local-stats-pixel fb-conv-api

Ziņas par Swedbank ir baumas?41

247 7
Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) informācija par situāciju AS "Swedbank" ir tikai baumas, par to izplatīšanos ir informētas drošības iestādes, portālam "Delfi" svētdienas vakarā norādīja FKTK pārstāve Ieva Upleja.

"Brīvdienās vairākus interneta medijus un sociālos portālus pārņēmis
nepamatots baumu vilnis par finanšu situāciju AS "Swedbank". Šajā sakarā komisija vēlas informēt, ka tās ir tikai baumas, un satraukumam par minētās bankas finanšu stāvokli nav pamata," paziņojumā norāda FKTK.

Savukārt FKTK priekšsēdētāja vietnieks Jānis Brazovskis norāda, ka "baumu cēloņus ir grūti saprast".

247 7 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Jā un visiem kontā ir tādas naudas kā R.Paulam, lai ņemtu ārā no SB konta! Ja tauta tādā garā turpinās, tad tiešām jaunajā gadā vairs nebūs nevienas bankas. Jūs arī skrienat ar galvu sienā, ja viena tante teica, ka tas ir stilīgi?!

0 0 atbildēt

Par Latviju jau raksta galvenaas Zviedrijas avizes....

0 0 atbildēt

bankomatu laupitajiem sodien laikam zagt nau jegas iet. visi bankomati tukši 

1 2 atbildēt

Un no kurienas tas baumas Radas ? pasas no zila gasa ? 

protams ka banka pasa jau vainiga pie sii visa 

0 2 atbildēt

Es pat zinu kape ir sis tracis tagad pie swedbankas jo tacu krajbanka ari piedereja zviedrijai kaa ari sii banka tapatas pieder zviedriem....

Vienkarsi visi nobijusies pa too ka sii banka ari varetu abnkrotet..

goodigi sakot es pat tam varetu ticet....

0 3 atbildēt

Es tiešām ceru, ka kādu 1/10 daļu to cilvēku, kas tagad skrien uz bankomātiem turpat arī to naudu aiz stūra nozags. Ir kaut mazliet smadzenes un loģiskā domāšana? Šim visam tracim nav nekāda loģiska pamatojuma. Vienkārši 1 ome teica, ka swedbankai ir krahs un 2/3 Lv jau stāv ar trīcošām rociņām pie bankomātiem. Tiešām Latvieši ir tik aprobežoti? Es jums saku, ka rīt nekur vairs zeķes nevaŗēs nekad nopirkt. Skrienat pirkt tagad visi zeķes

5 9 atbildēt