local-stats-pixel fb-conv-api

marijazakis44

Apsveicu! Mums, bet visdrīzāk viņai pašai tas ir izdevies! Ar saviem stulbajiem rakstiem un komentāriem marijazakis ir pazudinājusi savu viltoto profilu.

Nesenā spoku zvaigzne http://www.spoki.lv/profils/marijazakis

marijazakis ir pazudināts.

Āmen.

Nabaga Rockhoppers, savaldzini drauga māti labāk nekā to virtuālo blozgu emotion

Šis raksts laikam pielika visu pacietībai punktu:

http://www.spoki.lv/aktuali/Lauki-ir-tuksa-bedre/390433

daži izvilkumi:

4. Lielākā daļa laucinieku ir degradēti, nenormāli, pretīgi cilvēki, kuri neko tālāk par savu lauku sūdu un kartupeļu vagām neredz un tā arī degradējas visu mūžu savos laukos un neko tur nedara un nomirst aiz sava naida un ļaunuma pret pilsētu un pilsētniekiem. (nav vairs vidusslaiki!)

7. Laucinieki ir pilsētas un pilsētnieku vergi, kājslauķi, lupatas, kuri nav nekā vērti un pilsētnieki tikai jums var uzspļaut virsū no augšas, no pilsētas, no vērtības. (rasu naida kurināšana vai kas?)

Es neesmu laucinieks, bet cienu laukus, jo tur dzīvo mani radinieki un tur ir garšīgākie produkti un foršākie dzīvnieki ever!

Labi pietiks cepties mani vienkārši izbesīja tā visatļautība un atklātā ņirgāšanās un tupie komentāri...

Gaidīsim viņa/viņas jauno fake profilu!

SPOKI TURĀS! emotion

192 14 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Nebrīnītos, ja šī profila īpāšnieks/ce pats nāk no laukiem, vnk te baigi nodirš laukus, bet patiesībā apzinās, ka neko tādu, kā dzīvi pilsētā savu mūžu nepanāks.

0 0 atbildēt

jibalejo

0 0 atbildēt

Ģeniālais mūziķis Puzikovs. emotion Koļu mīl pat heiteri.emotion

0 0 atbildēt

tas marijazakis izklausās pēc garlaikota,vientiļa cilvēka..pat žēl mazliet palika :D tur jau pat īsti nav par ko cepties-cilvēks parāda savas izcilās prātaspējas-cik nu viņam viņas tur vsp ir :D un iedomājieties-es dzīvoju laukos...man ir darbs,māja...ģimene...un pat NETS! emotion

0 0 atbildēt

Nu tad beidzot :) +

0 0 atbildēt

Esmu dzīva. Pilsētnieki dzīvo mūžīgi.

3 6 atbildēt

Cik cilvēki tomēr ir pretīgi!  nepiekritīs citam un noniecinās , pazudinās. jums nav dzīves , jūs gudri esat tikai internetā. Jūs esat nulles. 

varat priecāties par savu izcilo varoņdarbu.

6 30 atbildēt