local-stats-pixel fb-conv-api

cerams kāds var atbildēt117

68 30
kur ir jēga sēdēt 3 gadus skolas solā lai iegutu videejo izgliitiibu ?nesaprotu kas notiek ar izgliitiibas sisteemu ?kaads man dziivee buus labums no taa ka es zinaassu kaa aprekkinaat konusa veidules garumu vai kada ir hlora reakcija ar metaanu ? daudzi atbildes ka dziive noderees taa skola utt bet j ataa sakiet tad luudzu pamatojiet !!peec viduskolas kad esi sannemis dokumentu kas apliecina ka esi atseedeejis 3 gadus ir divas iespejas straadaat vai maaciities taalaak !!1. iespeeja straadaat takaa valstii ir milziigs bezdarba liimenis dabu dabuut ir neiespeejami ( nu ja nu ne neiespeejami tad loti gruti ja tev nav pazisanas) labakaja gadijuma stradasi stroikaa vai kada kafeinica par minimalo vai mazliet augstaku algu un tavi darba kolegi lielaka dala bus ar 9 vai mazak klasu izglitibu ! kuri darba tika pienemti pieredzes del !ir iespeja doties ari uz arzemem bet tur nevienu tas latvija viduskolas papiirs neinteresees taka atkal nekaada jeega no vinna 2. iespeeja ir maaciities taalaak !augstskolaa maaciibas maksaa tuvu 1000 latiem  tad veel dziivossana jo katraa pilseeta nav augstskolas visbiezzak nakas pamest savu  pilseetu lai to visu nomaksaatu ir jaastraada ! un vieniigais kur var straadaat ir kaads melnais darbs stroikaa vai par pardeveeju utt katra zinnaa ir smagi jaaciinaas lai to panaaktu ( tas taa ir un tas ir normaali) bet studiju viduu tu jau esi noguris no stradasanas un macibam tik loti ka vairs to nespeej pavilkt ! atkal ir divas iespejas vai nu tomer sannemies un pabeidz iesakto vaipamet un paliec straadat par minimaalo algupiennemam ka izdod iegut to augstako izglitibu !savai izglitibai atbilstosu darbu nedabuusi ! sobriid konkurence uz darba vietaam ir lloti liela un darbadeveejs labpraataak piennems darbaa cilveeku ar pieredzi nevis  kaadu kas tiko pabeidzis skolu un vieniiga apieredze ir prakse !atkal nekaa bet ir iespeja ka paveicas un tu ties straadaat darbaa kas atbilst tavai izgliitiibai par piemeeru vareetu pannemt skolotaaju vairaakus kadus ciinies lai ieguutu izgliitibu lai vareetu straadat par skolotaaju un tad saproti ka tas velti jo smagi straadajot nesannem daudz vairaak par kaadu kas straadaa celtnieciibaa ar 9 klassu izgliitiibu 
taa nu ir Latvijaa ir jaaciinaas par izdzivossanu nevis var dzivot !
iespejams ka es kludos bet tadas ir mans domas varbuut kaads man var paskaidrot kaada tad isti jeega no taas izgliitiibas 
68 30 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000
Zini tā izklausās, ka tu priekš naudas vispār dzīvo... Nejau galvenais ir tava liecība vai atestāts, bet tas, ka tu esi izglītots cilvēks - tā sabiedrības daļa, kam ir savi mērķi, savas intereses. Tavs izglītības papīrs tikai nedaudz palīdz spriest par tavu izglītību, darba devējam ir vajadzīgs apķērīgs, zinošs un domājošs strādnieks, nevis tāds, kurš varbūt pamanījies nokārtot visus eksāmenus ar lieliskām atzīmēm. Liecība Tev nav vajadzīga, taču zināšanas Tevi padara labāku, un , ja tev ir kāds diploms, tad citi sāk domāt, ka iespējams tu esi gudrs. Taču nav pilnīgi nekādas jēgas mācīties vidusskolā, ja tavs dzīves mērķis ir strādāt stroikā, vai gaterī par minimālo. Tur tev ir taisnība.
13 0 atbildēt
matemaatika 10? emotion
11 0 atbildēt
Ir redzētas labākas atzīmes. Kā arī vidusskolas eksāmena sertifikāts ar sešiem uz A līmeni nokārtotiem eksāmeniem :) Un ir jēga mācīties. Visas tās matemātikas un fizikas palīdz attīstīt domāšanu. Māca nevis to, kā to visu aprēķināt, bet māca domāt. Mācēsi domāt, mācēsi tikt pie labi apmaksāta darba ne tikai stroikā. Tici man. Liekas it kā bezjēdzīgi, bet, ja tiešām sāksi mācīties to visu, nevis tik prasīt, kam tas vajadzīgs un tādā garā, spēsi kļūt par kko vairāk. Arī latviešu valoda noder. Cik skatos, esi jau diezgan pieradis rakstīt bez garumzīmēm un komatiem. Tādā veidā kādā darba vietā netiksi tik dēļ tā, ka iesniegumu bez kļūdām nemācēsi uzrakstīt. Tās tik manas domas :)
10 0 atbildēt
neizskatās, ka latviešu valodā 9 :D
9 0 atbildēt
hih. manas atzīmes bija stipri vien vidējākas, nekā fotogrāfijā redzamās, bet šobrīd studēju par budžeta līdzekļiem un saņemu 200ls. par to vien, ka biju aktīva vidusskolā un labi mācījos. vidusskolā vispār vairāk ir jāpiedalās ārpusskolas pasākumos (konkursos, utml). tagad vecākiem naudu neprasu, īrēju dzīvokli, mācos. man nerodas jautājums, kam ir vajadzīga vidējā izglītība :)
8 0 atbildēt
@Tavs Ja nebūs sporta Latvija ies amerikāņu pēdās jaunieši būs aptaukojušies un zudīs interese par sportu kas ir viens no vislielākajiem Latvijas vārda sludinātājiem Un ja nebūs mums tās izglītības kādi mēs par mērkaķiem paliksiem par stulbiem krievu urlām, pasaule varēs mūs saukt par tupeņiem stulbeņiem un nekas LV nenotiks
8 0 atbildēt
Cheat ,man ~7 klasei tādas atzīmes bija vēsi iegūt ,vnk gaiša galva ,nekad neesmu sēdējis pie grāmatām . Tgd mācos RV1ģ 10.klasē ,nu ir biki vairāk jāpamocās bet vidējās visur ir virs 8 tāpat ,un atkal - nu nesēžu mājās es pie gāmatām visulaiku ,m.d. ar nepildu bieži . Un nedzīvoju pēc principa mājas-skola-mājas .Vnk biki jāsaņemas dazreiz un jābūt gaišai galvai ,tad tādas atzīmes ir realitāte !
8 0 atbildēt
Nepatīk gari teksti? Saīsināt varu - ja nemācīsies, nemācēsi izštukot, kā izsisties uz priekšu. Atpalicis būsi tādā ziņā.
7 0 atbildēt
skola ir domātai lai trulās smadzenes sāk strādāt un domāt,un vispār lai kaut cik normālā darbā tiktu to vidējās izglītības papīreli prasa,lai zinātu ka tu neesi debīls truliķis,kurš nav pat bērnudārza līmeni izgājis,ir protams izņēmumi,bet dikti maz,un vēl,lai vismaz komatus prastu ielikt tur,kur tas vajadzīgs.vo piemēram kā es,visur smuki un pareizi salikti komati.
7 0 atbildēt
Tas laikam ir visvieglāk uzdodamais jautājums "kāda jēga?" Kāda jēga no pirmsskolas pulciņiem, ja to pašu var mājās darīt? Kāda jēga strādāt un bojāt sev veselību un nervus, ja no algas jāpērk zāles.? Kāda jēga veidot ģimeni? tikai lieki izdevumi.. p.s. vidējā izglītība mūsu valstī nav obligāta, negribi - nesēdi, nedeldē okstu šos trīs gadus ;)
9 2 atbildēt
Vieniigais ko varu pateikt to...ka maaciities vajag..bet negribas.. :D Darba nav, darba nav..ir galva..ir darbs un bizness.. Taa buutu Latvija vai Afrika..pilniigi vienalga.. bet ja visu atmest..tad atvainojiet alga buus minemaalaa... pie kases visu dienu piikstinaas vai lapas graabsi rudenii :P
7 0 atbildēt
              Jēga ir tāda kad skola nav domāta lai tev, kaut ko iemācītu, bet lai tev iemācītu domāt.  Jo programma ir veidota tā, kad ar katru nākamo līmeni kļūsti aizvien patstāvīgāks. pamatskola vidusskola koledža universitāte.  Ja es esmu darba devējs tad, skatoties tavu CV un ieraugot, kad esi spējīgs`a pabeigt universitāti tas apliecina to, kad tev ir galva uz pleciem un esi potenciāli darbspējīga, un atvērta ar gaišu prātu. Protams izglītība ne vienmēr spēlē noteicošo lomu, jo ja tev ir ilgstoša panākumiem bagāta darba pieredze tad tā izglītība var būt arī nesvarīga. Vai ari protams pazīšanās. ...................................................................................              Izglītības diplomus ko iegūs nākotnē uztver kā pasi, apliecinājumam, kad galva tev strādā =) Un obligāti pabeidz videni, nekādos tehnikumos nestājies, tur tikai notrulinās. Un bez izglītības tālu arī netiksi, kas zin kas būs pēc 15 gadiem tev vēl visa dzīve priekšā.
7 1 atbildēt
jebal kāda liecība emotion
6 0 atbildēt
latviešu tauta lēnām notrulinās... vakar klausījos lāčpēšu dienas uzrunu saldus centrā, un mani šokēja tas ka sīki perdeļi apmēram gadi 12 skraida un bļaustās pret valstiskos saukļos. tā pat kā te daudzi spriež ka skolu vajadzētu saīsināt mazāk priekšmetu blā blā.... un kad pabeigsiet pieņemsim tos 7 pamatskolā un 2 viduskolā. ko tas jums dos darba devēji tā pat nedos jums darbu tikai tapēc ka jums knapi būs gadi 15-16. un šajā vecumā cilvēks vēl nejēdz domāt.
6 0 atbildēt
Cik skatos, daudzi ir līdzīgās domās :))
6 0 atbildēt
kakki - redzi ja tu negribi strādāt (kā tu minēji) par melnstrādnieku vai pārdevēju tad vajag izglītību jo šaubos ka kādā offisā tev vērtēs augstāk par to ka tev ir pieredze nevis izglītība (mans viedoklis).... Tavs - kas tev sportā neiet????
6 0 atbildēt
Ja tev nav skaidrs kapēc vajag videni, tad kapēc vispār tur gāji? Manā skatījuma vidusskola sagatavo augstākajai izglītībai un ja tās iegūšana nav tavs mērķis, tad nesaprotu kapēc neapguvi profesiju.
5 0 atbildēt
piekrītu tas pats :)
5 0 atbildēt
Uz iepriekšejo komentāru aizmirsu ielogoties "2009-11-12 21:47:06" Devītajā man ar videjā bij ap septiņi...nav jau slikti, slikti ir izmācīties vel viduskolu aiziet strādāt, izlaist gadu, paņemt kredītus un pienākot šadai krīzei saprast ka tik drīz nevaresi atkal mācīties, tā ka ja ir iespēja mācies, jo savādāk jau pēc devītās vareji iet strādāt par to pašu melnstrādnieku, bet līdz ar to neko labāku savā dzīvē neredzēsi....
5 0 atbildēt
ja Tev patīk neko nezināt,tad no vidusskolas tiešām nav nekādas jēgas. manuprāt,vidusskola dod vispārīgu priekšstatu par ķīmiju,bioloģiju,fiziku un matemātiku. un ja tādas vispārīgas zināšanas dzīvē nenoder,tad kas tā par dzīvi? ja,nav jēgas mācīties,ja nekas neinteresē. [lasi:ja ir vēlme tikai eksistēt un truli pelnīt naudu,tikpat truli un bezmērķīgi to pēc tam iztērējot.]
5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »