local-stats-pixel fb-conv-api

fuck my life...41

262 6

Šodien mana draudzene nejauši ieskrēja durvīs un uzsita sev zilu aci. Viņa jūtas pārāk apkaunota, atzīstot to, tāpēc saka visiem, ka to uzsitu es. 

Šodien mans ārsts pateica, ka tas ir pilnīgi normāli, ka sievietei pēc dzemdībām ir strijas. Mans vienīgais bērns ir adoptēts. 

Šodien es visu nakti mācījos savam gala eksāmenam. Pēc 6 stundām smagas mācīšanās, es aizmigu dušā un nokavēju eksāmenu. 

Šodien es iegāju mūzikas veikalā, lai izvēlētos jaunu ģitāru. Es paņēmu to, kura likās laba un izmēģināju. Pārdevējs pienāca un teica, lai atstāju ģitāru nopietniem klientiem un beidzu taisīt tik briesmīgas skaņas. Es spēlēju ģitāru gandrīz desmit gadus.

Šodien mana mazā māsa saplēsa manu laptopu. Kāpēc? Jo ejot augšup pa kāpnēm ar sendviču vienā un laptopu otrā rokā, viņa paklupa. Viņa izvēlējās labāk glābt sendviču nekā datoru. 

Šodien es pieliecos un nejauši nogāzu vienu no mamas augiem uz palodzes. Labā lieta, ka es paspēju to noķert pirms tas apgāzās. Sliktā - manai mammai patīk kaktusi. Es joprojām jūtu asumus, kurus neizdevās izvilkt, plaukstās. 

Šodien man uzbruka suns. Precīzāk, miniatūrisks šnaucers vārdā Princese. 

Šodien mani jaunie kaimiņi ievācās blakusdzīvoklī. Kad es gāju ar tiem iepazīties, es atklāju, ka tie ir mani vecāki. Viņi pārceļoja pus valstij, lai pārliecinātos, ka neizdaru nepareizo izvēli. Man ir 27 un esmu precējies. 

Šodien, pēc vairākiem mēnēšiem smagu diētu un treniņu, es beidzot esmu zaudējusi 30 mārciņas un ielīdu 0. izmērā. Kad izklaidējos ar draugiem, es pateicu  labo izņu. Visas draudzenes mani apsveica, taču viens draugs ieminējās, ka pirms tam izskatījos labāk. Visi  15 draugi (puiši) piekrita viņam. 

 

Šis ir pirmais no maniem tulkotajiem rakstiem. Ja jums patīk, varu turpināt :) 

262 6 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://fml.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

ir oke .. :)

0 0 atbildēt

Labinieks.

0 0 atbildēt

ideāli. :D

0 0 atbildēt

ĪĪĪĪr labz +++++

0 0 atbildēt

labie FML gadijumi :D

0 0 atbildēt

Labas :D

0 0 atbildēt

mjaa dažreiz arī tā gadāsemotion

0 0 atbildēt

Super! Gribas vēl! :DD

0 0 atbildēt

Ko??

0 0 atbildēt

Bon Jovi - Its my life.mp3

0 0 atbildēt

kā var aizmigt dušā? XD

0 2 atbildēt

kas par murgu kartejais depresivais murgs par kuru tjip jabrec?

0 4 atbildēt