local-stats-pixel fb-conv-api

draugi :)2

32 1

Draugiem.lv popularitāte nemazinās

7guru.lv noskaidrojis, ka gada laikā portāla aktīvo lietotāju skaits Latvijā ir audzis par 100 000*, un arī pēdējos mēnešus aktivitāte ir tikai palielinājusies. Mēnesī draugiem.lv iegūst 10 000 jaunu, aktīvu lietotāju, kas, ņemot vērā Latvijas interneta kapacitāti, vērtējams kā lielisks rādītājs. Draugiem.lv apskatīto lapu skaits ir puse no visā Latvijā apskatītajām interneta lapām, bet viena lietotāja pavadītais laiks ir 23 stundas mēnesī.

Draugiem.lv reklāmdevējus saista ar milzīgo lietotāju bāzi

Sergejs Timoņins, digitālo mediju aģentūras Reactiv direktors izdala vairākus punktus, kas reklāmdevējus joprojām saista portālā draugiem.lv. Pirmkārt, milzīga lietotāju bāze visās vecuma grupās, līdz ar to plašas segmentācijas iespējas. Otrkārt, lietotāju pavadītais laiks portālā - var neuztraukties, ka reklāma paliks nepamanīta. Treškārt, samērā plaša reklāmas elementu izvēle - no mini-ads līdz milzīgiem specprojektiem.

Latvijā facebook.com vēl nišas kanāla statusā

Nevar noliegt, ka arī latviešu auditoriju arvien vairāk piesaista sociālais tīkls facebook.com, kas lietotājam sniedz līdzīgas un tajā pašā laikā atšķirīgas iespējas. Kur ir auditorija, tur ir reklāmas. Latvijas reklāmdevēji norāda, ka šobrīd savā darbā facebook.com izmanto samērā reti vai neizmanto nemaz, jo tas pagaidām vēl ir nišas komunikācijas kanāla statusā, turklāt liela daļa auditorijas pārklājas ar draugiem.lv auditoriju.

 

ja godiidi tad man jau arii saak pieriebties dr.lv 

32 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

nu jau tas ir tīrs mārketings .. vairs nav sākotnējā jautrība .

0 0 atbildēt

Ai, nezinu. Lai jau pelna to "lielo kāpostu". Kas tad man? Prieks par kādu, kam ir paveicies un pašam ir tīri parocīgi.

0 0 atbildēt