local-stats-pixel fb-conv-api

jaunības eleksīrs3

18 0

Uzraku šito netā netīšām un kad mazliet palasīju šokā iepletu acis...

Laiku laikos esam meklējušas jaunības eliksīru, kas ļaus ilgāk palikt jaunākām un izskatīties skaistākām. Mūsdienās pamatoti par jaunības eliksīru sauc kosmētiku ar placentas ekstraktiem. Tiesa, līdz 2006. gadam tās ražošanā izmantoja sieviešu placentu, bet šobrīd – tikai un vienīgi 100 % attīrītu dzīvnieku placentu.

Kāds ir tavs jaunības eliksīrs?

Placenta ir unikāls bioloģiski aktīvu vielu komplekss, kas apveltīts ar dažādām ārstnieciskām īpašībām. Tā satur olbaltumvielas, nukleīnskābes, aminoskābes, vitamīnus, imunostimulatorus, fermentus, kā arī citus aktīvus peptīdus.

Uzskata, ka placentārā organisma atjaunošanas tehnoloģija varētu pat pretendēt uz Nobela prēmiju, ja vien iepriekš nebūtu turēta lielā slepenībā. Placentārās kosmētikas aizsākumi meklējami 1940. gadā, Krievijā. Jau septiņdesmitajos gados vairums Padomju Savienības līderu izmantoja placentāro tehnoloģiju un savtīgu iemeslu pēc nebija ieinteresēti šīs metodes izplatīšanai. Jau tolaik novēroja, ka vairums cilvēku, kuri bieži bija redzami televīzijā, izskatās jaunāki. Un ne jau plastikas operāciju dēļ! Visi šie cilvēki lietoja kosmētiku, kuras sastāvā ir placenta. Efekts pārsteidza pat ārstus! Viss organisms kļuva jauneklīgāks, nenovecojošās šūnas sāka jaunu dzīvi! Līdz tam neviena kosmētika uz to nebija spējīga.

Šobrīd placentas atjaunošanās metode svin jau 35 gadu jubileju. Daudzi kosmetologi, kas strādājuši ar šo kosmētiku, to sauc par 21. gadsimta izcilāko organisma atjaunošanās līdzekli.

Lietojot placentas kosmētiku, nerodas nedz pieradums, nedz citas nelabvēlīgas ietekmes. Pirmos rezultātus var redzēt jau pēc pirmās kosmētikas lietošanas nedēļas. Jo jaunāks cilvēks, jo iespējams iegūt noturīgākus rezultātus, tādēļ placentas kosmētiku iesaka lietot jau no 20 gadu vecuma. Speciālisti apstiprina, ja placentas kosmētiku sāk lietot 20 gadu vecumā, tad brīdī, kad svinēsi 75 gadu jubileju, izskatīsies 40 – 45 gadu veca. Lielisks, ieguvums, vai ne?

Ja reiz placentas kosmētika ir radusies jau tik sen, kādēļ tā nav visvairāk pirkto produktu vidū? Tas ir tādēļ, ka speciālisti ilgstoši placentas izmantošanu kosmētikā gribēja saglabāt kā lielu noslēpumu, kurš pieejams tikai mazai cilvēku grupai.

Bet tad 2000. gadā Krievijas trīs Zinātņu Akadēmijas institūti – Imunoloģijas, Biotehnoloģijas un Edokrinoloģijas – beidza pētījumus par kompleksu ādas atjaunošanas metodiku un izstrādāja kosmētiku, atverot uzņēmumu „Evinal”, kuram šobrīd pieder divi tirdzniecības zīmoli: „ Cosmedic Laboratory” un „Evinal”.

Tieši 2000. gadā tika patentēta unikāla metodika – placentas molekulu liposomu iekapsulēšana, kas ļāva placentas molekulām iekļūt ādas dziļākajos slāņos, šādi iedarbojoties visā ādas dziļumā. Šī metodika ļauj saglabāt placentas aktivitāti kosmētiskajos līdzekļos visā to derīguma laikā, ko nespēj nodrošināt neviens cits uzņēmums, kas ražo placentāro kosmētiku. Parasti placentas molekulas saglabā savu aktivitāti tikai sešas stundas no ievadīšanas brīža kosmētiskajā produktā.

18 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

mm, cik pretīgi.

1 0 atbildēt

Tiesa, līdz 2006. gadam tās ražošanā izmantoja sieviešu placentu, bet šobrīd – tikai un vienīgi 100 % attīrītu dzīvnieku placentu.

Tam es nepiekrītu, vēl joprojām tiek izmantots sievietes placentas, it īpaši Kīnā......
0 0 atbildēt

izklauas pec smukas reklamas.

0 0 atbildēt