local-stats-pixel fb-conv-api

Ziņas par Swedbank ir baumas?41

247 7
Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) informācija par situāciju AS "Swedbank" ir tikai baumas, par to izplatīšanos ir informētas drošības iestādes, portālam "Delfi" svētdienas vakarā norādīja FKTK pārstāve Ieva Upleja.

"Brīvdienās vairākus interneta medijus un sociālos portālus pārņēmis
nepamatots baumu vilnis par finanšu situāciju AS "Swedbank". Šajā sakarā komisija vēlas informēt, ka tās ir tikai baumas, un satraukumam par minētās bankas finanšu stāvokli nav pamata," paziņojumā norāda FKTK.

Savukārt FKTK priekšsēdētāja vietnieks Jānis Brazovskis norāda, ka "baumu cēloņus ir grūti saprast".

247 7 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Nesaprotu kā cilvēki uz šādām lietām uzķeras. SB ir otra ekonomiski stabilākā banka Eiropā. Baumas? graudiem.lb viens izplatījis un 7000(un vairāk) ieteikuši - te arī ir baumas un rezultāts. Ne Zviedrijā, ne Lielbritānijā nekas nav rakstīts par to - tikia, ka LV tauta ir stulba - tas būs noteikti rakstīts.

41 8 atbildēt

Par krājbanku arī tikai baumoja :D

21 10 atbildēt

Njām no vienas puses saprotu cilvēkus ...... emotion  

11 2 atbildēt

Visticamāk tā ir vnk ažiotāža. Pēc Krājbankas kraha cilvēki, protams, ir lētticīgi. Vairāk izskatās pēc palaistas pīles. Pēc Krājbankas kraha liela daļa cilvēku atvēra kontus Swedbankā. Tagad no Swedbankas ies vērt vaļā kontus citur. Nu tiešām izskatās pēc kkā līdzīga kad Okarte ar ZZ televīzijā karoja [atceraties tos mazos video?] 

Protams - sargā sevi un Dievs tevi sargās.

7 0 atbildēt

Pilnīgi AMBĀĻI tie cilvēki

6 1 atbildēt

Nu ja lielās, globālās bankas sāks aiziet pa pieskari, tad diezvai tie papīriņi ko izņemsiet ārā spēs ko līdzēt...

3 0 atbildēt

un kam tagad ticēt? no vienas puses, protams, tās var būt tikai stulbas baumas, kas kādam ir ļoti izdevīgi, bet no otras puses.. Kā jau daudzi te teica, par Krājbanku taču arī bija tikai baumas. Vakarā viss kārtībā un no rīta jau bankrots. Un arī baumas saprastu, ja būtu tikai kādā nelielākā reģionā, bet pa visu Latviju un salīdzinoši īsā laikā. Dīvaini jebkurā gadijumā tas viss. 

3 0 atbildēt

Tās ir tikai baumas. Viens čalis izdomā un visi sāk tam ticēt. 

4 1 atbildēt

Krājbankas lieta jau sākumā arī bija tikai baumas. :)

4 1 atbildēt

Jūs kā gribat bet es savu naudu izņēmu, negribu to tā kā Pauls pazaudēt

7 5 atbildēt

P.S. Tagad var veidot jaunu kustību bankings or bankrotings!

2 0 atbildēt

ble tagad visi iznjems naudu un tad bus psc ! tas ir paljubomu baumas ! te jau latvija tas ir normali ! blje ja deelj juusu naudas iznjemshanas man aizkaveesies naudas pluusma tad es jus visus uzpridzinashu ! :)))))))))))))))))))))))))) 

2 0 atbildēt

Muļķu zeme.

2 0 atbildēt

Trololol :D

2 0 atbildēt

Nu nez nez vai baumo.... paziņa kas strādā swedbank zvanot neteica ka tās ir tik baumas 

2 1 atbildēt

šitajās bildēs jau nav nekādas rindas garās, būtu redzējuši kādas rindas bija Dobelē :D pati stundu nostāvēju,vēl jo projām kājas nav sasilušas :D

Swedbankas automāti bija tukši, tāpēc visi bija pie SEB bankas... vēlāk laika Swed automāti tika uzpildīti jo braucot ārā no Dobeles rindas jau bija pie Swed ēkas.

2 1 atbildēt

VISS SHII TEEMA VAIRS NAV AKTUAAALA ! JA ESI MULKJIS TAD EJ STAVI PAARI IELAI UN SALSTI ! :)

0 0 atbildēt

ZB... viss ir ok... beidz taisiit bezjeedziigus rakstus.... -

0 0 atbildēt

Ha! Neapskauzhu rindaa staaveetaajus :D

0 0 atbildēt

Jā un visiem kontā ir tādas naudas kā R.Paulam, lai ņemtu ārā no SB konta! Ja tauta tādā garā turpinās, tad tiešām jaunajā gadā vairs nebūs nevienas bankas. Jūs arī skrienat ar galvu sienā, ja viena tante teica, ka tas ir stilīgi?!

0 0 atbildēt