local-stats-pixel fb-conv-api

WikiLeaks "leaked intel"3

16 2

Atvainojos jau ieprieksh, bet shis raksts nebus par atrakajam mashinam, slavenibam, vai smukiem pupiem un dibeniem u.c. lietam kas popularas, bet gan par to ko visi tie tur augshaa laprat sleptu no mums parastajiem lautiniem. Ja esi viens no tiem kam patik tiksminaties par smukam bilditem, tad talak neiesaku lasit :)

Nedaudz paskaidroshu kas tas ir un kapec, tiem kuri jau ir pazistami ar sho saitu, nekas jauns nebus, bet tomer.... tiem kas ir jaunaki gadagajuma jaunieshi varbut shis bus kas jauns :)

WikiLeaks jau kops 2007 gada izplata un apgaismo mazu dalu no tas informacijas ko labprat valdibas sleptu no musu acim, caur anoninmiem avotiem ir savakts tik daudz informacijas ka ASV kongress pat sakushi uztraukties, ko nu darit .... tapec ari nesen tika arestets cilveks kursh atvera WikiLeaks.com domenu, ka lai to saka...

kerushies pie ragiem pasham domena ipashniekam, bet tas ir maz ko palidzejis... interesantakais ir tas ka WikiLeaks rokaas bija nonakushi simtiem materialu kuru eksistenci kongress vispar noliedz, bet neatkarigi experti ir apstiprinajushi autentiskumu bet izlieto udeni valdibas vairs nav spejigas sasmelt jo jau sobrid ir vairak neka 2000 tukstoshu interneta lapu kuras ir t.s. spogulu lapas kuras ir 100% kopijas no orginalas wikileaks.com lapas.

Mirror List

Wikileaks is currently mirrored on 2194 sites (updated 2010-12-16 17:45 GMT)

http://www.wikileaks.ch/mirrors.html

esiet iecietigi, un nesaksim uzreiz kritizet ;)

ps: atvainojos par garumzimem (nav latvieshu klaviaturas)

16 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ja nu kādam savajagās, arī divi Latvijas "spoguļi" http://wikileaks.goodsoft.lv/ http://wikileaks.vakarazinas.lv/

0 0 atbildēt

BĻA MAN IR ZB TAS WIKILEAKS

0 3 atbildēt