local-stats-pixel fb-conv-api

mazās mīlulītes313

664 34

Mūsdienās, tas ir ļoti stilīgi būt mazai un stulbai, rakstīt savu vārdu ar lielajiem burtiem, lai kļūtu pamanāmāka , klausīties grafomanu un 6x dienā skatīt viņa profilu, lai pārleicinātos ka viņam tiešām ir astoņkubik prese, pie reizes nosiekalojot monitoru un uzrakstot viņam slepenu mīlestības vēstuli, kuru tā arī nenosūtīt, jo tu taču esi maza un stulba, bet viņš repo par lielām beibēm kuras tusē klubā. Yo!
Vēl stilīgāk ir iedegt solārijā, ietušēt actiņas, novaksēt tikko izdīgušās spalviņas, pieaudzēt matiņus, nadziņus, pacelt krūtis, un iepazīties ar kādu čali kurš srādā klubā, lai kļūtu par pilntiesīgu zaķenīti, tas jau ir forši ka tevi apgramsta neskaitāmi puiši, vīrieši, onkuļi un vel pa kādai lezbenei, tas vien pierāda- tu esi iekārojama.
Kāda gan nozīme tavam vecumam, senos laikos 14 gadīgas meitenes  bija daudzbērnu ģiemenes mātes, kāds teiks-senos laikos arī sekss brālim ar māsu bija norma, jo vajadzēja takš kādu troņmantinieku karaļiem, bet tagat ir mūsdienas, jā... Tonālais tak nav cigaretes ko tirgo no 18, značit ja esi maza un gribi būt liela, zini kuri plaukti veikalā tev jāiekaro.
Personīgi man ieraugot meiteni kura no galvas līdz kājām noklājusies ar eļļiņām, tonālajiem, pūderiem, vaigu krēmiem, lūpukrāsām utt. momentāli galvā ieslēdzās signāls- viņa ir mazgadīga/klauns/ veca/ vieglas uzvedības, un visu šo signālu apkopojums liek saviebties sejai un neatbildēt uz jebko kas nācis no šīs būtnes mutes. Manu pašapziņu nepaceļ ja kāda sīkā karās kaklā un stāsta ka  pieprot fantastisku minetu, 10 gadijumos no 10 es viņu atāķēšu no sevis un neatskatīdamies aiziešu...
Vīrieši jau no senajiem laikiem ir bijuši mednieki, tas nozīmē, ka mēs paši gribam atrast savu mūža mīlu, ar kuru sēdēt uz purvčiku daudzstāveņu jumtiem un priecāties par baložiem, kuri tūlīt mūs apķēzīs... Varbūt arī kādreiz gadās satikt meiteni kura uzsāks sarunu jautājot cik pulkstens, vai kur te tuvākais dārzeņu veikals, un viņa liksies jauka forša mīļa un par atsaucību piedāvās vakarā aiziet uz kino, bet pārsvarā tomēr gadās pa kādai mazgadīgajai pie rimuka kura apnicīgi lūdzas lai nopērk viņai sidru vai cigaretes, sorry, bet neesmu nekāds palīdzības dienests, gaudo cik gribi, kad būs 18 varēsi tur stāvēt un apkalpot visas sīkās, man tādām lietām laika neatliek...
skatoties portālā draugiem.lv meiteņu bildes, un lasot attiecīgus komentārus rodas viens jautājums- kāda ir sajūta drā*ties ar meiteni kura smird pēc grillētas vistas???  Vai tiešām 100 % samākslotība sader kopā ar vārdu- seksīgi?  Un cik vispār mūsdienās ir tādas meitenes kuras neko nepieaudzē,  labāk paravē omei laukos bietes,  nekā skrien visu gadu uz solāriju,  ir apmierinātas ar savu ārieni un nenoliek citas savu kompleksu vadītas?
Ok, katram sava dzīve, un kā viņš to vēlas viņš arī to nodzīvos, bet vai tiešām meitenes kuras vēl nav pat sasniegušas 16 gadus vēlas būt izjātas visos caurumos, un laimīgas stāsta savām draudzenēm par kārtējo džeku, kurš pēc pāris dienām viņu pametīs? Kuram vajag tādu mazu meiteni, ar kuru var spēlēties kā ar plastalīnu...?

