local-stats-pixel fb-conv-api

ierosinājums iekš spokiem punkc elvē..29

136 6

klau man radās tāda ideja emotion .. vakar atvilkos mājās, ierubiju spokus un izdomaju ka vajag parītemotion ..ierubiju kkādu foto galeriju un piekrāmēju norm šķīviemotion .. gribēju abas lietas darīt reizē, bet nekādīgi nesanācaemotion ..vainu ēd, vai tin bildītes uz prikšu ar peliemotion .. beigu beigās skatijos bildītes un viss rijamais atdzisa..

nu tā..man ierosinājums adminiem vai kādam atbildīgajam par lapu..nez..: vajadzētu ierīkot tādu fīču kā slaidrādeemotion .. ierubī un skatais bezmazvai kā prezentāciju.. tiem kas vēlās var tīt ar pelīti un tie kas vēlās var var izmantot, pim., tādu ekstru..emotion.piem. kā tas ir tagad daugiem.elvē vai citās līdz lapās..

nu tā, tas tāka būtu mans lūgums..ceru uz atsaucību, jo vairākumam iesp. patiktu šī fīča..emotion

136 6 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Es par!

3 0 atbildēt

atbildot uz Satyricon komentāru " doma nav slikta, bet man nevajag tādu, jo lab... " šeit gan ir runa par papildiespēju "slaidrāde", nevis piespiedu funkciju, kā saka, katrs izvēlas ērtāko ceļu. Es piemēram labprāt atlaistos beņķī, pumpētu tēju un skatītos galerijas. :)  

3 0 atbildēt

atbildot uz puC komentāru " Chali nu varbuut tu leenu iebrauc vai esi kau... " Pielec man normāli, aber par tevi negalvoju, ja tu būtu kārtīgi izlasījis manu komentāru, tad saprastu, ka es runāju par to, ka klikojot ar rullīti, bildes visu laiku nonstopā slīd, t.i., visu laiku ir kustībā, Все время в движении, they are not stopping! Kur nu vēl tāds sīkums, kā ielādēt nākošo lapu (ja runa ir par megapakām)  

3 0 atbildēt

tev jaiemaacas vairaka par datoru... ne tikai ieiet google un uzrakstiit porno vnk ja tev uz peliites ir ripuliitis uzspied uz taaa un paraadiisies aplitiis ar 2 bultinjaam cik taalu no apliisha liksi kursorinju tik aatri tiisies

6 3 atbildēt

atbildot uz bmwz4 komentāru " KADS TEV ELVEE? EL VEE P: " nu tāds ir mans rokraksts..sorry..  

4 1 atbildēt

atbildot uz Spociņš B komentāru " Es par! "

Es par!  

2 0 atbildēt

ja kas pelēm ar rullīti ir tāda fīča, ieklikšķini rulīti uz iekšu un pavelc mazliet peli uz leju un lapa pati lēnām ies uz leju. āmen! kur ir problēma?

4 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Chali nu varbuut tu leenu iebrauc vai esi kautko nedaudz apsaldeejis... bet nu man bildei pietiek 5 sekundes mieriigi.... varbuut ja ir bildes kur ir iluuzijas vai kautkaadi melnie raamji kur ir jaalasa vai jaaieskataas jaa es saprotu bet uz parastaam kas tu rko neiebraukt

3 4 atbildēt