local-stats-pixel fb-conv-api

WHO - drausmīgie maitasgabali!!!4

32 1

WHO - World Health Organisation, jeb mūsu mēlē Pasaules Veselības Organizācija, ir atguvusies no trieciena tās reputācijai, kad fiksie darboņi no PVO centās uzspiest visai pasaulei nepareizās vakcīnas pret fiktīvu gripas pandēmiju. Atceraties - putnu gripa, cūku gripa, atipiskais vells-viņu-sazin-kas... Tas viss jau ir pamazām aizmirsts, tāpēc šitie birokrāti ir spēruši jaunu PR soli: pasludinājuši pas psihisku saslimšanu ... mīlestību. Ar numuru F63.9 mīlestība tagad ir ierakstīta PVO psihisko saslimšanu reģistrā kā paradumu un tieksmju novirze. Turpat blakus stāv alkoholisms, narkomānija, toksikomānija, (hvz kā lai nosauc, bet - sveiki, geimeri!)mānija, kleptomānija. Protams, tā vienkārši PVO neviens mīlestību aiztikt neļautu, tāpēc tā psihisko saslimšanu reģistrā ir ierakstīta caur puķēm: "Neprecizēta pieradumu un tieksmju novirze" ar simptomiem:

* uzmācīgas domas par partneri;

* krasas garastāvokļa izmaiņas;

* paaugstināts pašnovērtējums;

* sevis žēlošana (sveikiņi, emo!);

* bezmiegs, miega traucējumi;

* neloģiska, impulsīva rīcība;

* arteriālā spiediena svārstības;

* galvassāpes;

* alerģiskas reakcijas;

* uzmācīgas idejas sindroms.

Lai to visu kaut kādā veidā pamatotu, PVO žurnālistiem izbaro "autoritatīvu zinātnieku" slēdzienus. Vieni, par piemēru, uzskata, ka mīlestība ir salīdzināma ar obsesīvi-kompulsīviem traucējumiem (obsesīvi kompulsīvus traucējumus raksturo uzmācīgas domas, kas izpaužas pacienta vēlmēm pretējā darbībā). Citi - piemēram, Heorhīna Montemajore Floresa no Meksikas nacionālās autonomās universitātes medicīnas fakultātes pētnieku grupas (lai kaķu lāsti pār viņas galvu!) - vispēr uzskata, ka šī saslimšana fizioloģisku iemeslu dēļ nevar ilgt vairāk par 4 gadiem.

Es jau sen zināju, ka psihiatrija nav ne medicīna, ne zinātne...

Latvija ir PVO locekle kopš 1991. gada. Pasaules Veselības organizācijas (PVO) darbības mērķis ir sniegt Latvijai palīdzību pārejas periodā, veicinot tādas sabiedrības veselības politikas izstrādāšanu un īstenošanu, kas vērsta uz iedzīvotāju veselības uzlabošanu. Latvijas un PVO sadarbība ir balstīta uz Eiropas reģiona prioritātēm sabiedrības veselības jomā, kas tiek izvirzītas dalībvalstu veselības ministru forumos. Pašreiz galvenās sadarbības prioritātes ir:

sabiedrības veselības politikas attīstība; veselības aprūpes reformas; infekcijas slimību kontrole; hroniskās slimības, profilakse un veselības veicināšana; vides veselība; mātes un bērna veselības aprūpe.

Nezinu, man tas viss liekas kārtējais bla bla blā - un smukas naudiņas, kas tur apgrozās. Piemēram, par to pašu cūku gripu: PVO sāka celt trauksmi, tad ASV gaļas pārstrādes uzņēmumi "nedaudz iebilda" pret gripas nosaukumu - un PVO paklausībi nomainīja gripas nosaukumu, lai tas netraucētu komercializēt cūkgaļiņu ASV iekšējā tirgū :D

PVO aktīvi cīnas pret AIDS. No tā mirstot dohrena cilvēku, un zāles pret AIDS ir mežonīgi dārgas. Labi, bet kā pa to laiku ir lietas ar Koha nūjiņu? Katru gadu no AIDS mirst vidēji 1,1 miljons cilvēku. Toties no tuberkulozes mirst 3,3 miljoni cilvēku ikgadēji! Tuberkuloze ir izārstējama, arī vakcīnas ir lētas - tomēr prioritāte tik un tā paliks AIDS. Galu galā, ja tuberkulozi visā pasaulē ir iespējams likvidēt, tad šāds iznākums būs nāvīgs cirtiens farmakoloģijas kompāniju kabatās.

Droši vien katram no Jums ir zināmas dažas aizdomīgas WWW lapas. Tad nu man te iešāvās galvā draiskulība - varbūt paņemt un piereģistrēt pvodk@adm.aml.lv e-mailu dažās no tām? Lai tak šie liek mīlestībai mieru un paskatās pornosaitus!

32 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Varbūt vēl izdomās zāles pret mīlestību? emotion Slimie pid**i...

3 0 atbildēt

Cool story

0 0 atbildēt

Katrs naudu pelna kaa maak ;DDD

0 0 atbildēt

un to visu atbalsta Vienotība-droši balsojiet par viņiememotion

0 0 atbildēt