local-stats-pixel fb-conv-api

beidzot pavasaris!3

22 0

Beidzot varu Jūs visus apsveikt ar īstu pavasara iestāšanos. Ar katru dienu paliek siltāks un siltāks.. vairs negribas braukt pārblīvētā autobusā, bet gan biežāk cilvēki izvēlas iet kājām..

ja ir galīgi slikts garastāvoklis atliek iziet ārā un tas uzlabojas pats no sevis- jo saulīte, silts, cilvēki sāk ģērbties arvien plānāk un plānāk.

Šodien es pirmo reizi devos pastaigā bez cepures, cimdiem, biezās kurtkas, jau var vilkt ko daudz , daudz plānāku. protams nevar aizmirst, ka pavasara saulīte ir viltīga-ar zobiņiem, liekas, ka ārā silti, bet skat nākamajā dienā jau iesnas..

redzēju brīnišķīgu skatu - maza meitenīte pastaigājās ar mammu. Meitenīte ieraudzīja , ka vienā vietā sniegs nokusis un tur redzama zaļa zālīte.. meitenīte iesaucās : " Oho! " novilka cimdiņu, pietupās un pataustīja zālīti.. teica, lai mamma ar tā izdara, bet mamma paskatījās apkārt ar samulsušu skatienu, uzsmaidīja man un mudināja meitiņu celties un iet tālāk..

Tas man lik aizdomāties, cik daudz mes ikdienā savā steigā neievērojam. tāds nieks, kā mazs zaļš pleķītis spēj radīt tādu prieku - jo ziema beidzot ar lieliem soļiem atkāpjas.

Ar to es arī Jūs visus apsveicu.. emotion

22 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Kur tad pavasaris, vēl nav bijis cīruļputenis emotion

0 0 atbildēt