local-stats-pixel fb-conv-api

Veča Rokasgrāmata #126

447 0

Šī ir pirmā no vairākām daļām, kas sekos, par to, kā sevi uzlabot, lai kļūtu par īstu veci. Šajā rakstā pastāstīšu par to, kā rūpēties par savu ādu. Ja esi ticis jau šitik tālu, tad tas jau ir labs rādītājs, tātad tev interesē, kā sevi uzlabot ne tikai daiļā dzimuma acīs, bet arī priekš sevis.

Ir tikai pāris niecīgi ieteikumi, kurus tev nāksies ievērot, ja vēlies, lai kāda izskatīga čiepiņa pārlaižot tev pāri acis , varētu pateikt, ka tu par savu ādu rūpējies. Iesēdies ērtāk & enjoy the ride.

Ilgus gadus ziepju klucis un vienkāršs skūšanās losjons bija maksimums, cik tālu vīrietis ies savas ādas kopšanas jautājumā, bet laikiem ejot uz priekšu, šis lauciņš arī nav stāvējis uz vietas un ir attīstījies.

447 0 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

svīsti b*e :DDD

30 0 atbildēt

lasāmākais raksts pa visu nedēļu. emotion

19 0 atbildēt

Īsti veči bārdu skuj ar cirvi!

18 0 atbildēt

7.

NEAIZTIEC SAVU SEJU!

tieši šajā momentā es turēju šādi roku un izlasot to ātri norāvu nost :D

9 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Ir ok!!

5 0 atbildēt

HVZ, kas to visu ir sacerējis. Par mitrināšanu nemāku taikt, bet pumpas izspiedis esmu nenormāli daudz. Tomēr nez kāpēc vēl esmu dzīvs bez visām pareizajām metodēm, kaut  spiežu, līdz sāk tecēt asinis. Pēc maniem privātajiem ticējumiem tās iztīra brūcīti un problēmas kaut kā neatceros. Skūties pa sauso var, ja nav laika ceremonijām ar putām utml., lai tiktu klāt mata saknītei (kā to vēlas raksta autors:), nāktos novilkt zodam ādu 2mm dziļumā - apmēram tur tā maita saknīte mājo. Ja neticat, izraujiet vienu matiņu ar pinceti un apskatiet paši. Par rūpēm no iekšpuses lielas sajēgas nav nevienam, tā ka nafig man tādi gudri padomi. Galvenais naktī katru stundu mainīt palagus, jo "Katru stundu, ko noguli atstāj uz palaga 1.5 miljonus mirušās ādas šūnas" :D

Karoče, dariet, ko gribat - tik un tā nomirsiet veci un sakrunkojušies. Kā teica viena blondīne - socioloģijas profesore: "Mana lielākā mūža kļūda bija, ka es izraudzījos tādu enerģisku jaunekli ar zilām acīm un lokainiem matiem. Tagad tas viss ir TĀ savilcies un sakrunkojies..."

 

4 1 atbildēt

O, jopt. Beidzot arī kaut kas priekš manis. Sāk jau abesīties, visi bilžu un fapošas raksti. Huh. :D

3 0 atbildēt

Labs raksts, tie kas saka ka gejiem - gan jau paši ir pumpaini tīņi, kuri svaru zāli uzskata par kko briesmīgu! 

Vēl var sejas ādu pēc treniņa noslaucīt ar ūdeņradi, tā man ieteica kosmetoloģe.

2 0 atbildēt

tikai nepārspīlējiet ar visu šo padarīšanu,jo galu galā var sanākt ka sāksiet lietot kosmētiku u.t.t....un vispār kāpēc šis raksts saucas ''veča ''rokasgrāmata?uz meitenēm neattiecas tādas lietas kā rūpēšanās no iekšpuses,gulēšana uz tīras gultasveļas,sauļošanās krēms,un pārējos punktus es jau aizmirsu :)

0 0 atbildēt

Labs un lasāms raksts, īpaši daudz ko jaunu gan neuzzināju, bet tie paši sīkumi ko uzzināju nešaubos, ka noderēs man. emotion

0 0 atbildēt

so true par to fetišu & liels + :)

0 0 atbildēt

visu jau zinu, 

0 0 atbildēt

Un man visu laiku likās, ka regulāri mainot tīru gūltas veļu, ejot uz sporta zāli, +/- piekopjot veselīgu uzturu par homo nevar palikt...

0 0 atbildēt

ieveroju pilniigi visu no taa,iznemot ar to alkohola uznemshanu reizem ir kaa ir,bet kaa sejas adas izskatas neveseliga taa izskatas,ko vari ieteikt ? iznemot nosausanos

0 0 atbildēt

Ja jau smērējies ar pieniņu, tad vari pie reizes izraustīt arī visus bārdas rugājus, lai nav jāskujas vispār:P Viss it kā zināms, bet noteikti kādam noderēs. Seju nevajag berzēt ar netīrām rokām, bet nav ko baidīties atbalstīties pret plaukstu, jo netīrumi paši neieleks un neieberzīs sevi ādā.

0 0 atbildēt

godigi sakot man tas ir pac pa sevi saprotams, bet sa vai ta + :)

0 0 atbildēt

Noderīga informācija.emotion

Gaidu nākošo rakstu.

0 0 atbildēt

so gay! real man dont give a fuck!

1 5 atbildēt

njaa kaatad protams vispaar ir jamazgaajas un jadoma ar galvu

kaadu vecu rokasgraamata? spokos jau geji tik ir un tie jau nav viiriesi!

0 4 atbildēt

ieteikumi pedinjiem

cool,audzinam jauno pedinju paaudzi,kuri apsprags jo neprot neko darit ka tikai stumdit sudus

1 6 atbildēt