local-stats-pixel fb-conv-api

bērns bez dzimuma91

617 11

patulkoju vienu no entajiem rakstiem par šo sīci

617 11 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

kā var būt bērns bez dzimuma? tu pats saproti šī teikuma jēga? ja bērns ir bez dzimuma,tas nozīmē,ka viņam nav ģenitāliju. 

var pateikt,ka tas ir bērns,kuram nav noteikts dzimums,bet ja viņam ir kaut kas starp kājām,tad nesaki,ka nav dzimuma!

1 2 atbildēt

izskatās pēc puikas tas sīkais, bet pofig.. tāpat viņi visi 3 būs geji, jo vecāki ir totāli idioti un ļauj puikām palikt par meitenēm.. un tad brīnamies, kur rodas pedofīli, homoseksuāļi un vēl visādi citādi kropļi!!!

2 3 atbildēt

Šis bērns ir vēl par mazu, lai izprastu kas viņš ir, un vecāki viņam nepalīdz to darīt, skumji,ka vecāki neapzinās to, ka bērns līdz 2 gadu vecumam pasali neuztver stereotipizētu un nerāmē normās ik vienu darbību, un tomēr bērnam ir jādod piederības izjūta konkrētam dzimumam, lai viņš var veidot savu identitāti, viens pats viņš to nevar izdarīt, jautājums... Tad kur paliek dzimumaudzināšana? Kā šis bērns varēs būt harmonisks, ja viņš nepazīst savu ķērmeni? Un viņa vecāki, kuri ir tuvākie cilvēki,pirmie skolotāji un padomdevēji nedod viņam šo identitātes veidošanās startu??? KKads sviests.

2 3 atbildēt

Žēl,nevarēs *FAP* *FAP* *FAP* darīt! :( 

0 1 atbildēt

Kāda jēga?

Laikam vecāki nesaprot, cik mūsdienās pusaudži ir nežēlīgi :(

1 2 atbildēt

tad tā/as ir puika vai meitene? vai nezin? :D man slinkums lasīt :D

0 2 atbildēt

A vispār kāda jēga? tāpat paaugsies un visi pēc sejas varēs pateikt kas tas pa briesmoni ir.

1 3 atbildēt

Manupraat, tas ir puika!

un veel viena lieta - ja mees dziivojam sabiedriibaa, tad vajag arii pienjemt taas normas! Nedomaaju, ka tie beerni buus laimiigi, ja vinjus izsmies!

1 3 atbildēt

Tā jau arī izaug šitādi eksperimentālie bērni. Pubertātes vecumā paši saprot, ka ir galīgi sapisti, un sākas depresija, domas par pašnāvību, vientulība utt.

1 3 atbildēt

slimi cilveki...

1 3 atbildēt

īsti neredzu tam jēgu, bērnu dārzā vai skolā viņam tik un tā tiks atvērtas acis uz pasalē pastāvošo kārtību, un tad kad viņš visu sapratīs vinkārši nervi neizsturēs un viņš pakārsies, jo nebūs nekam gatavs.

 P.S. Klaitā staigājoši džeki parasti nav topā sabiedrības acīs. :D

1 3 atbildēt

kāpēc tad tam tēvam nav gari mati vai kleita mugurā, ja jau viņu uzskati ir tik brīvi? Es zinu, tāpēc, ka pašam tēvam nav drosmes kko tādu izdarīt. Viņi eksperimentē ar saviem bērniem, viņiem pašiem nav ne jausmas par ko viņu bērni izaugs.

1 4 atbildēt

Pilnīgs stūlbums... dzimumu nosaka daba... ne vecāki, ne pats, bet daba! 

1 4 atbildēt

Starp citu, kas attiecas uz mazajiem mīnusu licējiem, jo vairāk, jo labāk, keep em coming! emotion

0 3 atbildēt

stulbi vienkārši, ko vēl var izdomāt

0 3 atbildēt

Cilvēki arī ir hermofrodīti? :O

0 3 atbildēt

Vai Storm vecāki ir padomājuši, ka skolā viņu iespējams par to apsaukās?!

6 10 atbildēt

Normli vecāki, sīkais grib kleitu, šie arī nopērk, tā arī geji rodas!!

5 9 atbildēt

vnk sīcim jau no agras bērnības ir skaidrs ka vainu būs jāatklāj savs dzimums vai arī būs definējams kā biseksuāls. nozīmē, kā viņi paskaidros nākotnē kad tev būs mazbērni(par ko vel var šaubīties, bet vienalga tā sākas vacvecāku morāles) varēsi stāstit .... bernībā kā nezināji kas tev pa dzimumu. sarežģītu ceļu izvēlējušies vecāki. ja ir problēmas ar $ un ir abi dzimumorgāni, tad vieglāk bija pārcelties uz taizemi, nekā domāt par ideoloģiju kautkādu un bērnu nosaukt vārdā kas nāk no xmeniem :D

0 4 atbildēt

Nu kā var izvēlēties dzimumu neķirurģiskā ceļa (un arī tas ir ļoti nosacīti) ?! Tas ka mazam bērnam liekas vienalga vai viņš apģērbj meiteņu vai zēnu drēbes - nu a kas būs ka paaugsies ? 25 gadīgs jaunēklis korsetē un balerīnas svārciņos jo redz tādi pufīgi tam patīkot ?

Gatavie transeksuāļi būs nekas vairāk ! Vecākiem vienkārši atņemt vecāku tiesības un viss !

0 4 atbildēt
« 1  2  3  4 »