local-stats-pixel fb-conv-api

Vodkas pudele ar vēstījumu5

32 0

Gana inovatīvu risinājumu piedāvā Nīderlandes alkoholisko dzērienu ražotājs Medea Spirits pildot vodku ar LED displeju aprīkotās pudelēs. Tas var attēlot līdz 255 simboliem un teksts tiek sastādīts ar četru podziņu palīdzību, kas atrodas pudeles sānos.

Vienīgi nav īsti skaidrs, kādēļ tas vajadzīgs. Varbūt lai ko pateiktu pudeles brālim, kad mēle vairs īsti neraisās? Bet varbūt lai sūtītu ziņu daiļavai pie blakus galdiņa? Un ko darīt ar tukšo pudeli?

Lai vai kā, bet dubulto zelta medaļu Sanfrancisko spirtoto dzērienu iepakojuma konkursā šis risinājums ir ieguvis (pārliecinieties iekš www.medeaspirits.com), tātad atzīts par pietiekoši labu esam.

Kā tas viss darbojas, skaties zemāk.



32 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Pēctam pudeli sasit un krāj to displejus ..2 displeji jauna pudele

2 0 atbildēt

Ar šito var drink spēles spēlēt- katram jāievada teksts, ja pareizi ievadīts- jāiedzer šots. Ja visi ievada pareizi- nākamais teksts. Tā turpinās līdz brīdim, kāmēr kāds ievada nepareizu tekstu vai apvemjas. Tad viņš zaudē. Pārējie spēlē tālāk, līdz paliek 2 dalībnieki, kuri sacenšas par to, kurš vēl ir spējīgs ievadīt pareizu tekstu. Kurš ievada nepareizu- zaudē, kurš pareizu- ir uzvarējis. Balvas var būt dažādas.

1 0 atbildēt

Ko tik neizdomā...

0 0 atbildēt

man tadus 10 un party  !  Kur tadu var nopirkt LV ?  neesu ieverojis veikalu plauktos tadu !

0 0 atbildēt

Ideāla dāvana :D

0 0 atbildēt