local-stats-pixel fb-conv-api

Vīriešu likumi!5

56 6

1) Tev nebūs iznomāt filmu "Šokolāde".
2) Nekādos apstākļos divi vīrieši nedrīkst stāvēt zem viena lietussarga.
3) Katru vīrieti, kurš uz vecpuišu ballīti atnes fotoaparātu, likumīgi atļauts nogalināt un apēst.
4) Ja drauga sieva, draudzene, māte, tēvs, priesteris, psihologs vai grāmatvedis tev jautā par viņu, tu nedrīksti izpaust nekādu lietderīgu informāciju par viņa atrašanās vietu. Tu esi pilnvarots noliegt drauga eksistenci pilnībā.
5) Ja draugs nav nogalinājis kādu no tavas ģimenes, tavs pienākums ir samaksāt par viņu soda naudu un izpestīt no ieslodzījuma 12 stundu laikā.
6) Tev ir atļauts katru anekdoti pārspīlēt līdz 50%. Ja pārspīlējums pārsniedz šo slieksni, jebkurš, kas atrodas tuvumā ir tiesīgs kliegt uz tevi: "BULLSHIT!". IZŅĒMUMS: Kad centies iepazīties ar sievieti, pārspīlējums pieļaujams līdz 400%.
7) Ja Tu kādu džeku pazīsti ilgāk par 24 stundām, viņa māsa priekš tevis ir TABU. Uz visiem laikiem!
8.) Ja tavs draugs kavējas, pieļaujamais gaidīšanas laiks ir 5 minūtes. Ja kavējas sieviete, katrs punkts klasiskajā 1-10 skalā vienlīdzīgs 10 minūtēm.
9) Burkšķēt par alus šķirni drauga ledusskapī ir aizliegts. Tu drīksti čīkstēt tikai par alus temperatūru.
10) Nevienam vīrietim nav pienākums dāvināt draugam dzimšanas dienā dāvanu. Pat dzimšanas dienas datuma atcerēšanās nav obligāta.
11)Piekrist novērst uzmanību nesmukajai meitenei, kamēr tavs draugs mēģina piekantēt smukaja ir tas svēts pienākums. Ja tu labā darba vārdā iepinies neplānotā seksā, tavam draugam ir aizliegts to jebkad pieminēt. Pat ne vecpuišu ballītē!
12) Pirms satikties ar kāda drauga bijušo, tev pēc likuma ir jāprasa draugam atļauja un viņam pēc likuma ir tāda jādod.
13) Sievietes, kuras apgalvo, ka viņām „patīk sports”, uzskatāmas par spiegiem, līdz brīdim, kad viņas izrāda padziļinātas zināšanas par sporta veidu un pa tīro izliek 6-paku aliņa.
14) Ja draugam ir vaļā reiferis – tā ir viņa problēma, Tu neko neesi redzējis!
15) Universālais atalgojums draugiem, kas Tev palīdz ievākties jaunajā dzīvoklī ir alus!
16) Tavai meitenei ir jāsadraudzējas ar tavu draugu draudzenēm 30 minūšu laikā kopš iepazīšanās. Tev nav nekāda pienākuma draudzēties ar savas meitenes paziņām.
17) Kad ierodies draugu kompānijā sporta spēles pārraides vidū, Tu drīksti jautāt kāds ir rezultāts. Tev aizliegts jautāt, kurš ar ko spēlē!
18) Ja tava draudzene/sieva izdomā iepazīstināt savu činkstošo draudzeni ar tavu draugu, Tu drīksti dot zaļo gaismu tikai tad, ja esi pārliecināts, ka paspēsi brīdināt draugu laicīgi, lai gatavo attaisnojumus par stāšanos klosterī.
19) Augļu kokteili atļauts dzert tikai, ja Tu sauļojies tropu pludmalē.. un to pienes plika supermodele.. un tas ir par brīvu.
20) Ja vien neesi cietumā, nekad nekaujies pliks.
21) Ja Tu nāc superkarstas un iekārojamas sievietes pavadībā, Tev vienmēr jābūt pietiekami skaidram, lai kautos.
22) Ja tavs draugs iekļuvis kautiņā pret vairākiem, jeb ir pārāk piedzēries, lai kautos, Tavs pienākums ir iejaukties kautiņā. IZŅĒMUMS: Ja pēdējo 24 stundu laikā viņa uzvedība rada tikai vienu domu „Viņam derētu salikt pa muti”, Tu drīksi iekārtoties ērtāk un izbaudīt šovu.
23) Draugs neļaus draugam nekad valkāt „Speedo” apenes. NEKAD! Pieņemamas alternatīvas – bokseršorti.
24) Frāzes, ko NEKAD nedrīkst teikt, kad ar draugu trennējies svaru zālē – „Yeah, beibe! Vēl! Vēl!”, „Stiprāk! Stiprāk!” vai „Forša pakaļa, Tu gadījumā neesi Strēlnieks pēc horskopa?”.
25) Nekad nekautrējies paņemt pēdējo aliņu, vai picas gabalu, bet nekad nepaņem abus. Tas ir vienkārši ļauni.
26) Ja izsaki citam vīrietim komplimentu par viņa 6-paku, labāk būs, ja Tu ar to domāsi viņa alu.
27) Nekad nepiedalies sava drauga nonievāšanā kopā ar draudzeni/sievu, ja vien tava seksa dzīve nav atkarīga no tavas atbildes.
28) Nekad nerunā ar citu vīrieti sabiedriskajā tualetē. Mājiens ar galvu ir pieļaujamā komunikācijas norma.
29) Ja draugs dzied līdzi dziesmai, braucot mašīnā, Tev aizliegts pievienoties!
30) Pirms ļaut piedzērušamies draugam krāpt draudzeni, tavs pienākums ir veikt vienu pārbaudi. Ja viņš ir spējīgs piecelties kājās, paskatīties Tev acīs un pateikt „Atpisies!”, Tu esi oficiāli atbrīvots no atbildības.
31) Pēc vētrainas nakts ar beibi, kura ir „tikai draugs”, nērtuma sajūta nav nekāds iemesls nenokniebties vēlreiz, pirms sarunas par to cik „tas bija dīvaini un negaidīti”.

56 6 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

vai cik tu gudrs, māki izmantot copy & paste emotion

5 0 atbildēt

Daziem nepiekritu bet tp ++ 

2 0 atbildēt

bildītes varēji ielikt, būtu vairāk +

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt