local-stats-pixel fb-conv-api

ņem zobos lāpstu13

34 2

[pacelts]Beidzot iztulkoju šito lietiņu, nav jau daudz, zinu, bet tpt... Bildes ir saistītas ar rakstiem kā jau redzat zem bildēm...1. titulbilde un arī, lai jūs sakārdinātu:D

 

Ņem rokā lāpstu, jeb 5 vēl arvien neatrasti dārgumi.

Visiem patīk labas dārgumu medības, vai ne? Tas ir meklējumu satraukums un balva, kas tevi sagaida beigās. Un kuram gan nenoderētu pāris liekas naudiņas šajā ekonomiskajā situācijā? Ir daudz stāstu par cilvēkiem, kuri veltījuši savas dzīves meklējot, bet nekad neatrodot, savu metaforisko vai, šajā gadījumā, reālo zelta podu. Un arī ja dārgumus viņi atrastu, notiktu nebeidzama cīņa par to, kuram manta pieder. Pirms dažiem gadiem ekspedīcijā tika atrasts nogrimis kuģis, uz kura bija dārgumi ap 250 miljonu Ls vērtībā, un nebija ilgi jāgaida, lai Spānija šos dārgumus sauktu par savējiem, sakot, ka šie dārgumi reiz esot bijuši viņiem nozagti.

 

Kas to atrod, ne obligāti to patur.

Tātad pat ja tu ko atradīsi, nav nekādas garantijas, ka tu to drīkstēsi paturēt un nogrābt piķi. Bet, kā jau es pirms tam teicu, galvenais ir meklējumu satraukums. Vismaz tā saka. Ja tev ir kāda vēlēšanās iet un meklēt apslēpto mantu, ir dažas labas vietas, kur sākt.

 

Kapteiņa Kida laupījums

Dārgumi: zelts

Iespējamās atrašanās vietas: Konektikutas upe, Bloka sala Ņujorkā

Viljams Kids bija skotu izcelsmes jūrnieks, kurš apkaroja pirātus, un ar laiku attapās amatā, kuru pirms tam pats mēģinājis iznīcināt. Pēc liela laupījuma savākšanas, viņš tika arestēts atgriežoties no Indijas okeāna 1699.gadā. Viņam mēģināja izpildīt nāvessodu 1701.gadā. Lielākā daļa viņa laupījumu tā arī netika atrasti nepierādot viņa aktivitātes. Viena no viņa slēptuvēm tika atrasta Gārdenera salā, Ņujorkā, šī ziņa tika aizsūtīta uz Angliju, lai izmantotu pret viņu tiesā. Doma, ka viņam ir bijušas vēl citas slēptuves, vēl arvien sūta cilvēkus meklēties ar lāpstām rokās.

Visvairāk aprunātā  vieta, kur varētu atrasties kapteiņa Kida dārgumi ir Konektikutas upe, kaut kur pie Klārka salas. Klīst baumas, ka zelts jāizrok trīs cilvēkiem pilnīgā klusumā, pilnmēness naktī, kad mēness ir tieši virs galvas. Ir leģenda, ka reiz trīs vīri sekojot visām norādēm, meklējuši šo zeltu, kad lāde jau bijusi tuvu, viens no vīriem iekliedzies:”Tu tai trāpīji”, un, to dzirdot, lāde iegrimusi smiltīs, līdz to vairs nevarēja dabūt. 

 

Labāk, kā Ala Kapones Seifs

Dārgumi: 7 miljoni dolāru skaidrā naudā

Iespējamās atrašanās vietas: Fonēcija, Ņujorka.

Šulcs (dzimis Artūrs Flēgenhaimers) bija mafijā, Ņujorkā divdesmitajos un trīsdesmitajos. Kriminālās karjeras laikā, viņš iekrāja diezgan lielus līdzekļus, savām darbībām. Valdība vairakkārt mēģināja viņu savākt par nežēlīgiem noziegumiem, bet cieta neveiksmi. Beigās viņi nolēma darīt tāpat, kā ar Alu Kaponi un sodīt par izvairīšanos no nodokļu maksāšanas. Šulcs, domādams, ka ies cietumā, nolēma, ka būtu labi, ja ārā viņu gaidītu nauda.

Viņš paņēma 7 miljonus dolāru skaidrā naudā un apraka tos, kādā slepenā vietā, Ņujorkā. Vienīgie cilvēki, kuri zināja šo slēptuvi bija Šulcs un viņa miesassargs. Diemžēl viņi abi tika nošauti pirms vēl viņus iesēdināja cietumā. Miesassargs mira uzreiz, bet Šulcs mira no infekcijas vēlāk. Lai gan nav nekādu pierādījumu, ka viņi kādam slēptuvi ir atklājuši, cik varēja saprast no Šulca pirmsnāves šļupstiem, tā varētu būt kaut kur mežā, Fonēcijas parkā. Runā, ka daudzi viņa sāncenši, gangsteri veltījuši savas atlikušās dzīves meklējot šo naudu.

 

Tomasa Bīla dārgumi

Dārgumi:  2900 mārciņu zelta, 5100 mārciņu sudraba, daudz dārglietu

Iespējamā atrašanās vieta: nezināma

Robertam Morisam 1820.g. pienāca klāt kāds vīrs vārdā Tomass Bīls.  Bīls viņam iedeva kasti un teica, lai to noglabā līdz kāds tai atnāks pakaļ tuvāko desmit gadu laikā. Morisam tika pateikts, ka, ja neviens kastei pakaļ neatnāks, viņš kasti varēs paturēt. Neviens tā arī neparādījās. Pēc divdesmit gadiem Morriss kasti beidzot atvēra un no tās viņš izvilka trīs lapas, uz kurām bija tikai cipari.

Tas bija kods, kuru Moriss gadiem mēģināja uzlauzt. Pēc viņa nāves viņa draugs, pie kura nonāca šī lādīte paziņoja, ka viņš ir iztulkojis otro lapu izmantojot neatkarības deklarāciju. Lapā bija teikts, ka dārgumus sastāda 5100 mārciņu zelta, 4900 mārciņu sudraba un tūkstošiem dolāru vērtas dārglietas. Bet lapā nekas nebija teikts par atrašanās vietu. Pastāv uzskats, ka atrašanās vieta ir atklāta lapā nr. 1 vai 3, bet līdz pat šai dienai neviens tā arī nav varējis šīs lapas atkodēt. Jūs to paši variet pamēģināt šeit.

 

Ja reiz esi bijis pirāts, vienmēr būsi pirāts

Dārgumi: Dārglitas, zelts

Iespējamās atrašanās vietas: Kokosu salas, Peru piekraste

1820.g. Peru bija tuvu iekšējam dumpim. Vicekaralis gribēja pārvest valsts bagātības līdz viss pieklusīs. Viņš piedāvāja kapteinim Viljamam Tomsonam vadīt 11 kuģus, pilnus ar dārgumiem, uz Meksiku. Diemžēl tās bija dienas, kad neviens vēl nepārbaudīja cilvēku pagātni. Tomsons reiz bija brutāls pirāts un šī iespēja likās pārāk kārdinoša. Līdz ko kuģis pameta ostu, viņš nogalināja Peru sargus un kuģoja uz Indijas okeānu.

Mary Dear Tomsona galvenais kuģis ātri vien tika noķerts un apkalpe tika nosūtīta uz tiesu. Visi tika sodīti un pakārti tika visi, izņemot pašu Tomsonu un viņa rokaspuisi. Viņi noslēdza vienošanos ar oficiāliem, ka aizvedīs viņus uz vietu, kur dārgumi glabājas. Viņi kuģoja līdz Indija okeānam uz Kokosa salām, bet kaut kā aizmuka uz salas un pazuda džungļos. Neviens no viņiem vairs netika redzēts un dārgumi tā arī nekad netika atrasti. Ap 300 ekspedīciju ir veikts lai atrastu dārgumus, bet veltīgi. Lielākajā daļā no tām, meklējumi norisinājušies uz Kokosa salām, bet pēdējās ekspedīcijas koncentrējās uz Peru piekrastes salām. Viņi domā, ka Tomsons varētu būt izkrāvis dārgumus pirms dodoties pāri Klusajam okeānam.

 

Tajos kalnos ir zelts...varbūt

Dārgumi: zelts

Iespējamā atrašanās vieta: Ohaio

1700os gados, kad Francija vēl bija okupējusi ASV teritoriju, francūži zināja, ka britu uzbrukums tuvojas. Šajā situācijā viņi nolēma, ka vajadzētu noglabāt savas bagātības drošā vietā. Tika izvēlēti desmit vīri, lai nogādātu zeltu drošā vietā. Viņi izmantoja Lielo Taku, ASV pamatiedzīvotāju ceļu, lai visu pārvietotu. Tad sajūtot slazda draudus, viņi dārgumus noraka. Uzbrukumā mira visi izņemot divus vīrus. Viņi slēptuvi neatklāja.

Pēc daudziem gadiem, radinieks vienam no vīriem atrada dažas lapas, kurās rakstīts par dārgumiem. Viņi vietu aprakstīja šādi: “starp diviem avotiem, pie liela koka, kurā bija ieskrāpējis briedis. Tur bija vēl viens koks, kuram zaros bija akmens”. Šis radinieks, kopā ar citiem meklēja šo apvidu, bet neko neatrada. Kādu laiku vēlāk abi koki tika atrasti kopā ar lāpstām un franču karavīru musketēm. Tas ir netālu no Minervas, Ohaio, bet dārgumus vēl neviens nav atradis.

34 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

atbildot uz Pecka komentāru " 21 " kur taadi daunji rodaas?

0 0 atbildēt

atbildot uz Pecka komentāru " 32 " eu nu blj*** beidz!!!!!!!!!!!

0 0 atbildēt

atbildot uz Pecka komentāru " paskaties spoguli,mosh vienu ieraudzisi! " spoguli? saliidzini muusu darbiibas un redzeesi, kursh nav iisti vesels

0 0 atbildēt

atbildot uz :() komentāru "  kas īsti ir 4. bildē? " izlasi rakstu

0 0 atbildēt

atbildot uz VIPlady komentāru " labak nelasi   " ir kaada iespeeja tevi noshaut?

0 0 atbildēt

priduraki uzdarbojas

0 0 atbildēt

atbildot uz Ridzinieks komentāru " PIDERASTS IERUNAJAAS!   " man pat nav iisti vaardu lai aprakstiitu, ko es tev gribu izdariit... aaa, un iemaacies rakstiit no aanusa naakushais

izskataas, ka pie taada briinuma, kaa internets esi ticis pirmoreiz...

0 0 atbildēt

atbildot uz Ridzinieks komentāru " sen gribeju pie logopeda iet BET HUJU ,BLE i... " pastaasti, no kurienes tieshi tu esi izbeedzis?

0 0 atbildēt

atbildot uz Ridzinieks komentāru " gribi es tev 1000 komentarus uztaisishu!!????... " davai pedinj... kameer tu taisi, ieshu kafiju iedzert, arii tu vareetu bet tev laikam garaas piedurknes traucee...

0 0 atbildēt

Tie cipari jāpielīmē būs uz tualetes durvīm, parasti atrodoties tur labāk domājās :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Ridzinieks komentāru " Pec pedinja jau tu izskaties :D:D nejau es,e... " droshi, dari kaa gribi... tad jau maniis, kursh smiesies peedeejais... gan jau ka tu, jo tev leenu joki pielec

0 0 atbildēt
g5c avatarsg5c

Un tagad visi šo izlasot mēģinās kādas pāris minūtes uzminēt to kodu emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz chksss komentāru " nu davaj tad pisies dirst   " baigais raksta piseejs... tik vien vareeji?

0 0 atbildēt