local-stats-pixel fb-conv-api

Vangas pareģojumi ir viltojums10

98 8

Vai zinat, kur radās Vangas pareģojumu saraksts, kurā ir pasaules gals, Lībijas karš un kontakti ar Dievu? Tas pirmo reizi uzpeldēja Krievijas dzelteni dzeltenās preses resursā Pravda. Veikls kāda krievu žurnālista inscinējums, par kuru viņš joprojām gandarīti smīkņā, kamēr pat tādā tālā mazā Latvijā cilvēki bijībā lasa Vangas “pareģojumus” un slapina biksēs.

Tieši tā! Cilvēki, beidziet lasīt ziņu portālus un šausmināties, žurnaļugām tikai to vien vajag kā reitingu (interneta portālu gadījumā trafiku), neviens no žurnālistiem nepakustina pirkstu lai pameklētu tajā pašā internetā cik patiesa ir Vangas teorija.

Tā ir ļoti nepatiesa. Pati tante dzīvoja pasen un jau nomira pirms cik tur gadiem. Viņa bija akla, rakstīt nemācēja. Un pati dažās intervijās teikusi ka nekādu sarakstu nav sastādījusi.

98 8 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

afigenna pamatots teksts emotionvismaz kaadus konkreetus gadus kad tas zhurnaalists tos sarakstus publiceeja un zhurnaalista vaardu jau vareeja piemineet

16 0 atbildēt

Godīgi sakot - mani biedē tās fotogrāfijas.. emotion

10 1 atbildēt

tas pirksts- "you shall  die!!!"

4 0 atbildēt

Loģiski!

3 0 atbildēt

vaitad vina nenomira pirms kada gada?

4 3 atbildēt

2. bilde. 2011. gandriz patiesiba rakstita. Fukusima jau ir gandriz, ka Cernobila un to Muhamedu ar novaca un vina sekotaji jau sak uzbrukt arvien vairak.  Kapec gan neticet tiem paregojumiem? emotion

2 1 atbildēt

Vēl viens pierādījums, ka nevar nekam ticēt..

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

njā, pavisam nesen:

Vanga (Bulgarian: Ванга) (31 January 1911 – 11 August 1996)

0 0 atbildēt

8. bilde.. viņai foršas saulenes.. :D

0 0 atbildēt