664 34 313 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 313

0/2000

vai kāds viens prātīgs puikiņš ;) high five emotion

16 0 atbildēt

Es tev pilnībā piekrītu, tagad pārsvarā visas meitenes cenšas tikai izrādīties kura var labāk, kurai ir vairāk utt. Lielākā daļa no viņām aizmirst parastās morāles normas...

Kautgan man pašai ir tikai 15 es saprotu ka nav prāta darbs mēģināt izcelties ar leilāku kārtu tonāla, jo tiešām tas nav smuki it īpaši tik karstās dienās ka tagad  kad ķermenis svīst un uz sejas veidojas tonālā putra...

13 0 atbildēt

 

Kāda mums tur daļa ? Man pajāt, katrs var darīt, un dzīvot kā grib ! 

12 0 atbildēt

Ne tikai nepilgadīgās meitenes tā dara un tā izskatās. Būt "lētai" šobrīd vienkāršo ir modē, ne tikai Latvijā.

10 0 atbildēt

Tāda sāpe noteikti ir cilvēkam, kam ir cieša saikne ar tēmā pieminēto subkultūru. Vai nu māsa pašam tāda, vai klubā mieru nedod šīs odu mātītes (ne asīnis sūc, bet kādu orgānu), vai arī ļoti norūpējies par to, ka normālu meiteņu maz.  Pats no sevis šitais ten tā vienkārši neizspiežas.

Vēl to varētu rakstīt maza meitene, kurai skauž... vai arī viņa ir neizpratnē par savām vienaudzēm. GnR nav tas pats, kas Grafomāns.

9 0 atbildēt

Nu aptuveni 40% no taa visa kas notiek ir vainojams TV un taa uzspiestie steriotipi.

60% ir atkariigs no pasha, ja uzskati, ka Biibers un GAGA ir labaakais ko esi muuzikaa dzirdejis un kleita vai krekls pa LVL 120 ir vieniigais ko ir veerts vilkt muguraa....tad varu teikt vieniigi to, ka dziive tewi izmaaciis.. agri vai veelu piespiediis noveerteet maizes garshu un santiima veertiibu!

ĀMEN!

9 0 atbildēt
dea avatarsdea

Ak, šīs mazās.. Nekad laikam neizpratīšu ar , kuru galu viņas domā, ja vispār domā..

9 0 atbildēt

Kaut kas man šitajā visā nepatīk.

Ja meitene iet uz solāriju, lai iegūtu vienmērīgu,skaistu iedegumu - vieglas uzvedības?

Ja meitene lieto kosmētiku - vieglas uzvedības ?

Nu jāā,tas par sīkajām domāts utt.. ir ,ir tāda suga..

Bet skaistumkopšanu taču izmanto visi, un tiek uzskatīts,ka tā kopj skaistumu un ķermeni, ne tā? emotion

10 2 atbildēt

Musū čuhņas rituāls - nopērc "Melnajā kaķī" šņabi, un dabūsi meiteni uz vakaru.

8 0 atbildēt

Varbūt šis viss ir mazliet pārspīlēts,bet savas taisnība tur arī ir!

Personīgi es nevaru ciest šīs,es pat nezinu kā viņas nosauc,kas tēlos krutos zaķus,diezgan pretīgi no malas skatīties,kā viņas mēģina tēlot seksīgās beibes un kantēties klāt puišiem,hahahah.

8 0 atbildēt

atbildot uz rcpl komentāru " man piem patiik ja meitenei ir epileeta ***... " AKDIEVS, NU KĀDA STARPĪBA, KAS PATĪK LIELĀKAJAI DAĻAI DŽEKU?

Šajos 200 komentāros visi raksta tā it kā meitene būtu objekts, kas radīts, lai džeks viņu iekārotu, skujot vai neskujot kaut ko, darot kaut ko vai nedarot neko. Na*uj! Kāda jēga mēģināt kādam patikt, ja tāpat visiem nepatiksi. Es labāk cienu sevi un daru visu, lai patiktu pati sev nevis kādam citam! Es nesauļojos solārijā, bet gan vasarā saulē, un kas par to, ka ziemā neeju uz solāriju, kāpēc tikai brūna āda var būt skaista? Es nemālēju savu seju ar tonālo, lai noslēptu pumpas un izskatītos oranža ar baltu kaklu vai ko tādu, bet gan rūpējos par ādu, lai tā būtu skaista dabiski. Varbūt esmu sēne, sēžu vakaros mājās un neeju tusēt, nedzeru un nepīpēju, bet labāk tā vietā uzspēlēju ģitāru vai kaut ko uzzīmēju, paskatos labu filmu, palasu grāmatu, jo vienkārši tas būtu atbilstoši manam vecumam! Garlaicīga un it kā pelēka, jo lai izceltos uz pārējo meiteņu fona, kuras 15 gadu vecumā runā un izrādās par to, kā svētdien tusā izdzēra 13 pudeles šņabja un par to visiem paziņo draugos savās d-grāmatās! Kur aiz tā visa paliek personība? Un viena idiotiski garlaicīga lieta manam vecumam, par ko patiesībā būtu jādomā? Tā ir nākotne. Es varbūt 20 gadu vecumā izskatīšos labi, atbilstoši vecumam, kamēr visas pārējās manas vienaudzes varēs turpināt priekšlaicīgi krunkot ādu solārijos un staigāt apkārt nodzērušās, un neko neprotot darīt! Ne izdzīvot pašas spēkiem, ne kaut ko sasniegt, jo par to nebūs domājušas iepriekš.

7 0 atbildēt

Man gandrīz nogāja, atvainojiet. Trāpīts simtniekā.

7 0 atbildēt

Nav man ne skaudība, ne kompleksi, ne kāda atšuvusi...  Vienkārši ir vasara, ballīšu sezona, un uz katra stūra tādas ir.... kādas? Meitenes kuras vēlas būt melnādainās, ir izstaigājušas visus rīgas veikalas lai atrastu īsākos šortus, un vēl tos apgraizijušas,  uzstutējušas savus zirnīšus, un uztaisa apbižotas sejiņas lai izskatītos īpaši pievilcīgas...  Reizēm tiešām sajūtos kā Maksimā zem  zīmes- izpārdošana..tik lētas viņas izskatās... pāris kokteiļi- un viņa ir tava.. bet es nekad nevarētu saviem draugiem lepns rādīt  t;adu un teikt- tā ir mana meitene, jo tā apziņa ka viņa ir bijusi kā matracis vēl bariņam.. sorry... emotion

7 0 atbildēt

liekas, ka pati būtu to rakastījusi.. tiešām, piekrītu autoram par visiem 100.. man nav vairs ko piebilst, viss ir ļoti pareizi aprakstīts.

kad man bija kkādi 16, mans domu gājiens bija līdzīgs ar rakstā aprakstīto tipāžu, bet labi ka tāds bija tikai domu gājiens, ne darbi..   tagad man ir 20 un priecājos, ka nepaspēju aiziet tādā sviestā, ka šeit aprakstītie varoņi. ar laiku un dzīves piespēlētajiem notikumiem, noteikumiem un sarežģījumiem aug raksturs un mainās dzīves vērtības, tagad, paskatoties uz  mūsdienu ­~ 15 gadīgiem tīņiem, man bieži vnk acis ieplešas un  zūd runas spējas, man kauns par viņiem.

7 0 atbildēt

KaS TeF NjiPatIik?!?!?! :D Da labi, man ari nepatik ka jaunas meitenes tā dara, bet nu tas jau nav bez iemesla? Jo tāda tipa meitenes tiešām dabū vairāk džekus un tās kuras alkst pēc uzmanības to arī darīs.

6 0 atbildēt

Par lauku meitenēm, viņas arī izklaidējas rīgas naktsklubos, un nevienai uz pieres nav rakstīts- es esmu no laukiem... meitenes kā meitenes.. arī laukos ir solāriji, kāda nagu audzētāja utt....

6 0 atbildēt

Es ar tādām nekontaktējos, jo nezinu kas varētu būt tas, par ko varētu runāt ar šo būtni. Tonālāis tādā kārtā, ka nevar redzēt nevienu sejas vaibstu, līdz ar to nevar noteikt sejas izteiksmi, kā viņas reaģē uz lietām, ko pasaki. Smaržas - salkanas un nenormālā daudzumā, tā ka nevari noteikt šīs būtnes dabīgo aromātu, kaut vai mīļāko šampūnu. :D Uz klubiem eju reti, tikai tad, kad cilvēki ar ko esmu kopā to ierosina. Klubos tagad ir savādāka kultūra, nekā bija tad, kad man vēl bija 17. Metroseksuāļi, kas vienkāršā valodā runājot ir kā geji, bet nav geji, tādus sauc par "saldajiem", bet nu jau šis vārds ir novecojis un ir pārāk "salds" apzīmējums tam, līdz kam tas viss ir aizgājis. Metroseksuālis kā jēdziens ir skaidrojams kā mūsdienīgs švīts, kura raksturīgākās iezīmes ir narcisms, saikne ar pilsētas patērētājkultūru un jaunā veidā nosakāma seksuālā orientācija. Cik esmu pabijis klubos, neesmu sapratis, kādu iemeslu vadītas viņas sienās pie tā un šitā džeka, līdz ar to nekad neesmu varējis sev atbildēt, kas ir tas, kas meitenēm patīk čaļos, jo šie čaļi pilnīgi nelīdzinās manam uzskatam, kas ir īsts vīrietis un kādam ir jābūt īstam vīrietim. Vienu brīdi es tā domāju un sapratu vienu lietu. Meitenes tak pošās priekš čaļiem. Ja čalis ir metroseksuālis, viņam nevis patīk nauda, bet viņš mīl naudu un vienīgā seksuālā orientācija ir mīlestība pašam pret sevi un baudas meklējumi, tad meitenes automātiski sāk darīt to pašu, lai izpatiktu šiem vīriešiem, pa priekšu ir jāiekļaujas sabiedrībā. Meitenes viena ar otru arī sacenšās.

Citās valstīs, kur metroseksuālismam ir senāka vēsture, šī tauta, kurām dažas meitenes ir piedēvējušas jēdzienu "šokoladņiks", atšķaidās ar citādāk domājošiem cilvēkiem un subkultūrām. Pie mums, mazajā Latvijā metroseksuāļi atšķaidās tikai ar urlām... :D Jo cilvēku ar īpašām spējām un audzinātu raksturu ir stipri mazāk(loģiski). Šīs meitenes, par ko ir raksts ir sevis meklējumos, viņām nav jābūt mazgadīgām, jo esmu redzējis pārāk daudz sievietes, kas savos 20 un pat 24 tādas vēl ir. Pats arī esmu pamatīgi uzrāvies uz šāda rakstura sievietēm.

Kad mani vecāki satikās, māte bija pilsētas meitene, kas labi mācījās un kurai bija stingri vecāki, tāpēc tas bija azarts mukt uz disenēm, bet tēvs bija rokeris ar žiguli un pamatīgu lenšu kolekciju. Viņi kopā ar citiem draugiem vadāja kartupeļus un tulpes uz Krieviju un pelnīja naudu, braukāja pa koncertiem un baidīja dzīvi, viņi bija cilvēki, kam iespēju bija gana un pietika ar to, kas ir.

Paprasiet saviem vecākiem, kā bija kādreiz un ar ko viņi nodarbojās, kas viņiem patika. Tad piektdienas vakarā izejiet uz ielas, aizejiet uz klubu, vai kādu citu sabiedrisku vietu un palūkojieties apkārt, pamēģinat noteikt, ko domā katrs no garāmejošajiem cilvēkiem un uz kurieni viņi visi varētu doties.

*laikam vajadzēja taisīt atsevišķu rakstu, lai citi var uzrakstīt un atbildēt uz augstākminēto jautājumu, bet šis viss satur daudz personiskā viedokļa un ir derīgs tikai kā komentārs. emotion

6 0 atbildēt

atbildot uz ^^ komentāru " Ōkēj, bet manuprāt mēs meitenes varam JŪS zēn... " Tev ir absolūti tikpat sekls domu gājiens, kā rakstā pieminētajām pricesītēm. 3 kategorijas? sportiskie, cukuri un netīrie? Tādi trīs tipāži jau tikai Amerikāņu Pīrāgos ir redzami. It kā mucā dzīvotu xD

6 0 atbildēt

kada suda starpiba, pasmejies par vinam un ej talak :D

6 0 atbildēt

Kā saka — «kā naglai uz galvas!» ++

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »