local-stats-pixel fb-conv-api

Veselības dzērieni.6

42 0

Lai mēs vienmēr būtu vesli, spēka un enerģijas pilni, ir nepieciešams savā uzturā lietot veselīgus dzērienus - zāļu tējas, kefīru, morsus un svaigi spiestas sulas. Pēc ārstu viedokļiem, tieši šie dzērieni ir avots stiprai veselībai, skaistumam un ilgai jaunībai.

Kā jau visiem sen zināms, cilvēks, tāpat kā citas dzīvas būtnes, sastāv no apmēram 70% šķidruma. Dietologi apgalvo, ka atslēga uz cilvēka veselību slēpjas tieši sāls un ūdens pareīzā apmaiņā.

Ārstu vairākumam viedokļi sakrita, runājot par piemērotākajiem dzērieniem attiecībā uz cilvēka veselību. Veselīgi dzērieni ir antioksidantu (vielas, kuras novērš brīvo radikāļu postošo darbību uz šūnām un kavē novecošanas procesu) pilni. Jebkurš speciālists, šajā jomā, ar pārliecību apgalvos, ka svaigi spiestu augļu vai ogu sulas ir pildītas ar antioksidantiem. Būtībā, visi šie dzērieni ir skābi, saldskābi un šķērmi. Piemēram, vīnogu, melleņu, pīlādžu dzērveņu, granātābolu un jāņogu sulas. Dārzeņu sulas arī neatpaliek savā bagātībā ar vitamīniem un bioloģiski aktīvām vielām - pektīnu, šķiedrvielām, ēteriskajām eļļām, organiskajām skābēm.

Ievērības cienīgas ir ārī tējas, zāļu uzlējumi un, protams, kefīrs.

Lai visas derīgās vielas pēc iespējas labāk uzsūktos cilvēka organismā un nesāktos rūgšanas process, piemērotākais laiks šo dzērienu baudīšanai ir stunda pirms vai vismaz 30 minūtes pēc maltītes.

42 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

bez svaigi spiestas apelsīnu sulas mana dzīve nav iedomājama jau vairākus gadus un karkade tāpat ļooooti patīk.  lielisks raksts +

1 0 atbildēt

mmmm.... karkāde!  :)

labs raksts! :) +

0 0 atbildēt

zel ka kefira vieta bilde ir piens :D

0 0 atbildēt

super ++

0 0 atbildēt

karkadē tēja... mana mīļākā :))

negaršo kefīrs un burkānu sula :D

0 0 atbildēt