatā, jo ir acīmredzams kompotences trūkums.

ņirgu uzrāva, česters nespējot atbildēt uz kādu komentāru uzreiz automātiski sienas klāt pie komentētaja gramatikas:D domāju, ka ja nav ko teikt, tad klusē ČESTER! TU KĀ REDAKTORS NEKAM NEDERI. ATKĀPIES ,O PĒC SKATOTIES UZ TEVI RODAS PRIEKŠSTATS PAR PĀRĒJO KOMANDU UN TAS NAV TAS LABĀKAIS.

5 1 atbildēt

jā, tā viņš ir !

Skatoties uz tavu rakstīto, var spriest, kad pats esi nesakarīgs

Vismaz varēji rakstīt ar garumzīmēm nevis tā kā īmō puika ar tiem stulbajiem 'w' j 'sh'

7 3 atbildēt

atbildot uz BangOut komentāru " Šteker, tu esi liekulis un pats meklē problēm... " man tak pajaat,  wismaz ir ko raxtiit, par ko un cepumus sapelnu..  

5 1 atbildēt

vo vo pilnīgs lohs tas chesterfield

6 2 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz epg komentāru " vārds lohs ir parasts žarginisms, saskaņā a... " galvenais, ar ko tas atšķiras no tā, ka shtekers mūs nosauc par idiotiem, mmm?!? :))

5 1 atbildēt

Nesaprati?? Es iztulkoshu! Shtekers tevi nodeveja par sesto jeb zabaklaizu jeb gliemi! :D

4 0 atbildēt

atbildot uz Jurchiks00 komentāru " ...sava veida taisnība ir džekam. Jādomā arī ... " vispār cilvēki šajā portālā raksta un izsaka savas domas, kuras nevar izsacīt dzīvē,  jo viņu darbā kontrolē kāds pajocīgs darba priekšnieks, kurš krīt uz nerviem, un tāpēc cilvēki daudzi izlādējas internetā, jo tā ir anonīma vide.

7 3 atbildēt

Pie visa vainīgs ir bubbles mazais brālis.

3 0 atbildēt

atbildot uz Stone komentāru " un kam interesee ko par ko iecelj,ko komente ... " + 100 :D !

6 3 atbildēt

3. Spoks ievēro principus NO ADS, NO FLOOD un NO NAID, kā arī Latvijas likumdošanu, kas regulē pornogrāfijas izplatīšanu, autortiesības, personas goda un cieņas aizskaršanu u.c.

 

Cik es zinu,ka LOHS ir cieņas aizskarošs vārds..

Pietam,jo augstāk tu atrodies,jo vairāk jāpiedomā ko runā(jeb raxta)! Nu nevar iet pēc moto- zobs pret zobu.

Arī nelietojot šādus vārdus var labi pasūtīt citus,ja nu tomēr nervi par vājiem atradušies..

 

Kādam "lohs" šķiet tāds pats vārds kā "biezpiens"..Tāpat kā citiem vārds "pimpis"(atvainojos par izteicienu,bet nu tieši šis vārds ir) šķiet pavisam parasts vārds un bija sašutuši kad pēc šā vārda lietošanas viņus nobloķēju,būdams moderators.

 

MrFreeman, ja jau vēlies kāda raxtības stilam piekasīties,tad tev arī var piekasīties,jo,piemēram,textā  "var spriest, kad pats esi nesakarīgs" saikļa "kad" lietojums ir nevietā.Lai texts būtu pareiz,bija jālieto "ka". ;)

3 0 atbildēt

Tajā vietā ar komentu būtu mazliet jāpaseko līdzi arī raksta saturam, jo rakstu bija ievietojis pats chesterfilds un raksts bija kļūdains, tāpēc ģeniālie komentētāji sāka viņu nolikt... Nu vienā brīdī viņam neizturēja nervi un viņš ķērās pie asākiem vārdiem... Nu cik nu vainīgs viņš cik nu tie, kas nevareja palasit iepriekshejos komentus, bet piepiļīt vēlvienu nekam nederīgu rindiņu ar norādi, ka raksts ir nepareizs...

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »