local-stats-pixel fb-conv-api

Vakcīna kas palīdzēs atmest smēķēšanu!7

20 0

Zinātnieki strādā pie vakcīnas, kas cilvēkiem palīdzētu atmest smēķēšanu. Vakcīna darbojas mēnesi tapēc smēķētāji tiks vakcinēti katru mēnesi pusgada garumā, lai tiktu vaļā no sliktā paraduma.

NicVAX vakcīna stimulē imūnsistēmu izstrādājot antivielas pret mazajām nikotīna molekulām, kas atrodas tabakā. Antivielas uzbrūk nikotīnam padarot tā molekulas pārāk masīvas lai iekļūtu smadzenēs caur asins trahejām.
Klīniskie pētījumi deviņās iestādēs izmantojot vakcīnu un nekaitīgu vielu pierādīja, ka vakcīna palīdzējusi pusi no smēķētājiem atmest smēķēšanu.
Veicot otrā posma izpēti, dalībnieki tika vakcinēti sešas reizes un 80 % no tiem atmeta.

Vakcīna var palīdzēt miljoniem atmest šo kaitīgo ieradumu. Ir izdomāti daudzi pretlīdzekļi smēķēšanai, kuri nav tik iedarbīgi, lai tik viegli varētu atmest smēķēšanu. Cerams, ka šis brīnumlīdzeklis būs tik iedarbīgs un palīdzēs katram gribētājam.

NicVAX vakcīna pasaules tirgū sola parādīties nākamajā gadā.

20 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

mulkibas!!!! ka var izveidot vakcinu pret to kaa nav!! atkariba neeksistee!! tas ka citi to nevar atmest ir tikai tas ka vini jau to uztver ka saprotamu savu butibu!! tapat ka paest padzert paskriet...

3 0 atbildēt

atbildot uz Jonsjanka komentāru " mulkibas!!!! ka var izveidot vakcinu pret to ... " tieši tā ir vnk pieradums pie ta procesa un gribēšana pēc tā, ne atkarība! pats pīpēju un jau mēnesi nevelku vairs, jo nācu pie secinājuma, ka vnk pietiek un pateicu sev nē. Godīg pilnīg nemaz negribās arī un ir daudz labāk! :)

3 0 atbildēt

Gan jau tabakas industrijas šito nepārdzīvos emotion

2 0 atbildēt

Tad jau redzēs !

1 0 atbildēt

Neliekas kaut ka.. taka pareejie liidzekļi..

0 0 atbildēt

nekādas zāles, košļenes vakcīnas nepalīdzēs, jo all are in our minds. Ja pat reāli nebūs nobriedis un pats ļoti ļoti ļoti nevēlēsies no tā atbrīvoties, tad arī netiks vaļā, plus tas vēl ir ļoti atkarīgs no apkārtējās vides, ja vecāki vai cilvēki ar kuriem ballējies vai dzīvo kopā un smēķē tas ir vēl 10x grūtāk. Man personīgi vēl it nemaz negribas atmest smēķēšanu, tāpēc mani tas vēl nesatrauc, man tas patīk un netraucē un cenšos cik vien var arī citus ar to netraucēt. :)

0 0 atbildēt

atbildot uz Jonsjanka komentāru " mulkibas!!!! ka var izveidot vakcinu pret to ... " kā nav? visi jau pīpē tikai tāpēc, ka ir ATKARĪGI!  

0 0 atbildēt