local-stats-pixel fb-conv-api

Zoodārza pensionāram baltajam lācim vāc ziedojumus0

Sestdien, 4. septembrī no plkst. 20:00 kokteiļu bārā - kultūras namā „Sapņi un kokteiļi” Blaumaņa ielā 32 „Baltās nakts 2010” ietvaros notiks mākslas - labdarības fotoizstāde „Lācis apkārt pasaulei”.

Pagājušā gada „Baltā nakts 2009” projekta "Survival Kit" ietvaros jaunie modes dizaineri no audumu atgriezumiem radīja daudzus desmitus rotaļu lāču. Visi tika aicināti piedalīties arī mākslas - labdarības izsolē, kurā ziedotāji varēja saņemt pašu izvēlētu jauno mākslinieku radītu rotaļu lāci, tā savācot kopā 695,38 latus, kas tika veltīti "Ziedot.lv" projektam "Palīdzēsim mazajām sirsniņām".

Visu šo gadu viens no radītajiem lāčiem ar portāla www.anothertravelguide.lv atbalstu ir ceļojis apkārt pasaulei, tāpēc fotoizstādē būs iespēja aplūkot viņa piedzīvojumus dažādās pasaules valstīs. Tās laikā varēs iegādāties pastkartes – fotoizstādes reprodukcijas, tādā veidā atbalstot akciju „Uzsauc lācim lasi!”. Savāktie līdzekļi tiks novēlēti mūsu zoodārza baltajam lācim Romeo, kurš nu jau sasniedzis pensijas gadus. Iegādātās pastkartes ar mobilā Pasta punkta starpniecību uz vietas varēs arī nosūtīt sev mīļiem cilvēkiem uz jebkuru pasaules malu.

Šajā mākslas - labdarības fotoizstādē varēs redzēt, kā tradicionāli ceļošanas paradumi var iegūt jaunu elpu un apvienot savstarpējai izpalīdzībai, kas ir viena no dzīves svarīgākajām vērtībām jebkur plašajā pasaulē. Izstādes laikā rīdziniekiem un mūsu pilsētas viesiem būs iespēja iegādāties arī alternatīvās ceļošanas ceļvedi „Another Travel Guide Riga” (angļu valodā) un „Another Travel Guide Рига” (krievu valodā).

Ja arī Tavs lācis ceļo pa pasauli – atsūti mums viņa ceļojuma foto mirkļus! Interesantāko fotogrāfiju autori savā īpašumā iegūs alternatīvo Rīgas ceļvedi „Another Travel Guide Riga”. Lai piedalītos konkursā, fotogrāfijas jāsūta uz e-pasta adresi laci@anothertravelguide.lv līdz 10.10.10. plkst. 10:10.

6 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000