local-stats-pixel fb-conv-api

mazās mīlulītes313

664 34

Mūsdienās, tas ir ļoti stilīgi būt mazai un stulbai, rakstīt savu vārdu ar lielajiem burtiem, lai kļūtu pamanāmāka , klausīties grafomanu un 6x dienā skatīt viņa profilu, lai pārleicinātos ka viņam tiešām ir astoņkubik prese, pie reizes nosiekalojot monitoru un uzrakstot viņam slepenu mīlestības vēstuli, kuru tā arī nenosūtīt, jo tu taču esi maza un stulba, bet viņš repo par lielām beibēm kuras tusē klubā. Yo!
Vēl stilīgāk ir iedegt solārijā, ietušēt actiņas, novaksēt tikko izdīgušās spalviņas, pieaudzēt matiņus, nadziņus, pacelt krūtis, un iepazīties ar kādu čali kurš srādā klubā, lai kļūtu par pilntiesīgu zaķenīti, tas jau ir forši ka tevi apgramsta neskaitāmi puiši, vīrieši, onkuļi un vel pa kādai lezbenei, tas vien pierāda- tu esi iekārojama.
Kāda gan nozīme tavam vecumam, senos laikos 14 gadīgas meitenes  bija daudzbērnu ģiemenes mātes, kāds teiks-senos laikos arī sekss brālim ar māsu bija norma, jo vajadzēja takš kādu troņmantinieku karaļiem, bet tagat ir mūsdienas, jā... Tonālais tak nav cigaretes ko tirgo no 18, značit ja esi maza un gribi būt liela, zini kuri plaukti veikalā tev jāiekaro.
Personīgi man ieraugot meiteni kura no galvas līdz kājām noklājusies ar eļļiņām, tonālajiem, pūderiem, vaigu krēmiem, lūpukrāsām utt. momentāli galvā ieslēdzās signāls- viņa ir mazgadīga/klauns/ veca/ vieglas uzvedības, un visu šo signālu apkopojums liek saviebties sejai un neatbildēt uz jebko kas nācis no šīs būtnes mutes. Manu pašapziņu nepaceļ ja kāda sīkā karās kaklā un stāsta ka  pieprot fantastisku minetu, 10 gadijumos no 10 es viņu atāķēšu no sevis un neatskatīdamies aiziešu...
Vīrieši jau no senajiem laikiem ir bijuši mednieki, tas nozīmē, ka mēs paši gribam atrast savu mūža mīlu, ar kuru sēdēt uz purvčiku daudzstāveņu jumtiem un priecāties par baložiem, kuri tūlīt mūs apķēzīs... Varbūt arī kādreiz gadās satikt meiteni kura uzsāks sarunu jautājot cik pulkstens, vai kur te tuvākais dārzeņu veikals, un viņa liksies jauka forša mīļa un par atsaucību piedāvās vakarā aiziet uz kino, bet pārsvarā tomēr gadās pa kādai mazgadīgajai pie rimuka kura apnicīgi lūdzas lai nopērk viņai sidru vai cigaretes, sorry, bet neesmu nekāds palīdzības dienests, gaudo cik gribi, kad būs 18 varēsi tur stāvēt un apkalpot visas sīkās, man tādām lietām laika neatliek...
skatoties portālā draugiem.lv meiteņu bildes, un lasot attiecīgus komentārus rodas viens jautājums- kāda ir sajūta drā*ties ar meiteni kura smird pēc grillētas vistas???  Vai tiešām 100 % samākslotība sader kopā ar vārdu- seksīgi?  Un cik vispār mūsdienās ir tādas meitenes kuras neko nepieaudzē,  labāk paravē omei laukos bietes,  nekā skrien visu gadu uz solāriju,  ir apmierinātas ar savu ārieni un nenoliek citas savu kompleksu vadītas?
Ok, katram sava dzīve, un kā viņš to vēlas viņš arī to nodzīvos, bet vai tiešām meitenes kuras vēl nav pat sasniegušas 16 gadus vēlas būt izjātas visos caurumos, un laimīgas stāsta savām draudzenēm par kārtējo džeku, kurš pēc pāris dienām viņu pametīs? Kuram vajag tādu mazu meiteni, ar kuru var spēlēties kā ar plastalīnu...?

