local-stats-pixel fb-conv-api

bērns bez dzimuma91

617 11

patulkoju vienu no entajiem rakstiem par šo sīci

617 11 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

tieši šo rakstu vēlējos izlasīt, bet tā kā pamanīju, ka viņš kkādā tur ziņu portālā ir krieviski, atmetu ar roku. tā ka paldies :)

par bērniņu - no vienas puses forši - bērnam pašam ir iespējams veidot savu identitāti bez stereotipiem par to, kādiem jābūt puisīšiem un kādām meitenītēm. no otras puses - lai arī simpatizē šī ideja, tas tomēr ir kaut kā...svešādi :)

bet es gribētu dzīvot tādā laikā, kad cilvēki paši izvēlas, kas viņi vēlas būt un neietekmējas no stereotipiem un aizspriedumiem - gluži kā šī ģimenīte :)

30 0 atbildēt

neuztraucies - spocēni izlasa, bet bieži nav spējīgi uztvert izlasīto. kā saka - lasīt ar izpratni :)

10 0 atbildēt

Var izvēlēties daudzas lietas, bet dzimumu?? Vecāki ir ideālisti-fanātiķi.....

11 2 atbildēt

un ko tie PUIKAS, darīs pusadau'dza gados, kad sāksies mēnešreizes, vai jaunākajai, pieņemsim, MEITENEI vienkārši sacelsies, esot ģērbtuvē kopā ar īstām meitenēm?

10 2 atbildēt

OMG - esmu spokos tikai 1 nedēļu un esmu pamanījis ka daudzi nemaz rakstus kārtīgi nelasa- da nav vinjam 2 dzimumi VECAAKI vienkaarshi NESAKA kas vinjsh ir, puika vai meitene

5 0 atbildēt

''...lai gan ar viņa/s ģenitālijām viss ir perfektā kārtībā, vecāki nevienam Storm dzimumu neizpauž.''    

 

seko līdzi, ko lasi. xD

5 0 atbildēt

ttur jau tas saals, beerns netiek pakljauts aareejaas pasaules ietekmei, vinjsh pats var visu saprast

4 0 atbildēt

gribēju jau likt mīnusu, jo tāds raksts jau vakar bija, bet šis ir daudz pilnīgāks. paldies

3 0 atbildēt

Nu nezinu,man liekas,ka nav jāskatās citiem kā kurš ko audzina(tikai tad,ja fiziski iespaido),pie tam viņi slikti pret viņu neizturas.Ja arī bērnam rodas problēmas,tad tas ir "sabiedrību normu" dēļ.P.s visiem grudrajiem,par homoseksūali,transvestītu utt piedzimst,nevis kļūst.Par rakstu +.

3 0 atbildēt

Eh... Es arī gribētu dzīvot pasaulē, kur brīvs no aizspriedumiem, brīvs no viedokļu uzspiešanas. Man nepatīk, ka sabiedrība uzspiež normas. Katram cilvēkam pašam jāizlemj, ko viņš grib darīt un kāds vēlas būt. Man nepatīk tas, ka sākumā, ko visi noliedz ar laiku kļūst populārs un sabiedrībā vēlāk iestrādājas normas. Ja kāds šīs normas neizpilda - outsiders. Nafig vajag tādas būšanas? Tikai, lai izaudzinātu sabiedrībā tādus lopiņus, kas strādā fabrikās un klerku ofisos, lai pabarotu sabiedrību? Varbūt...

3 0 atbildēt

man īstenībā tas liekas zaibis. bērni paši veidos savu raksturu un viņiem būs piedrāzt visus tos stulbos stereotipus.

4 1 atbildēt

lai nu Dieviņš dotu tiem bērniem izturību, kad ieies lielajā pasaulē

2 0 atbildēt

tīri interesanta pieeja! tiesa bērniem dzīvē tiešām viegli neklāsies, bet varbūt izaugs nopietni sevi argumentēt spējoši cilvēki citādākai nākotnei :)

2 0 atbildēt

Galīgi nepareizi. Sagandē bērniem tikai turpmāko dzīvi

4 2 atbildēt

Gan jau pats vai pati Storm skolā parādīsemotion

1 0 atbildēt

Neko labu tur neredzu. Sabiedrībā ir normas, kas jāievēro. Pat zvēri audzina savas atvases kā tas pienākas. Tā ir pasaules kārtība, nevis sabiedrības. Un cilvēks pats no sevis neatīstās. Bet gan ietekmējoties no apkārtējās vides un sabiedrības, kas dzīvo ap viņu. 

4 3 atbildēt

Nu baigais raksts.. itka jau pareizi ir dot izveli bernam un tada gara..bet nu ja tev ir daikts tev ir daikts..nu nevari but meitene vienk tas man liekas ir pret mati dabu..nez moz es kka nepareizi izlasiju so rakstu..bet cik sapratu vecaki vinus ierosina pasiem izveleties dzimumu ari kas pec manam domam nav diezko normali.. Piedzimsti tu dabigi ar tadu dzimumu kads tev dots ..

0 0 atbildēt

interesanti uzskati par audzināšanu, bet nu neuzskatu ka tas ir pareizi

1 1 atbildēt

labi nevajag uzspies meitenei kleitu un puikam bikses, bet wtf dzimumu neveido morālā daļa bet gan ģenetālijas tāpat kā dzīvniekam, es šķiet neciestu savs senčus ja viņi mani būtu audzinājuši kā nekatro dzimti.....

1 1 atbildēt

Labs raxts!!

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »