local-stats-pixel fb-conv-api

open your eyes, and prepare for New World Order!1

16 1

“Jaunā pasaules kārtība” ir vīzija, saskaņā ar kuru pasauli vajadzētu pārvaldīt “izredzētajiem” ar visvarenu un visuresošu roku, un pasaulē nebūtu robežu, atsevišķu tautu un iespējas cīnīties ar pastāvošo kārtību, kaut kas savā būtībā stipri Orvelisks. Programmā ietilpstot arī planētas iedzīvotāju skaita samazināšana līdz “zelta miljardam”. Vai notiek kustība šīs kārtības virzienā, vēl nedaudz var šaubīties, taču ASV valdības noklausīšanās un izsekošanas iespējas un to pielietojums pasauli bīda šai virzienā. Savā dziļākajā būtībā “Jaunā pasaules kārtība” ir tas pats senais un primitīvais sapnis par absolūto varu, tikai ar to atšķirību, ka mūsdienu tehnoloģijas, gan materiālās, gan sociāli-psiholoģiskās, ir padarījušas šo sapni daudz reālāku.

Dž. H. Velss 1940. gadā sarakstīja grāmatu “The New World Order”, kurā apsprieda “pasaules valdības” ideju. Brīžiem interesantas domas, ja ņem vērā, ka šī viņa grāmata esot kalpojusi par iedvesmu vienam otram “Jaunās pasaules kārtības” politiskajam autoram.

Globālai valdībai ir vajadzīga globāla nauda, jo nauda ir viens no politiskās un impēriskās kontroles ieročiem. Ķīna izsaka priekšlikumustarptautiskajos norēķinos aizstāt ASV dolāru ar Starptautiskā valūtas fonda vienību SDR, kas pati ir balstīta uz dolāru, eiro, angļu mārciņu un jēnu. Ķīna baidās zaudēt savus dolāru iekrājumus (ap diviem triljoniem USD), tāpēc cenšas vismaz kaut kā glābt situāciju, jo sagaidāma stipra USD inflācija. ASV kā globālajai parādniecei šis Ķīnas priekšlikums arī der, jo ļauj nemaksāt vismaz daļu no saviem parādiem; un SDR izmantošana starptautiskajos norēķinos ir solis tuvāk globālai, no kādas konkrētas valsts neatkarīgai naudai. Līdz ar to valstis daļēji zaudē vadību pār saviem naudas resursiem.

Gorbačovs uzstājas ar runu, kurā paziņo, ka “amerikāņi ir gatavi savi perestroikai”. Zinot, kādas “FEMA camps” jeb koncentrācijas nometnes ir sabūvētas ASV, mēs diezgan labi varam nojaust, kas tā būs par perestroiku.

Viens no Gordona Brauna padomniekiem paziņo, ka Apvienotās Karalistes iedzīvootāju skaitu jāsamazina uz pusi, citādi visiem pie pašreizējā dzīves līmeņa resursu nepietiks. Par to, ka varētu arī mainīt dzīves stilu, laikam aizmirst piebilst. Šķiet, ka tehnoloģiju attīstība ir novedusi līdz loģiskajam noslēgumam: roboti saražo visu, ko vajag, un liekie cilvēki jāiznīcina, lai nemaisās pa kājām tiem, kas gūst peļņu. Publiku sāk “sildīt” šajā virzienā.

Džeimss Hansens no NASA paziņo, ka “klimata izmaiņu novēršanā demokrātija netrādā” un ierosina protestēt un rīkoties citādi. Re, kā tas strādā: vispirms cilvēkiem iestāsta, ka klimata pārmaiņas ir ļoti draudīgas un lietas labā kas jādara. Piemēram, jātirgo oglekļa kvotas. Tad cilvēki sāk pieprasīt aktīvāku valdības rīcību, ar vai bez demokrātijas, un beigās valdība “tautas pieprasījuma motivēta” droši vien izdos verdiktu: “Bez oglekļa kvotas Tev nebūs malku dedzināt”. Rezultātā dabūjam vēl vienu kontrolētu dzīves sfēru.

Par ĢMO un starpnacionālajām biotehnoloģiju kompānijām, starptautiskajām patentu un autortiesībām, Eiropas Savienības konstitūciju, Codex Alimentarius un tamlīdzīgi – tas viss standartizācijas un kontroles, kontroles, kontroles virzienā.

“Jaunā pasaules kārtība” tuvojas lēnām, un protams, tikai mūsu pašu, nesaprātīgo pingvīnu, labad. Kopaina vismaz par to liecina, taču varbūt es esmu vienkārši stulbs…

16 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Briesmīgi - pats trakākais, ka neviens tevī neklausās ... mani jau uzskata par traku.

0 0 atbildēt