664 34 313 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 313

0/2000

KaS TeF NjiPatIik?!?!?! :D Da labi, man ari nepatik ka jaunas meitenes tā dara, bet nu tas jau nav bez iemesla? Jo tāda tipa meitenes tiešām dabū vairāk džekus un tās kuras alkst pēc uzmanības to arī darīs.

6 0 atbildēt

kada suda starpiba, pasmejies par vinam un ej talak :D

6 0 atbildēt

Man māsīca  strādā salonā kur vaksē visu ko var izvaksēt, viņa stāstija ka pie viņas iet kāda 13 gadus veca meitene kura katru reizi intīmo vietiņu  izrotā ar īpašu rakstiņu, un tur vinai ir arī pīrsings... jo viņas draugam patīk.. c'moon... viņai ir 13... nu i na*uj...

6 1 atbildēt

piekritu .. ++

5 0 atbildēt

ja sūdu nekustina tas nesmird. word.

5 0 atbildēt

atbildot uz ^^ komentāru " Ōkēj, bet manuprāt mēs meitenes varam JŪS zēn... "

Nav runa par to, ka meitenēm nav jālieto kosmētika, bet ja tādas 14gadnieces nolejas ar kosmētiku un izturas pavedinoši, tas nav pievilcīgi, bet gan biedējoši. Protams, meitenēm kosmētikai nav ne vainas, normas robežās. Kāpēc jābūt 5kg meikapa? Nav runa par to, ka nav jāskujas, bet kāda jēga skūties, ja lāga nav ko skūt? Nav runa par nobriedušām meitenēm, bet par tādām, kas cenšas izlikties lielākas un tā teikt "izlekt". Par uzacīm - savā 19gadu mūžā neatceros, ka būtu pievērsis īpašu uzmanību uzacīm - vai tās ir vai nav izraustītas. Meitenēm tomēr ir lietas, kuras džeki vairāk pamana, piemēram, acis, lūpas, mati. Par matiem runājot - Individuāla frizūra ir feina lieta, ja vien skaisti ieveidota. Ja godīgi, tur nu nevaru piesieties, arī jaunām meitenēm tomēr gribas meklēt savu stilu un tādā ziņā ir ok. Bet tajā vecumā ģērbties un izturēties, atvainojiet, maucīgi, gāzt 5kg smiņķa, ja pietiktu pat ar minimumu, kārties kaklā visiem pēc kārtas? Nu kam tas ir vajadzīgs?  

5 0 atbildēt

Mazliet šis tas tā pa traku ,bet jā, taisnība vien ir..

5 0 atbildēt

atbildot uz Pinky* komentāru "EM>atbildot uz niks komentāru " Meitenes jau va... "

Pieaudzētie mati, nagi un skropstas tas vēl nav traki. Bet kad meitene izskatās ka vinja būtu pamatīgi izcepusies tajā solārijā. tas izskatās nedaudz šausminoši.

Nē, bet kā meitene es piiekrītu - mēs krāsojamies un smaržojamies lielākoties dēļ zēniem un prekš mums pašām lai mēs justos smukas  

5 0 atbildēt

šāda vecuma meičām nav savu mērķu un ideālu :)

5 0 atbildēt

Da  autors ir malacis, Bet tā nav trakāka skāde īstenībā vēl drausmīgāks ir fakts Ka šokolādi un pončikus rijoš pusruksis ielien 5 izmerus par mazu džinsos ietriec Naba krokā pīrsinugu uzvelk topu kas speķim ļauj brīvi velties pāri uzmālē melnas acis un Griežas ap stieni, mēģina koķētēt jo domā ka ir baigi Cērtamā...

Vot tā ir traģēdija kas pamazām pārņem arī Latviju, kad nav vispār nekādu kompleksu.

5 0 atbildēt

Es pilnīgi piekrītu, jo lielākā daļa to mazo skuķu nezina mēru un, gribot pieaugt rekordtempos, dara visādas stulbības. Tas ir amorāli, ka sabiedrība pat veicina šādu savā domāšanā degradētu meiteņu, varētu pat teikt, masu produkciju.

Protams, ne visas, kas lieto kosmētiku vai cepas solārijā tādas ir. Bet vienmēr visā ir izņēmumi.

5 0 atbildēt

Hell Yeah!

Es gan domāju, ka šādas meitenes atvieglo to normālo meiteņu atrašanu.. Tā kā jo vairāk tizleņu sevi afišē un d*nstrē ar minētajām metodēm, jo vieglāk nekļūdīties normālo čiksu meklējumos emotion

5 0 atbildēt

jūs ar savu tonālo esat samaitājuši Aguru :D

4 0 atbildēt

Tās vairs neizskatās pēc mazgadīgajām, you know? Nekāda prieka.

4 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " es krāsojos, dzeru, pīpēju, ziemā eju uz solā... " Tu esi pilnīgi saspiedusi galviņu :D pēc 10, 15 gadiem varēsi sūdzēties par ādas problēmām, cerams, ka ne, bet iespējams ādas vēzi, plaušu sairšanu. Pēc 20 gadiem varēsi domāt, kāpēc tavi bērni dzimst ar iedzimtām slimībām, anomālijām. Tad varēsi atsaukt atmiņā jaukos 15 gadus, kad bija īstais laiks sabendēt savu veselību. VISAM ir savas sekas, vienam pozitīvas, otram ne tik.

Tici man, es arī savos 15 krāsojos kā negudra, uz solāriju staigāju, pīpēt gan nepīpēju bet dzēru. Tagad ar iedzeru dažreiz, bat ar mēru, jo prātiņš ir attīstījies un ir līdz pelēkajām šūnām aizgājis tas, ka vēlāk šie sūdi, bez kuriem avr ļoti albi iztikt, atmaksāsies. Ja tev prāta ir gana daudz, atd labāk uztver šo rakstu un komentāru kā brīdinājumu un sāc jau laicīgi domāt.

4 0 atbildēt

paldies autoram - pilnīga taisnība

 

paldies, Dievam, ka neesmu nekāda krāsotā 

4 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " izskatās ka kādam te ir kompleksi :D:D:D ... " Vai tad komplekss neskaitās, kad tu uzkrauj uz sejas sev pustonnu tonālā, jo dzimumzīme tev ir tur, kur nevajag.Un kad ej uz solāriju 5x nedēļā, jo citas arī tā dara?

4 0 atbildēt

 

man ir žēl, ka tādu meiteņu tagad ir daudz, okey, ja būtu dažas pofig, bet maz tādu, kurām rūp savs gods, izskats+ veselība(nevis tikai izskats) ir maz, tur par tiem caurumiem..heell yeah, pilnīga taisnība, satiek pirmo, tjipa kruto, un ir gatava ar viņu un pēc tam arī ar viņa draugeļiem tur pat uz vietas nopis***!  nav īsti saprotams, kas pie tā vainīgs..vecāki vai skola..varbūt kas cits, bet, manuprat, tur daudz kas ar vecakiem saistīts!1!  drīz pat ielenēm darba nebūs, jo viņu klientus apkalpos mazgadīgās mauciņas!!

 

5 1 atbildēt

Cik tev pašam gadi, gribētos zināt.

Daudzām meitenēm tīņu/pusaudžu vecumā patīk izcelties,būt uzmanības centrā,bet viņas nezin kā to izdarīt,tāpēc  meitenes paliek mākslīgas.

Pēc pāris gadiem,kad viņas paaugsies drošvien sapratīs,kādas stulbas viņas bija.

Bēt jā,raksts ir labs, + 

Btw, man ir 13.

4 0 atbildēt

ne tikai sīkās tā dara arī kaut kādas 18gad. meitenes tā dara ūn jūtas skaistas, krutas. man riebjas skatīties uz tādām. ūn ir arī daudz džeki kuriem nav tāda reakcija kā tev ieraugot viņas.

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »