local-stats-pixel fb-conv-api

pimp my spoki.lv42

467 7

Šodien, aiz garlaicības lūkodamies sienā, izdomāju, ka ir pāris veidu, kā uzlabot spoki.lv. Īsti nezinu ar ko sākt. Īsumā - mana pirmā ideja ir atļaut ievietot bildes raksta vidū vai arī ļaut formatēt tekstu zem bildēm. Mana otrā ideja ir piešķirt brīdinajumus par nekvalitatīviem rakstiem. Sīkaki ideju apraksti zem bildēm.

Paldies, ērmība, tagad zinu par Spoki pieprasa (tā taču bija, vai ne?) sadaļu. Taču nedomāju, ka idejas, kuras būs ieliktas 500 gadus veca rakstra komentāros kāds pamanīs :) Tāpēc atļaujos publicēt zem sadaļas "aktuāli".

467 7 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Par tekstu un attēliem es piekrītu.....teksts zem bildēm  tāds sablīvēts, gribētos tomēr "paspēlēties" ar fontiem un atkāpēm, lai tas teksts būtu vieglāk lasāms emotion

56 1 atbildēt

Lai varētu pievienot rakstu, jānorāda mājas adrese, un par sliktu gramatiku nāks bubble un sitīs ar lineālu pa nagiem.

42 0 atbildēt

Tā bilde lapas vidū man liekas ,ka nav vajadzīga.BET par nekvalitatīviem rakstiem ir laba ideja!

19 1 atbildēt

visvairāk piekrītu par to gramatiku....mani tā tracina, ka netiek ievēroti pat viselementārākie gramatikas likumi, piemēram, ka vārdi vispārākajā pakāpē ir jāraksta kopā - vis+labākais=vislabākais nevis viss labākais .... cmon, to māca 4.klasē! un vēl kaitina, ka daži raksta nēsmu, nēbiju u.c. to ,man šķiet, māca jau 1. klasē ... par komatiem vispār nerunāsim...nu katram var gadīties kļūdas, neesam mēs te tik daudz to filologu, bet tomēr elementārākas lietas būtu jāzinA.

15 0 atbildēt

Thumbs up! :)

Vēlu veiksmi ar šo. Idejas labas.

12 0 atbildēt

Nav garumzīmju? Ir risinājums - http://laacz.lv/tmp/conv.php ;.

5 0 atbildēt

Viss būtu ļoti noderīgs , izņ*t bildi raksta vidū. Un par to gramatiku, es to laikam jau vienreiz teicu, bet - tie mazie pok*ni tāpat neko neiemācīsies.

4 0 atbildēt

Redzu kāds te veido apvērsumu emotion

3 0 atbildēt

nu, par to divu burtu lietošanu, aizstājot garumzīmes vai mīkstinājumus, mazliet nepiekrītu, tā neraksta tikai pok*ni. pats pabiju ārpus Latvijas un tur nebija pieejama tilde vai apostrofs, rakstīju līdzīgi, kā ļāva burti, protams, rakstus neveidoju, bet tomēr..

piemēram, ja kaut kas interesants ārpus Lv ir nobildēts, vai kāds video uzfilmēts un piekļuve netam ir tikai datorsalonā, kur noteikti nebūs tildes, ko tad? nelikt rakstu?

un latviešu, kuri atrodas ārzemēs, te ir daudz. :)

3 0 atbildēt

Nē, ir dzirdēts arī par citiem, taču viņu nikus es neatceros. Bubble es atceros, jo man vislaik liekas, ka viņa ir bubule (un tev, bubble, ir diezgan ok kājas :D (ja tās ir tavas)). Abadinu atceros, jo vienreiz viņš mani čakarēja par rakstu ar reklāmas saturu. Jacky...es laikam vārdu Dievs dzirdu retāk. Montana - skan pēc ūdens un zinu tādu futbola komandu. Un tu, ibumetīns, tavas tabletes ir afigenna noderīgas, tāpēc tevi arī atceros :D

4 1 atbildēt

Esmu diezgan drošs, ka šobrīd tiek ļoti cītīgi strdāts pie visa, ko ir iespējams izdarīt

4 1 atbildēt

Šis nav Latviešu valodas , vai koncentrācijas nometnes  izglitojošais portāls.    Paliksim pie tā, ka šis portāls ir paredzēts , gan tiem, kuri pirmās zilbes iemācijušies, gan arī tiem, kas ar doktora grādu sev ausi kasa.... 

15 12 atbildēt

Idejas jau nesliktas emotion

3 0 atbildēt

tadat ja es atrodos cita valsti sezi internetsalona kur ir savadaka klaviatura ko man tad darit ja nevaru likt gramatzimes? a?

3 1 atbildēt

fuck that, piešķiriet man brīdinājumu par sūdīgu latviešu valodu, jo man pat ir slinkums pārlasīt un atrast savas kļūdas.

8 7 atbildēt

ir tāda sadaļa "spoki pieprasa". 

pirmā dzirdēšana?

1 0 atbildēt

Par pirmo ideju es piekrītu, jo tas reāli nevienam netraucētu, tā būtu ekstra, ko varētu izmantot cilvēki kam tāda vajadzība rodas, savukārt tie, kas čīkst, ka tas nav vajadzīgs, dieva dēļ nelietojiet to funkciju.

Kas attiecas uz otro ptriekšlikumu, tas manuprāt ir nedaudz utopisks, ideja jau ir laba, bet nedomāju, ka kāds aiz labas gribas pieteiksies par kvalitātes kontrolieri šajā portālā, tomēr raksti tiek ievietoti ļoti regulāri un lai visus pārbaudītu tiem pāris cilvēkiem būtu "spokos" jāpavada visa diena(ņem vērā, ka lai šo kvalitāti izkontrolētu nepieciešami vairāki verdikti nevis to var izdarīt viens no pilnvarotajiem, kurš attiecīgajā brīdī atrodas portālā).Savukārt, ja kvalitātes kontrole tiktu piešķirta "tautai", tad šī funkcija pārvērstos par kārtējo modes kliedzienu izbalsot visus, godīgi sakot man nav pārliecības, ka arī visi moderatori šeit ir pietiekami nobrieduši, lai viņiem varētu uzticēt šādus varas realizācijas līdzekļus.

0 0 atbildēt

Attēli lapas vidū nav vajadzīgi.emotion

0 0 atbildēt

Un starpcitu, ko nozīmē zvaigznīte pie raksta? Piemēram, ja atver LABĀKIE, tad varam redzēt, ka blakus Vecāku nedarbi un kaifs ir zvaigznīte.

1 1 atbildēt

:D :D :D  es ta recu pa pedejo tekstiņu citeju : " Tā kā spoki.lv hierarhija man ir tik pat labi pazīstama, kā Japānas likumdošana, tad šajā komandā varētu būt, piemēram, bubble, abadins, jacky, montana un ibumetīns, jo tie ir vienīgie niki spoki.lv, kurus es atceros. "

0 0 atbildēt