local-stats-pixel fb-conv-api

Zviedrija un Spānija rāda intereses pieaugumu izglītibai,2

16 0

http://www.enlightenededucator.typepad.com/

Kvantu fiziķis Dr. Ešlijs Dins (Dr Ashley Deans), visu savu dzīvi nostrādājis izglības sfērā un apmeklēja vairākas universitātes un skolas šajās valstīs. Zviedrijā notika skolu direktoru konferences par izglītības jautājumiem, kas saistīti ar apziņu. Stokholmā viena skola jau ir sākusi ieviest programmu: tagad skolotāji tiek apmācīti ar transtendentālo meditāciju, pēc tam tiks apmācīti bērni.

Madridē un Barselonā arī bija ļoti apmeklētas konferences, kur starp apmeklētājiem bija pedagogi, skolu direktori un daži ministri. Jau trīs skolas Barselonā plāno pielietot TM.

Dr. Dins iesaista savās prezentācijās smadzeņu viļņveida aktivitātes demonstrējumus, pateicoties kam skatītājiem ir iespēja pārliecināties kā pateicoties TM praktikai smadzeņu funkcionēšana kļūst vairāk integrēta. "Nomoda miera" praktika meditācijas laikā aktivizē prefrontālo garozu (http://www.tm.org/benefits-brain) un tas saistību ar citām smadzeņu daļām. Prefrontālā garoza ir smadzeņu darbības pamatā, tā atbild par lēmumu pieņemšanu un saprātīgumu.

TM palīdz saglabāt labu veselību tiem, kas intensīvi mācās.

http://www.mum.edu/tm.html

http://globalgoodnews.com/education-news-a.html?art=123928868712187092

Maharishi School England

http://www.maharishischooliowa.org/about-us/message-from-head-of-school/



16 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

jā, piekāst grāmatas!

0 0 atbildēt

Interesanti!

emotion

0 0 atbildēt