local-stats-pixel fb-conv-api

Uz ko tēmē?87

116 7



Nevēlos nekādas nacionālā naida kurināšanas un parējās muļķības...

Stāsts tāds uzgāju uz ziņām, ieraudzīju rakstu par to ka kādā Daugavpils laikrakstā "Dinaburg Vesti" ir ielikts video klips ar dziesmu "Mana profesija - latvietis", skatijos video klipu un uzreiz ir saprotams ka tas ir nacionāla naida kurinoš, bet par to vel spriedīs šīs tā sauktais ''drošibas dienest'' vai kaut kas tāds!
Pēc tam skatos pa labi vel pāris video u.t.t. Ejam tālāk, atradās vecie labie TB/LNNK... Pašam viņi patīk, jo tie parāda īstenību, lai kā krievi un TĀ PATI INTERESANTĀ PARTIJA "SASKAŅAS CENTRS, PCTVL" jeb kas tur par čerņu   NEBUBINĀTU :D Ai nu vardu sakot.. njaa... nevelos neko te jums boret iekša vai kā, vispār vēlējos ielikt tikai par to dziesmu "Mana profesija  - latvietis", bet redz kā ir iznācis...

Video
1) "Mana profesija - latvietis" ieklausieties vārdos un vērojiet arī bildes, bišku dusmu varbūt uzkurina, bet pa purnu ar gribētos sadot tajam autoram... 
*** Lūk arī pāris komenti no dziesmas, protams veci, bet toties no krieviem nakuši:

*тут же сказали, что это про правительство. (nu šavaitā, es to uzskatu bišku personīgi) А латыши на самом деле разные, как и русские и все остальные. Но, что, что, а правительство ЛВ не сильно отличается от того, о чём тут поётся. Автору хочу пожать руку.  

LV - Tur tak teica, tas ir par valdību. Latvieši istenībā ir savādāki, tāpat kā krievi un visi pārējie. Bet tas ka LV valdība stipri neatšķirās no tā par ko tur dzied! (BET NĒ, TOMĒR TUR TIEK IEJAUKTI SS un citas lietas, kam sakars ar TAGADĒJO LAIKU NAV!)

*Латыши хорошая нация, за исключением нашего милого правительства!

LV - Latvieši ir laba nācija, izņemot mūsu mīļo valdību! (Piekrītu)


*кому здесь плохо можете свалить. Автор s&*a. (Tas par dziesmas autoru :D)

LV - Kam šeit slikti varat tīties prom! Autors kuce!


*neponimaju, pochemu russkie hochet svoi prava kachat v Latvie? mozet bit pokachaite v Germanie, Velikobritanie itd. eto nasha strana i nashi pravila! nehoches zitj - EBIS!

LV - Nesaprotu, kāpēc krievi grib savas pravas kačāt latvija? Varbūt paprovējiet tās pakačāt vācija, vai kāda cita lielvalsti. šī ir mūsu valsts, un mūsu likumi, nevēlies te dzīvot - pi*ies prom. (Donorvo tūlkojums ^_^)

 


*Я тоже знавал латышей. Нормальные люди, не хуже других. А националисты и фашисты они во всех странах есть- даже в России, к сожалению. И клип этот не вызывает ничего, кроме отвращения.

LV - Es arī "знавал" latviešus. Normāli cilvēki, nac sliktāki par citiem. Nacionālisti un fašisti visās valstīs ir, pat Krievijā, diemžēl. Un klips neizsauc nekādas emocijas.

 

Patika ar kāds koments:
Да что вы гоните! Норм видео. Меня бесят эти латыши что бы они без русских бы делали. Сама в Латвии живу знаю этих уродов их перестрелять надо!!  (:D ko mēs darītu, uzrikotu PARTY - WOT KO MES DARĪTU, bet arī gribās pateikt (piedošanu): "Āh tu *****, pis dirst uz savu krievzemi tad, bet joks jau tāds ka paši krievi, kas dzīvo Krievijā, šitos Latvijas krievus uzskata par jaukteņiem vai kaut ko tādu - vārdu sakot par nevēlamiem :D")

LV - Ko jūs te flētējat. Normāls video. Man besī tie latvieši, ko viņi bez krieviem darītu? Pati LATVIJĀ DZĪVOJU, zinu tos kropļus, viņus apšaut vajadzētu!
[Varu derēt viņa ir no D-pils :D]

 

2)Ah tu krievs tāds :D  nepērk mūsu eglīti!!!

