local-stats-pixel fb-conv-api

atjautības uzdevums32

234 1

Puisim ir aizdomas, ka meitenes māte pārlasa viņa sūtītās vēstules, tādēļ viņš izlemj to pārbaudīt. Viņš uzraksta vēstulē, ka ieliks aploksnē mušu, ja mušas nebūs, tad meitenes māte vēstules lasa, ja būs - viss kārtībā, vēstules netiek lasītas, ja mušas nebūs - māte vēstules lasa. Meitene saņem šo vēstuli un atbild: ''Viss kārtībā, vēstules neviens nelasa.''

Bet puisis saprata, ka meitenes māte vēstules lasa. Kā viņš to zināja?

234 1 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Viņš apčakarēja viņas māti pasakot ka tur būs muša, bet kad māte tur to neatrada, baidījās, ka uzzinās ka lasa, tāpēc ielika pati mušu. Mušas sākumā nebija.

37 0 atbildēt

puisis bija ielicis citas sugas mušu :D

18 1 atbildēt

Puisim ir alerģija pret visādiem insektiem un arī mušam. viņš to nekad nav teicis meitenei, bet mātei ir aizdomas, ka puisis lieto narkotikas, jo viņš vienmēr nēsā līdzi zāles, kas patiesība ir domātas pret mušu uzbrukumiem, katram gadījumam. tāpēc māte pārlasa vēstules, lai zinātu, ka ar viņas meitu viss ir kārtībā.

Māte izlasījusi vēstuli, nospriež, ka zēns ir atkal salietojies un dodas pie viņa mātes šajā jautajumā. Tā izstāsta par alerģiju. Māte izdomā plānu, ka jātiek no tāda nūģa projām, un ieliek aploksnē mušu, lai džeks vienreiz liek meitu mierā. Kad māte pasaka, ka pie viņa bijusi tā mamma un prasījusi par narkotikām, viņš saprot, ka viņa arī lasījusi vēstuli.

 

un tagad atjautības uzdevums 2 daļa - kurā gadsimta viņi dzīvo, ja sūta vēstules pa pastu, un izmanto šādu metodi, lai uzznātu, vai tas kāds lasa, vai nē?

14 0 atbildēt

Meitenes māte (kā parasti) pārlasīja vēstuli, nedaudz pārprata rakstīto, pati ielika mušu un nodeva vēstuli meitai. Sākumā nekāda muša nebija.

11 0 atbildēt

muša no sākuma tur nebija! ;)

10 0 atbildēt

Ir, ir pareizi. Mušas sākumā nebija, bet māte, izlasījusi vēstuli, domāja, ka muša aizlidojusi, tādēļ mušu ielika un tādējādi sevi nodeva. :)

5 0 atbildēt

nu ''duh'' - viņš uzraksta ka ieliks, bet neieliek, tātad māte domājusi ka muša izkritusi un ielikusi citu mušu. un meitenei liekas ka viss kārtībā.

3 0 atbildēt

palasot komentarus pat nav japadomaa!emotion +

3 0 atbildēt

muša nemaz nebija aploksnē jo viņs to tikai uzrakstija bet neielika.

3 0 atbildēt

gribu zināt atbildi jp štkoju un nesapratu, ja jau bija muša, KA MAmmA TOMER LASA.

2 0 atbildēt

muša bija beigta!

bet drīzāk psihs variants

2 0 atbildēt

chalis mushu aploksnee nemaz neielika?

2 0 atbildēt

atbildot uz Bobieris%26% komentāru " apeec, ka mamma ir muša, viņa, izlasa, un pal... "

sasmējos. :DD

lol  

2 0 atbildēt

Vins nebija ielicis musu!

2 0 atbildēt

psc, vinjsh nemaz neielika mushu aploksnee.

1 0 atbildēt

jo uz vēstules atbildi raxtiija meitenes māte nevis pati meitene??

2 1 atbildēt

vinjsh nemaz nebija ielicis mushu :)

1 0 atbildēt

gudri, gudri bet tagad tikai pastav skype vai e-pasts :)

1 0 atbildēt

Tad nu gan raksts....

2 1 atbildēt

Tāpēc , ka viņ'd viņai aizrakstīja par to , nu ja muša būs tad nelasa , j anebūs lasa. Un māte to vēstuli izlasīja ,  tāpēc zināja un pati ielika tur mušu :D

0 0 atbildēt