local-stats-pixel fb-conv-api

kāds ir tavs noslēpums? #1212

319 3

Visiem no mums ir savi noslēpumi, pārdzīvojumi un bailes. Stāsti par cilvēkiem, kas dalās savās emocijās, sāpēs un pārdzīvojumos. Droši varat sūtīt savus pārdzīvojumus, noslēpumus, sāpes. Ja vēlies, norādi, ka gribi anonimitāti.

šī daļa sastāv tikai no spoku iesūtītajiem noslēpumiem/stāstiem. Lasāmā bija diezgan daudz tāpēc arī citus nepievienoju. Paldies visiem. :] enjoy.

http://www.spoki.lv/aktuali/kads-ir-tavs-noslepums-11/354755

http://www.spoki.lv/aktuali/kads-ir-tavs-noslepums-10/349897

http://www.spoki.lv/aktuali/kads-ir-tavs-noslepums-9/347501

http://www.spoki.lv/profils/kapucin

319 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

5. Es dzīvoju daudz tuvāk pāri ielai, bet viņš aiz nākošās ielas krustojuma. 

34 0 atbildēt

bet ja jau izstāsta tev noslēpumu, tas vairs nav noslēpums.. emotion

25 1 atbildēt

daļa par graizīšanos un tur baigo gruzīšanos, depresijām lielām neskar, bet par attiecībām, attālumu vienam no otra, laiku bez tikšanās utt. skar. ;]

5 0 atbildēt

Spokam, kurš rakstīja 4. Neklausies, ko saka debīlie klasesbiedri. Meklē draugus, tie tev varēs uzlabot garastāvokli. Saprotu, kā tev sāp, mani arī vecajā skolā izsmēja katru dienu. Sākumskolas laikā pat audzinātāja bija viena no viņiem. Par tavu svaru - izrēķini ķermeņa masas indeksu... ļoti šaubos, ka tas būs pāri normai.... bet ja tā tomēr ir, tad nodarbojies ar sportu, neēd tik daudz saldumus un treknus produktus, bet ĒD veselīgi, neiekrīti anoreksijas gūstā, kā daudzas citas meitenes. Vēlu Tev veiksmi!

P.S. Ja nu tomēr skolas dzīve kļūst neciešama, pārej uz citu skolu. Es arī tā darīju, un ar savu izvēli esmu apmierināta.

3 0 atbildēt

Daudz pazīstamu situāciju.

2 0 atbildēt

Kaut kādi neveiksminieku un dzīves salauzto pekstiņi.

Normāli cilvēki analizē situāciju no visām pusēm un izvēlas pieņemāko variantu,lai atrisinātu radušos situāciju.

5 4 atbildēt

Mhmm.. laikam jau liec tik maz lai dabūtu krutuma punktus un cepumus, Bet es saprotu ka rakstīt ir ļoti grūts darbs tpc sorry par šō komentāru. okey?

0 0 atbildēt

Liek padomāt par daudz ko...

0 0 atbildēt