local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis gatavojas precēties ar gleznu3

22 0

Polijas iedzīvotājs Tomašs Urinovičs (attēlā) nolēmis apprecēties ar viņam piederošu gleznu, kurā attēlota viņa sapņu sieviete. Līgavainis paziņojis, ka reālajā dzīvē šādu sievieti nav sastapis, tāpēc laulību slēgs ar uzgleznoto sievieti.

Kā vēsta Polijas mediji, gleznu ar meiteni, kura nes veļas grozu, Urinovičs pirmo reizi ieraudzījis 2001. gadā kādā mākslas galerijā un drīz vien šo gleznu nopircis.

Pēdējo desmit gadu laikā 37 gadus vecais vīrietis izmisīgi centies sameklēt vai nu gleznā attēloto modeli vai vismaz pašu mākslinieku - Antoniju Mariju Kviku, kurš šo gleznu radījis 1955. gadā. Mīlnieks stāstījis, ka labprāt ar savu iekāres objektu iedzertu kafiju un parunātos, kā viņai izveidojusies dzīve, tomēr pēc neveiksmīgajiem meklējumiem viņš nolēmis ar gleznu apprecēties.

"Pat nezinu, vai Polijā to ir iespējams izdarīt, bet, ja nevar, tad es aizbraukšu uz kādu citu valsti un noteikti ar viņu apprecēšos," ir pārliecināts Urinovičs. Poļu mediji gan nevēsta, vai vīrietis pirms tam ir bijis precējies arī ar īstu sievieti.


22 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

ko lai saka slims :D

1 1 atbildēt

LOHS !!!!

0 0 atbildēt

īblis

0 1 atbildēt