local-stats-pixel fb-conv-api

mazās mīlulītes313

664 34

Mūsdienās, tas ir ļoti stilīgi būt mazai un stulbai, rakstīt savu vārdu ar lielajiem burtiem, lai kļūtu pamanāmāka , klausīties grafomanu un 6x dienā skatīt viņa profilu, lai pārleicinātos ka viņam tiešām ir astoņkubik prese, pie reizes nosiekalojot monitoru un uzrakstot viņam slepenu mīlestības vēstuli, kuru tā arī nenosūtīt, jo tu taču esi maza un stulba, bet viņš repo par lielām beibēm kuras tusē klubā. Yo!
Vēl stilīgāk ir iedegt solārijā, ietušēt actiņas, novaksēt tikko izdīgušās spalviņas, pieaudzēt matiņus, nadziņus, pacelt krūtis, un iepazīties ar kādu čali kurš srādā klubā, lai kļūtu par pilntiesīgu zaķenīti, tas jau ir forši ka tevi apgramsta neskaitāmi puiši, vīrieši, onkuļi un vel pa kādai lezbenei, tas vien pierāda- tu esi iekārojama.
Kāda gan nozīme tavam vecumam, senos laikos 14 gadīgas meitenes  bija daudzbērnu ģiemenes mātes, kāds teiks-senos laikos arī sekss brālim ar māsu bija norma, jo vajadzēja takš kādu troņmantinieku karaļiem, bet tagat ir mūsdienas, jā... Tonālais tak nav cigaretes ko tirgo no 18, značit ja esi maza un gribi būt liela, zini kuri plaukti veikalā tev jāiekaro.
Personīgi man ieraugot meiteni kura no galvas līdz kājām noklājusies ar eļļiņām, tonālajiem, pūderiem, vaigu krēmiem, lūpukrāsām utt. momentāli galvā ieslēdzās signāls- viņa ir mazgadīga/klauns/ veca/ vieglas uzvedības, un visu šo signālu apkopojums liek saviebties sejai un neatbildēt uz jebko kas nācis no šīs būtnes mutes. Manu pašapziņu nepaceļ ja kāda sīkā karās kaklā un stāsta ka  pieprot fantastisku minetu, 10 gadijumos no 10 es viņu atāķēšu no sevis un neatskatīdamies aiziešu...
Vīrieši jau no senajiem laikiem ir bijuši mednieki, tas nozīmē, ka mēs paši gribam atrast savu mūža mīlu, ar kuru sēdēt uz purvčiku daudzstāveņu jumtiem un priecāties par baložiem, kuri tūlīt mūs apķēzīs... Varbūt arī kādreiz gadās satikt meiteni kura uzsāks sarunu jautājot cik pulkstens, vai kur te tuvākais dārzeņu veikals, un viņa liksies jauka forša mīļa un par atsaucību piedāvās vakarā aiziet uz kino, bet pārsvarā tomēr gadās pa kādai mazgadīgajai pie rimuka kura apnicīgi lūdzas lai nopērk viņai sidru vai cigaretes, sorry, bet neesmu nekāds palīdzības dienests, gaudo cik gribi, kad būs 18 varēsi tur stāvēt un apkalpot visas sīkās, man tādām lietām laika neatliek...
skatoties portālā draugiem.lv meiteņu bildes, un lasot attiecīgus komentārus rodas viens jautājums- kāda ir sajūta drā*ties ar meiteni kura smird pēc grillētas vistas???  Vai tiešām 100 % samākslotība sader kopā ar vārdu- seksīgi?  Un cik vispār mūsdienās ir tādas meitenes kuras neko nepieaudzē,  labāk paravē omei laukos bietes,  nekā skrien visu gadu uz solāriju,  ir apmierinātas ar savu ārieni un nenoliek citas savu kompleksu vadītas?
Ok, katram sava dzīve, un kā viņš to vēlas viņš arī to nodzīvos, bet vai tiešām meitenes kuras vēl nav pat sasniegušas 16 gadus vēlas būt izjātas visos caurumos, un laimīgas stāsta savām draudzenēm par kārtējo džeku, kurš pēc pāris dienām viņu pametīs? Kuram vajag tādu mazu meiteni, ar kuru var spēlēties kā ar plastalīnu...?

