local-stats-pixel fb-conv-api

pimp my spoki.lv42

467 7

Šodien, aiz garlaicības lūkodamies sienā, izdomāju, ka ir pāris veidu, kā uzlabot spoki.lv. Īsti nezinu ar ko sākt. Īsumā - mana pirmā ideja ir atļaut ievietot bildes raksta vidū vai arī ļaut formatēt tekstu zem bildēm. Mana otrā ideja ir piešķirt brīdinajumus par nekvalitatīviem rakstiem. Sīkaki ideju apraksti zem bildēm.

Paldies, ērmība, tagad zinu par Spoki pieprasa (tā taču bija, vai ne?) sadaļu. Taču nedomāju, ka idejas, kuras būs ieliktas 500 gadus veca rakstra komentāros kāds pamanīs :) Tāpēc atļaujos publicēt zem sadaļas "aktuāli".

467 7 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Uzrakstīts nav nesakarīgi atklāti sakot pārāk sakarīgi jo man sanāk dikti ātri izlasīt pilnīgi neatceros ko rakstīji bet pārlasīju velreiz un sapratu...

0 0 atbildēt

Man patīk nosaukums "Pimp my  spoki.lv" emotion

0 0 atbildēt

Hōmērs.

0 0 atbildēt

Un starpcitu, ko nozīmē zvaigznīte pie raksta? Piemēram, ja atver LABĀKIE, tad varam redzēt, ka blakus Vecāku nedarbi un kaifs ir zvaigznīte.

1 1 atbildēt

:D :D :D  es ta recu pa pedejo tekstiņu citeju : " Tā kā spoki.lv hierarhija man ir tik pat labi pazīstama, kā Japānas likumdošana, tad šajā komandā varētu būt, piemēram, bubble, abadins, jacky, montana un ibumetīns, jo tie ir vienīgie niki spoki.lv, kurus es atceros. "

0 0 atbildēt

ta neko! +++

0 0 atbildēt

hierarhija? kur tu galvu iespiedi 

0 0 atbildēt

nuu kpc nee? veiksmi :)

0 0 atbildēt

1. Ideju var aizstāt izveidojot un ievietojot bildi ar kādu vien, ellē ratā teksta un bildes ,izvietojumu gribās. :)

0 0 atbildēt

bubble, abadins, jacky, montaNna un ibumetīns, jo tie ir vienīgie niki spoki.lv, kurus es atceros.

Nekvalitatīvs raksts emotionKĻUDA KĻŪDA un velreiz kļūda Joptvaidurīt iemācies tak vienreiz rakstīt   

0 1 atbildēt