local-stats-pixel fb-conv-api

Uzmanību!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!13

67 3

 

Nu tad tā , vakar nevarēju aizmigt ,jo ar mani ir tā, kad ir pilnmēnes nenāk miegs un viss.Bija doma šo ten likt sadala pieprasu bet, sitais vis būtu taka pa garu un tas būtu vienkārši idiotiski.

Ižtukoju tā, ka varētu spoki.lv būtu zoles un pokera turnīri, kas būtu tepat spoki.lv portāla nevis  kaut kādās citās adresēs ar kautkādādām sazin mistiska reģistracijam utt. Kas jau man kā jaunam cilvēkam, nemaz nerunājot par vecākiem gada gājuma cilvēkiem drošvien liekas ārprāts. Bet vienkārši būtu tāda sadala ,nu paļubom spelēs vai kautkā tā, un šeit pat varētu spelēt .Un spēļu  mači  varētu notikt kaut vai vienu, vai vairākas reizes nedēļā .Līdz ar to mēneša beigās sasumētu punktus un noslegtos tas viss, un varētu pasludināt mēneša labākos spēlētājus vai spēlētāju  gan pokerā, gan zolē un viņus vai viņas varētu apbalvot nevis tikai ar cepumiem kā jau pierasts, bet varētu kautvai uzdāvināt kādu spēju, kā piemēram ,spiegs gaišreģis utt. Kad sāktos jauns mēnes atkal mači sāktos no jauna. A un pie reizes varētu tādu sadaļu jaunu uztaisīt ar nosaukumu mēneša labākie zoles un pokera spēlētāji un būtu jauna medaļa spēlmanis .Nu ja sitas viss tāds murgs jums visiem liekas nu tad neko, bet nebūtu slikti ja kautkas šitads  būtu. Cerams, šis texts ierosinās adminus uz ko šādu.P.s visam jav nav jātīstās lielā ātrumā ,bet kaukvai pamazām.

67 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

emotion

4 0 atbildēt

atbildot uz Maredo komentāru " interesanti, nezinaju ka 9:15 no rita ir piln... " Izlasi vēlreiz no sākuma, tur minēts vārds 'vakar'.  

4 0 atbildēt

noteikti vajag turnīrus. ;D

2 0 atbildēt

un piem pokerā uztaisīt spēli uz punktiem, cepumiem, kam nav cepumu var uz reitingu spēlēt :) pokeru es šeit uzkapātu, zoli nemāku :D

2 0 atbildēt
hzT avatarshzT

tas bij vakar ja nemalos vai esmu kauko samurgojis :) atbildot uz Maredo komentāru " interesanti, nezinaju ka 9:15 no rita ir piln... "  

1 0 atbildēt
hzT avatarshzT

ja bet taja zolē ari ir nepieciešama registrācija , un tur praktiski nav nekada sakariba ar spoki.lv lietotaja profilu lidz ar to medalas un cepumi izpaliek. atbildot uz chesterfields komentāru " :D:D:D  bet zole tak ir šeit, tikai... "  

1 0 atbildēt

atbildot uz slesis komentāru " un piem pokerā uztaisīt spēli uz punktiem, ce... "  

es atbalstu, es gan pokeru un zoli paspēlētu

1 0 atbildēt

atbildot uz Maredo komentāru " interesanti, nezinaju ka 9:15 no rita ir piln... " :D:D:D  bet zole tak ir šeit, tikai pokera nav   

0 0 atbildēt

kaa man taa ERROR bilde netiik.... :D  

visu laiku domaaju, ka noblokeeta biju 

par ierosinaajumu - man jau patiik -

0 0 atbildēt

bija jau tads kautkas liidziigs ieteikts ! problema jau ir to speeli sseit uztaisiit un uztureet,ja nemaldos toreiz jacky teica ja apnnemies to izdariit tad uz priekssu !

0 0 atbildēt

jap, man ar nepatiik, ka veel jaregistreejas kkur citur lai speeleetu. ja buutu spokos, ar spoku acc, tad speeleetu gan zoli, gan pokeru emotion

0 0 atbildēt

pilnīgi piekrītu

0 0 atbildēt

laba ideja !!  piekriitu :) 

0 0 atbildēt