664 34 313 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 313

0/2000
hzT avatarshzT

eh nu tas jau sen zinām ka tādas hyņas notiek bet, lai ari kā mēs ten spriestu lietas būtību mēs nemainīsim bet nu bik jau ir pa daudz ar šitām lietām aiziets , nu jau varu teikt manos laikos tā nebija ;D

4 0 atbildēt

Cik tev pašam gadi, gribētos zināt.

Daudzām meitenēm tīņu/pusaudžu vecumā patīk izcelties,būt uzmanības centrā,bet viņas nezin kā to izdarīt,tāpēc  meitenes paliek mākslīgas.

Pēc pāris gadiem,kad viņas paaugsies drošvien sapratīs,kādas stulbas viņas bija.

Bēt jā,raksts ir labs, + 

Btw, man ir 13.

4 0 atbildēt

 

man ir žēl, ka tādu meiteņu tagad ir daudz, okey, ja būtu dažas pofig, bet maz tādu, kurām rūp savs gods, izskats+ veselība(nevis tikai izskats) ir maz, tur par tiem caurumiem..heell yeah, pilnīga taisnība, satiek pirmo, tjipa kruto, un ir gatava ar viņu un pēc tam arī ar viņa draugeļiem tur pat uz vietas nopis***!  nav īsti saprotams, kas pie tā vainīgs..vecāki vai skola..varbūt kas cits, bet, manuprat, tur daudz kas ar vecakiem saistīts!1!  drīz pat ielenēm darba nebūs, jo viņu klientus apkalpos mazgadīgās mauciņas!!

 

5 1 atbildēt

atbildot uz sub komentāru " http://www.draugiem.lv/blogs/?pid=7136482 " haaaa

4 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " es krāsojos, dzeru, pīpēju, ziemā eju uz solā... " Tu esi pilnīgi saspiedusi galviņu :D pēc 10, 15 gadiem varēsi sūdzēties par ādas problēmām, cerams, ka ne, bet iespējams ādas vēzi, plaušu sairšanu. Pēc 20 gadiem varēsi domāt, kāpēc tavi bērni dzimst ar iedzimtām slimībām, anomālijām. Tad varēsi atsaukt atmiņā jaukos 15 gadus, kad bija īstais laiks sabendēt savu veselību. VISAM ir savas sekas, vienam pozitīvas, otram ne tik.

Tici man, es arī savos 15 krāsojos kā negudra, uz solāriju staigāju, pīpēt gan nepīpēju bet dzēru. Tagad ar iedzeru dažreiz, bat ar mēru, jo prātiņš ir attīstījies un ir līdz pelēkajām šūnām aizgājis tas, ka vēlāk šie sūdi, bez kuriem avr ļoti albi iztikt, atmaksāsies. Ja tev prāta ir gana daudz, atd labāk uztver šo rakstu un komentāru kā brīdinājumu un sāc jau laicīgi domāt.

4 0 atbildēt

Emmm, kāds tolks no šī visa? Man arī riebjas tās samāksolāt sieviešu parodijas, bet es nerakstu raudulīgu rakstu, lai to visiem paziņotu ^^. Uj, tikko paziņoju...

6 3 atbildēt

atbildot uz Laur1sh komentāru " Jā, uz tāda tipa čalīšiem arī es skatos ar žē... " nolasīji manas domas. ;)

3 0 atbildēt

lol. ++++++++++++++++++++++++ teksta autoram. tā besī cacas, jebal. nodrist no galvas līdz kājām, vēl ieraut ar sūdainu mietu pa muguru un iespiest seju starp kapatu.. vnk ved ārā.

3 0 atbildēt

omfg... Bet man šis liekas ļori samaksloti... U par to iedegumu... Ir ķipa ziemeļnieciskais cilvēks, kurma ir gaišas acis un viņiem ir grūtāk nosauļoties, un ir tāid, kuriem ir tumšas... Un es gribu sacīt to, ka man ir tumšas (dinvidnieciskais) un es viegli nosauļojos, bet protamas, man nav 18... Tas ir stulbi domāt, ka tām, kurām ir iedegums ir cackas...

Protams nevajag kilogramu kosmētiks likt, bet, ja uz sejas kkas ir, ks neapiemrina, to nedrīkst noslēpt? Nu, es dzīvoju laukos (īstenībā mazā pilsētā), un neviens nekaras kaklā nevienam un vsp cacu ir maz un solāriju arī nav... Es gribēju pateikt to, ka visas nav vienādas un vispārīgi to nevarētu teikt...

3 0 atbildēt

ir visvisādas meitenes, puiši, sievietes, vīrieši.

katrā situācijā izpaudīsies tāpat katra mīnusi.

3 0 atbildēt

atbildot uz don juan de marco komentāru " Interesants temats aizsākts. Ir jau daudzāku ... " Patiesībā tā 2. tipa meiteņu i vairāk kā 1., tik tās pirmās tik kaitinoši lec acīs, ka šķiet, ka viņu ir daudz....emotion

3 0 atbildēt

patiesiiba - ediens kas ir gruuti sagr*jams emotion

3 0 atbildēt

mazliet jau pārspīlēti, bet ir slimi,ka 14 gados jau pa klubiem un ar puišiem pa stūriem. pazaudē bērnību.

3 0 atbildēt

Nu neesmu es tikko izlīdis no pazemes un ieraudzijis civilizāciju, es ļoti labi zinu kam ir domāta kosmētika, kam ir paredzēts solārijs, un priekš kā ir domāti naktsklubi!

Varbūt kāda 14 gadīgā man var atbildēt - kāpēc viņa iet uz naktsklubiem? Vai tiešām 7/8/9 klase ir tik ļoti nogurdnoša, skola ir tik grūta, ka piektdienas vakarā ir tā jāatpūšas?  Vai tiešām  jūs esat iedomājušās ka naktsklubā kāds džeks meklē nopietnas attiecības, ka esat viņiem gatavas atdoties? Vai tas ir to vērts????? Vēl pirms 5 gadiem kad pats biju tajā vecumā, klasesbiedrenes  bija tiešām izbrīnītas kad uzzināja a kādai no vidusskolas būs bērns... tagat septītās klases skolnieces laimīgas vienu otru pavada pie ginekalogiem..

3 0 atbildēt

atbildot uz meitene komentāru " eu nu,bet visam ir jaiziet cauri.nāks vecāks ... " Nu ka lai zin kada sajuuta pist venaa,ja nepameigina? pectam vis bus normali spragsu nost no bada,bet doozai pietiks...

3 0 atbildēt

atbildot uz asdaaa komentāru " man nav neviens pīrsings , es neeeju uz solār... " nu nav runa par tevi :) tas ir labi ka tu to visu nedari bet tu jau vari darit bet nevis tik traki ka dazas labas :)

3 0 atbildēt

atbildot uz niksff komentāru " izklausās,ka tevi tieši šāda cepta caciņa nes... " nee man taadas biezhi uzmaacaas pasaakumos, un man tas riebjas emotion

4 1 atbildēt

o,jā!

kad mēs augām,tā nebija..

tgd vispār ir kkas ar tām mazgadīgajām...

;]

3 0 atbildēt

Bergzzz tu esi ka mans domu dvinu bralis gandriz vai :D ja es pareizi sapratu tekstu...tev tiesham ir taisniba par visu ko raksti nu lielaka dalja tiesham taisniba!es shita nevaretu izteikties jo zinatu ka man saliktu minusinu bet izskatas ka tev liek plusinus!Meitenes tadas latvija ir :) ka prasa pie rimikiem lai noperk cigas un smigu :) 

3 0 atbildēt

Skarbā petiesība.

 

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »