local-stats-pixel fb-conv-api

Viņa mani krāpj11

35 4

Tad nu stāsts sekojošs !

Kad precējāmies, likās, ka apprecu eņģeli — mīļa, saprotoša, godīga, bet izrādās, ka tā bija tikai maska. Pēc kāzām sākās strīdi par visādiem sīkumiem. Mājās viņa tikpat kā neko nedarīja, kļuva slinka, tāpēc nācās skandalēties, lai arī viņa iesaistās mājas darbos, nevis tikai visu uzgrūž uz maniem pleciem. Nezinu — šī vai cita iemesla dēļ, bet tad tas notika — viņa mani pirmo reizi piekrāpa ar savu fitnesa treneri. Pats viņus pieķēru, biju šokā," Regnārs stāsta portālam

Bet teica, ka nekad nespētu krāpt...
"Pirms tam viņa man nemitīgi borēja, ka nekad nespētu laist pa kreisi, ka ir uzticīga, vārdu sakot — tīrais eņģelis. Bet izrādījās, ka viņas romāns ar to uzkačāto fitnesa treneri jau bija ildzis labu laiku. Protams, atkal skandāls no manas puses, teicu, lai izvēlas starp mani un viņu. Viņa izvēlējās mani, teica, ka nožēlo un tas vairs neatkārtosies, es piedevu.

Tā nu turpinājām dzīvot kopā, abi strādājām, aizbraucām kādā ceļojumā, nu tā normāla laulāto dzīve. Pieteicās bērns, abi bijām priecīgi. Šķita, ka viss nokārtojies. Pagāja laiks, piedzima bērns. Es strādāju, sieva sēdēja ar bērnu mājās.
Bet tad viņai apnika un atgriezās darbā. Un tad, kad viņa sāka strādāt, vakaros teica, ka esot nogurusi, atkal viss sākās, kaut kādi mistiski telefona zvani naktīs, strīdi un neapmierinātība. Tas man šķita nedaudz aizdomīgi, sāku domāt, vai tikai atkal nav viņai parādījies kāds mīļākais."

Un atkal jauns mīļākais!
"Drusku paspiegoju. Zinu, ka tā darīt nav labi, bet drošībai jābūt. Un kā tad — atkal MĪĻĀKAIS, darbabiedrs (varbūt tāpēc viņa tā rāvās uz darbu). Tā kā pie rokas pieķēris nebiju, (lasījis tikai kvēlas sms un meilus), nolēmu izlikt lamatas, teicu, ka man uz pāris dienām jāaizbrauc darba darīšanās. Bet patiesībā viņu izsekoju un — iekrita. Vienu vakaru pēc darba šie abi iesēdās mašīnā un piebrauca pie viesnīcas, viss skaidrs, es iekšā negāju. Aizbraucu uz mājām, un, kad viņa naktī iereibusi pārradās mājās, gandrīz valodu zaudēja: „Kā, ko tu te? Vai tad tev nebija darīšanas ārpus pilsētas?” Protams, atkal skandāls no manas puses. Labi, ka bērna nebija mājās, to bija pie savas mātes aizvedusi, viņam tādas lietas nav jādzird. Un sieva atzinās darītajā, solīja, ka tas vairs neatkārtosies."

Varbūt sievai daba tāda?
"Dzīvojam joprojām kopā. Bet es nesaprotu — priekš kam viņai jāskraida apkārt, varbūt daba tāda? Es taču viņai gultā ļauju sevi izmantot, grib kaislīgu seksiņu — ok. Bet vēl nav labi, vēl kaut kur jāskrien.

Tagad jau saka, ka vairs nevienu citu viņai nevajag, ka mīlot tikai un vienīgi mani, ka nespēj iedomāties savu dzīvi bez manis. Skaisti jau skan, bet ja nu atkal viņai uznāk trakums un atkal sāk meklēties apkārt?
Sievietes, krāpnieces, jautājums jums — vai jūs pēc sānsoļiem, kad vīrs jūs ir pieķēris, apzināties, ka varat viņu zaudēt, un solāties vairs mīļākos nemeklēt? Vai tie vārdi ir patiesi un vai jūs tiešām vairs citus nemeklējat?"

35 4 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://tetiem.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Ja tas notika vienreiz un tu piedevi tad tas notiks vel un vel jo sieviete sajut nesodamibu un vinja zin ka piedosi. ka nokrapa viss chau rsma ardienu skistie vardi.

2 0 atbildēt

Tas noziimee lad cilveeks nav patstaaviigs, vajag visaadus piedziivojumus un intrigas. Taa ir gan ar sievieteem, gan viirieshiem. Abi dzimumi pilniigi vienaadi! sieviete biezji iekriit cita viriesha rokaas, jo no viira vairs nesanjem tos komplimentus ko agraak, paarsteiguma ziedus, randinjus kuros var justies iipasha! Viirietis mineeshu- sieva vairs nau tik seksiga, staigaa noshljukushaas dreebees pa maaju, sexu vairs negrib utt. ir paariishi kas kraapj viens otru. un ir kur kraapj viens un otram nepavecies. iesaku taadaa gadiijumss mekleet jaunu, vai vismaz izjokot . lai domaa ka jums ar ir miiljaakais/kaa un sajuut taas saapes un vilshanos.  Cilveeks nokraapj jo meklee vecaas sajuutas, jauniibu. (nerunaaju par jaunieshiem, kuri vienkaarshi nav gatavi nopietnaam ilgaam attieciibaam)  shinii gadiijumss sieviete miil sho viirieti, bet vinjai laikam pietruukst taas romantikas...

2 0 atbildēt

katra sieviete ir individuāla...

kaa saka, cik sieviešu tik viedokļu...

sarežīti spriest, jo neesmu precejusies un nav tādas pieredzes, kas mani mudinātu laist pa kreisi..

1 0 atbildēt

kāpēc ir jāpārpublicē raksti no citiem portāliem un vēl bez bildēm?

1 0 atbildēt

neesmu precējusies, bet savu puisi esmu krāpusi, tiesa, es nerunāju par seksu, bet par skūpstīšanos. (alkohols tad nav attaisnojums, ja ? :D ) tā kā tā bija mana pirmā un vienīgā reize, tikai pēc tam es sapratu, ka reāli tas ir zemiski un rīcība zem katras kritikas. pēc tam man pat bija pretīgi pašai no sevis.

bet tagad, kad tas ir pagājis, esmu iemācījusies sadzīvot ar sevi kā krāpēju :D un zinu, ka vairs to nedarīšu. ja attiecībās kaut kas noies greizi, tad tādēļ, ka ir greizi, nevis tādēļ, ka pa kreisi.

un es dotu tikai otro iespēju. nekādu trešo vai ento.

1 0 atbildēt

un pats pēc kāzām nemainījies??? vaina parasti ir abos...

1 0 atbildēt

galīgi sūdīgi

0 0 atbildēt

Esi ļoti izturīgs cilvēks, pēc pirmās krāpšanas jau nevarētu būt kopa ar šo cilveku. Viņa krāps tevi visu laiku, ka viņi saka, grib kaut ko jauno, apnik viņiem visu laika tas pats

0 0 atbildēt

 

Jaa,zinu shitos gatavos "engelus", ir iets cauri lidzigam scenarijam ar visu to apsolishanos, bet beigas tapat huinjas sataisa. Tiesham jautajums, kur tad ir robeza,ja taada ir?

Un jaa,es i parabuditu vai sicis nav no kada cita un tad celi di*saa.

0 0 atbildēt

Ja ar sito var sadzivot ta pasam ar nav visi majas emotion  

0 0 atbildēt

sievietes ir induviduālas. ir sievietes, kurām būs vienalga un viņas turpinās skraidīt apkārt un meklēt sev mīļākos, jo pašas vīrs vai draugs vairāk neapmierina, liekas, ka dzīve ir iestājusies rutīnā. un viņām patīk adrenalīns, kad var izjust tās sajūtas tikt pieķertai utt. 

bet ir arī sievietes kuras nedomā par tādu lietu, kā mīļākais vai veids kā varētu sāpināt sev tuvāko. 

0 0 atbildēt