3) Uz kurieni tēmē "Saskaņas centriņ" [a štoļī ******]? BET NU TĀ TAS IR! :(

Eh... Piedodiet, ja kādu aizskāru, bet tas mans viedoklis... Bet ja jūtaties aizskarts, tad novēlu JUMS LAIMĪGU CEĻUI  ^_^ SMiLe to it and go foward!!! emotion
Diezgan pliekani, bet uz ātro uzskribilēts :P
 







116 7 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000

NACIONĀLISMS JŌPCIK NEVIS RASISMS,domā ko runā.

5 0 atbildēt

Krieviem Latvijā ir jārunā latviski un viss.

4 0 atbildēt

Daugauvpilī jau Krievi vien ir var teikt.. =D

4 1 atbildēt

Uz tādiem genocīdu vajag uzsākt!

4 1 atbildēt

huiņā,nav ko ņemt tod debīliķus pa pilnu,nekur tālāk par savām pagrīdes dziesmām viņi netiks,un turpinās trīt savas pipeles pret savām ģitārām :)

3 1 atbildēt

Daudzi krievu tautības cilvēki sūdzas par dzīvi Latvijā, tad nu lūdzu šis jums pārdomām.

Dārgie Latvijā dzīvojošie krievi! Ja jau jums te ir tik slikti un jūs tik ļoti slavinat savu Krieviju, tad rodas jautājums... Jūs vispār varat iedomāties kādu necieņu jūs izrādat savai dievinātajai Krievijai dzīvojot šajā, kā jums to patīk saukt, "sūdu bedrē"?

3 1 atbildēt

Diemzheel, dziesma Moja Profesija Latiw pasaka ljoti daudz taisniibas par Latvijas augshgalaa seedoshajiem.

2 0 atbildēt

ko tur daugavpili,es biju pirms nedeljas nez kadus 20 garamgajeejiem  prasiju kur ir viena iela,visi tik krieviski sak kk murgo, man ar vinjiem nezka negribeejas runat,aizgaju talak :D

nu vismaz man prieks ka mana pilseeta nav deputaatu krievu :),sava ziņa žel Latvijas,ja šadi turpinaasies,tad Latvija bus 2vas valsts valodas un ja ta notiks tad vienkārši lv valodu izspiediis

2 0 atbildēt

+ par rakstu..

 

p.s. raksts kura ietilpst vārdi no 3 valodām.. :)

2 0 atbildēt

kāds negrib iztulkot to skomentārus? :D es ne sūda nesaprotu

2 0 atbildēt

Laža :D 

1 0 atbildēt

raksta autor- es nesaprotu, kāpēc tu vispār kaunies un atvainojies par patriotsku tekstu un video ievietošanu? to mana profesija- latvietis nemaz neskatījos, jau ir apmēram skaidrs kādus sūdus krievi taisa, bet lai jau taisa, kas tad mums, lai vārās savā sulā. Varbūt beidzot nonāks valdībā VL un sakārtos visu, kā tam jābūt, obligātā latviešu valoda skolās un viss pārējais, citādi krievi jau maigi sakot ir līdz kaklam ar saviem SC, kuri debatēs neko pateikt latviski nemāk, tik kko smird par sadarbību ar krieviju

3 2 atbildēt

BET PROTAMS MUMS VISIEM PATIK UN MES VARAM GUDRI DIRST, BET REĀLI MUMS BŪTU ARĪ JĀRIKOJAS, PIRMKĀRT NEKĀDAS VAIRS MACĪBU GRAMATU IESPIEŠANAS KRIEVU VALODĀ, ARĪ TAJĀS PAŠĀS KRIEVU SKOLĀS, KĀDA SŪDA PĒC BĪTĪT MATOS ? Ja Latvijas skola, DAVAI 4ISTA PA LATVISKI MĀCĪSIM, tad būtu jātaisā privāt skolas, kur arī mācītu krievu valodā! ITKĀ!

1 0 atbildēt

karo4e man nepatik krievi uin to ka vini lien latvij a..sikak tajos sudos negribu iedzilinaties .. tur tak 5 reiz viss apgrieza sdel naudas 4 reiz del ierociem3 reizes del pasas krievijas 2 reizes del urlam un beigas tur i rtyad sbezsakaras ka neviens neko nesaprot un katram savs viedoklis =D

bet vnk nesaprotu kpc tas maitas nevar palikt krievija ? un kpc man butu ar tiem sasoditajiem mana pasa zeme jaruna vinu valodda ja ta nav oficiala ?!

1 0 atbildēt

Šitam piparam liels + :)

*neponimaju, pochemu russkie hochet svoi prava kachat v Latvie? mozet bit pokachaite v Germanie, Velikobritanie itd. eto nasha strana i nashi pravila! nehoches zitj - EBIS! 

 

kas nesaprot..

Nesaprotu, kāpēc krievi grib savas pravas kačāt latvija? Varbūt paprovējiet tās pakačāt vācija, vai kāda cita lielvalsti. šī ir mūsu valsts, un mūsu likumi, nevēlies te dzīvot - pi*ies prom.

2 1 atbildēt

peedeejais video ir iespaidiigs..

0 0 atbildēt

Trakas lietas, man pat bailes lasiit komentaarus lai negribeetos striideeties :)

0 0 atbildēt

Droši vien jau ļoti daudzi spoki mani pamanīja aizstāvot cilvēktiesības, jo īpaši, kas attiecas uz tautībām. Tātad es atļaušos vēlreiz te bilst kādu savu vārdu. Pirmkārt, Saskaņas centrs nav krievu partija (80% tajā ir latvieši), tikai pārējie 20% ir krievi, ja kas. :) Otrkārt, es neesmu pret nevienu tautību, bet mans ir savs viedoklis sakarā pret to, kā latvieši izturas pret krieviem un otrādāk (skatīt manu rakstu - latvieši vs krievi). Treškārt, man, piemēram, pasē rakstīts, ka esmu lietuviete, taču faktiski esmu krievu tautības un ir arī radi krievi(nu un ne tikai, bet tas tagad nav svarīgi). Ceturtkārt, man tiešām ir ļoti nepatīkami, ka cilvēki saka, ka viņiem nepatīk krievi. Protams, es saprotu, kādēļ tas tā ir - tādu idiotu dēļ, kas saraksta un izpilda šādas dziesmas, to "urlu" dēļ, kuri pārsvarā visi ir krievi(bet es zinu no savas pilsētas kādus pāris un tie ir tīrie latvieši!) un kuri apsmej, apzog utt. - vienvārdsakot, dara pāri tieši latviešiem, jo viņi nav iemācījušies ētiku un nepārzina cilvēktiesības. Piektkārt, ļoti bieži cilvēki pēc tādām nepatīkamām sadursmēm ar krievu tautības vai vienkārši krieviski runājošiem cilvēkiem strikti saka, ka viņiem nepatīk krievi, sāk apvainot arī Krieviju utt. Es diemžēl neesmu spējīga sodīt tos, kuri tā saka, jo tomēr jūs pārkāpjat cilvēktiesības, kas faktiski arī skaitās pašas svarīgākās ikkatram cilvēkam. Ļoti bieži ir tā, ka vajag sekot līdzi tam, ko dari pats un citi sāks sekot Tavam piemēram. Es tagad, ciešot neveiksmes un uzklausot pretīgus vārdus, daru to, ko uzskatu par vajadzīgu - rakstu tāda tipa komentārus, rakstus, veidoju dienasgrāmatas arī www.draugiem.lv, jo tiešām ticu, ka vismaz 1 vai 2 cilvēki "ņemsies" pie prāta, kā to savulaik izdarīju arī es :)

Cienīsim viens otru un nebūs bēdu! :)

3 3 atbildēt

Huiņa... apnicis viss šitais idiotisms. Jūs visi šeit, Latvijā dzīvojošie esat dauņi. Punkts.

1 2 atbildēt

Dārgie Latvieši :D Sāciet kaut ko darīt lai to nepieļautu, ejiet vēlēt par Latviešu partijām  :) Nevis saskaņas centriem ....

0 1 atbildēt